کد خبر: ۱۱۱۶۱۵

به همت فرهنگ‌سرای خانواده منتشر می‌شود

بیانات رهبر انقلاب درباره کتابخوانی در برنامه مجازی «من و کتاب»

فرهنگ‌سرای خانواده به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برنامه «من و کتاب» شامل سخنان رهبر معظم انقلاب درباره کتاب و کتابخوانی را برای گسترش این فرهنگ در خانواده و جامعه منتشر می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، همانند سال‌های گذشته به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی (۲۴ تا ۳۰ آبان) با توجه به نقش و اهمیت کتاب و ترویج فرهنگ کتابخوانی، برنامه‌های مجازی مختلفی برای خانواده‌ها و دوستداران کتاب در روزهای شیوع کرونا و خانه‌نشینی اجباری برگزار می‌شود.

برنامه «من و کتاب» شامل بیانات رهبر معظم انقلاب درباره کتاب و کتابخوانی، «نمایشگاه مجازی» معرفی کتاب‌های مفید از انتشارات ویهان، «کتاب خانواده» ارائه بسته‌های معرفی کتاب در حوزه خانواده و «قلم آشنا» شناسایی و تهیه بانک اطلاعاتی از کارکنان سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران (زن و شوهر دارای تألیف و نویسندگی) از جمله این برنامه‌هاست.

پویش کتابخوانی «هر خانه یک کتابخانه» به مناسبت ولادت پیامبر(ص) تا هفته کتاب با مشارکت کانون کتاب آستان قدس خراسان جنوبی از ۱۳ آبان در حال برگزاری است و تا ۳۰ آبان ادامه دارد. در این پویش علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال تصویر از کتابخانه شخصی کودکان و نوجوانان و سایر اعضای خانواده یا ارسال نقاشی و ویدئو از بهترین کتابی که مطالعه کرده‌اند به صفحات Farhangsara_khanevade@ و Ketabkhanekhanevade @ در اینستاگرام در این برنامه شرکت کنند.

همچنین در برنامه «پدر من، مادر من» خانواده‌ها می‌توانند از شغل خود تصویر، نوشته، نقاشی یا شعر ارائه دهند و در پایان با فایل‌های دریافتی، کتاب مجازی مشاغل تهیه و در فضای مجازی با حفظ نام صاحب اثر منتشر می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای بهره‌مندی از این برنامه‌ها از ۲۴ تا ۳۰ آبان به صفحه‌های مجازی فرهنگ‌سرای خانواده مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۷۰۶۸۶۹ کتابخانه فرهنگ‌سرای خانواده تماس بگیرند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

مجلس شبیه‌خوانی «شبیه نور» برگزار می‌شود

دعوت فرهنگسرای اخلاق از مداحان افتخاری برای برگزاری مراسم عزاداری خانگی

عصر شعر عاشورایی «ایرانِ اباعبدالله(ع)» در فرهنگسرای رسانه

نمایش و نقد فیلم «پرواز» در فرهنگسرای ارسباران

«کارناوال» رامبد جوان از ۱۸ تیر می‌آید/ یک درام معمایی در اکران آنلاین

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۴

«اتوبوس دوست‌داشتنی» در تهران به راه افتاد

کتاب «روایت آقا» منتشر شد

اقامه عزای حسینی توسط نوجوانان در «راه نشانم بده»

ادای دین به روزهایی که مردم ایستادند و حقیقت را روایت کردند

آموزش فیلم‌سازی با موبایل ویژه نوجوانان در فرهنگسرای ارسباران

فرزند بابک بیات درگذشت

صفحه اول روزنامه‌ها- سه شنبه ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۴

دوبله فصل سوم «بازی مرکب» در نمایش خانگی

نمایش‌های تماشاخانه‌ ایران‌شهر نیم‌بها شد

کتاب‌هایی با موضوع جنگ و دفاع از وطن برای بچه‌ها

فراخوان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» منتشر شد

روایتی از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه در «لاله‎‌خیز»

موکب پذیرایی خدام الحسین (ع)  فرهنگسرای سرو در خیابان حجاب

روایت‌هایی از ساختمان شیشه‌ای در «ققنوس»/ «کادر فنی» با اجرای خیابانی

چهل‌وسومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران فراخوان داد

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۹ تیر ماه ۱۴۰۴

فیلم؛ رونمایی از اولین کتیبه «ایران امام حسین(ع)»

فیلم؛ اولین کتیبه «ایران امام حسین(ع)» رونمایی شد

از پلاک هویتی ایران تا کتیبه «ما ملت امام حسینیم»؛ تلاقی ایران و محرم در محصولات فرهنگی سازمان