کد خبر: ۱۱۱۴۱۴

معرفی آثار ایرانی در حراج هنر مدرن و معاصر خاورمیانه

حراج هنر مدرن و معاصر خاورمیانه کریستیز، 11 تا 24 نوامبر (24 آبان تا 4 آذر) به صورت آنلاین برگزار می‌شود و در این رویداد 17 اثر از 12 هنرمند ایرانی عرضه خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، با فرارسیدن فصل دوم حراج‌های بین‌المللی در سال 2020، حراج کریستیز 60 اثر از هنرمندان مدرن و معاصر خاورمیانه را از 11 تا 24 نوامبر (24 آبان تا 4 آذر) به صورت آنلاین عرضه خواهد کرد.

در این دوره از حراج هنرمندان خاورمیانه، آثاری از هنرمندان کشورهای؛ ایران، فلسطین، مصر، مراکش، الجزایر، عربستان، عراق، سودان و... عرضه خواهد شد و ایران با داشتن 17 اثر از 12 هنرمند، 40 درصد از آثار این حراج را به خود اختصاص داده است.

اما در میان نامداران هنر خاورمیانه، تابلو "روزی روزگاری" فرهاد مشیری با قیمت پایه 220 تا 280 هزار پوند گرانترین اثر این دوره از حراج است و تابلویی از سهراب سپهری نیز با قیمت پایه 100 تا 150 هزار پوند در جایگاه پنجم ذی‌قیمت‌ترین آثار قرار دارد. حسین زنده‌رودی نیز با داشتن 4 اثر در حراج کریستیز 2020 بیشتر اثر در این رویداد دارد.

17 اثر ایرانی در حراج هنر مدرن و معاصر خاورمیانه / تابلو

فرهاد مشیری

تابلو "روزی روزگاری" فرهاد مشیری گرانترین اثر حراج هنر خاورمیانه 2020

 

آثار ایرانی حراج کریستیز

از فرهاد مشیری علاوه‌بر تابلو "روزی روزگاری" که با قیمت پایه 220 تا 280 هزار پوند عرضه خواهد شد، تابلویی از مجموعه شماره‌های این هنرمند نیز با قیمت پایه 75 تا 95 هزار پوند ارائه شده است.

تابلویی از سهراب سپهری با عنوان "خانه‌های کاشان" با قیمت پایه 100 تا 150 هزار پوند و تابلویی بدون عنوان از مسعود عربشاهی با قیمت 80 تا 120 هزار پوند در این حراج عرضه می‌شوند.

از حسین زنده‌رودی یکی از رکورداران حراج‌های گذشته کریستیز خاورمیانه در این دوره، چهار اثر عرضه خواهد شد. تابلو "واو+واو+ و" این هنرمند با قیمت پایه 80 تا 120 هزار پوند، اثر بدون عنوان او با قیمت پایه 80 تا 120 هزار پوند، تابلو "SATAME (هفتم)" با قیمت پایه 45 تا 65 هزار پوند و تابلو "قبل از تو و من، دانشگاه دیگری وجود داشت" با قیمت پایه 30 تا 40 هزار پوند ارائه می‌شوند.

17 اثر ایرانی در حراج هنر مدرن و معاصر خاورمیانه / تابلو
سهراب سپهری

تابلویی "خانه‌های کاشان" سهراب سپهری یکی از آثار ذی‌قیمت حراج هنر مدرن و معاصر خاورمیانه

از سیا ارمجانی هنرمند تازه درگذشته ایرانی در این حراج تابلو "پل" به قیمت پایه 50 تا 70 هزار پوند عرضه خواهد شد و اثری از محمد احصایی با عنوان "گل نرگس" با قیمت پایه 40 تا 60 هزار پوند به فروش خواهد رسید.

بهمن محصص یکی دیگر از هنرمندان رکورددار حراج کریستیز خاورمیانه نیز در این دوره از حراج 2 اثر با عنوان "طبیعت بی‌جان و ماهی" با قیمت پایه 35 تا 45 هزار پوند و تابلو "اپریزیون" با قیمت پایه 10 تا 15 هزار پوند دارد.

اثر نقاشی‌خط "موج آبی" نصرالله افجه‌ای با قیمت پایه 30 تا 40 هزار پوند؛ تابلو رضا درخشانی با عنوان "شکار باران آبی" با قیمت پایه 25 تا 40 هزار پوند؛ تابلو "نقاشی شماره 1" از منیر فرمانفرمائیان با قیمت 12 تا 18 هزار پوند، تابلو "میدان کوچک شماره 7" طاهر اسد بختیاری با قیمت پایه 8 تا 12 هزار پوند و تابلویی از فریده لاشایی با قیمت پایه 4 تا 6 هزار پوند سایر آثار ایرانی هستند که در حراج هنر مدرن و معاصر خاورمیانه کریستیز 2020 عرضه خواهند شد.

حراج هنر مدرن و معاصر خاوریانه کریستیز، 11 تا 24 نوامبر (24 آبان تا 4 آذر) به صورت آنلاین برگزار می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایش موزیکال و کودکانه‌ «میمون‌ها»‌ در فرهنگسرای فردوس
فیلم؛ گزارش برنامه «صبحانه ایرانی» از ویژه‌برنامه «به افتخار نوجوونی»
رونمایی از کتاب «بگذر‌ ای قوی زیبا» در خانه موزه دکتر علی شریعتی
اعلام اسامی فیلم‌های ۲ بخش جشنواره فیلم شهر
قالیباف: کشوری که استقلال ندارد هیچ ندارد
کارگاه آموزشی «نقاشی با خودکار» در خانه فرهنگ مهرآباد
فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران منتشر شد
مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران آغاز شد
نمایش و تحلیل فیلم «آنی هال» در فرهنگسرای ارسباران
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴
غزه چشم دنیا را به دیوصفتی رژیم صهیونیستی باز کرد
کتاب تازه محمود دولت‌آبادی منتشر شد
۸ کتاب صوتی جدید با صدای هوتن شکیبا و سروش صحت در فیدیبو بارگذاری شد
دومین نشست کافه گفت‌وگوی خانواده توانمند در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
سینماها فردا تا ساعت ۱۷ تعطیل هستند
صبح است جانا! شوری به پا کن...
حضور بیش از ۳۰۰ اثر در بخش عکس نهمین جشنواره فیلم شهر
مجلس روضه حضرت زهرا(س) ویژه بانوان در فرهنگسرای اشراق
اکران و نقد و بررسی فیلم سینمایی«لاک پشت» در فرهنگسرای اندیشه
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴
نمایش شاد و موزیکال «بره ناقلا» در فرهنگسرای خانواده به روی صحنه می‌رود
جمع‌خوانی کتاب «خود انگیختگی» در کتابخانه تلاش
فرهنگ شهروندی؛ زیربنای جامعه سالم و پیشرفته- معصومه آبرون
نشست «خانه ترانه» در فرهنگسرای ارسباران