کد خبر: ۱۱۱۸۶۴

همدستی "تام" و "جری" در یک فیلم جدید

تریلر فیلم «تام و جری» نشان می‌دهد که کارتون قدیمی و مشهور موش و گربه به صورت لایو-اکشن ساخته شده است و حاوی داستان جدید و جالبی است.

همدستی به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فرهنگ و هنر؛  انیمیشن جدید «تام و جری» به صورت لایو-اکشن در تابستان 2021 اکران خواهد شد.

به نقل از ورایتی، در تریلری که از این انیمیشن منتشر شده است، شخصیت‌ها به سبک‌های مشابه تلویزیونی و قدیمیِ اصلی متحرک  شده‌اند، و بازیگران به صورت زنده و در قالب لایو اکشن بازی می‌کنند. «کلویی گریس مورتس» در این کارتون به عنوان برنامه‌ریز مجلس عروسی که در یک هتل استخدام شده است، بازی می‌کند که با مزاحمت‌های جری روبرو می‌شود و می‌خواهد او را از محل کارش بیرون کند.


این انیمیشن که براساس اثر کلاسیک «جوزف باربارا» و «ویلیام هانا» ساخته شده توسط «کوین کاستلو» نوشته شده است. این کارتون دعواهای قدیمی تام و جری را احیا می‌کند زیرا قرار است تام  برای بیرون کردن جری به خدمت گرفته شود.

در ادامه این دو دشمن قدیمی به زودی باید یاد بگیرند که با شخصیت مورتس همکاری کنند تا آنجا که متوجه می‌ شوند کسی در کارمندان هتل هست که فعالانه علیه هر سه نفر آنها کار می‌کند. بعد از 80 سال دعوا، این یک قدم جدید رو به جلو برای موش و گربه است.

این آخرین فیلم طولانی مدت از کارتون تام و جری است که کوتاه‌ترین آن به سال 1940 بازمی‌گردد. تا به حال 164 کارتون کوتاه، سریال‌های متعدد تلویزیونی و فیلم‌های گوناگونی درباره تام و جری ساخته شده است.

در این فیلم پیش رو مایکل پینا، راب دِلانی، کالین جوست و کِن جئونگ نیز بازی می‌کنند. این انیمیشن به کارگردانی «تیم استوری» و تهیه‌کنندگی «کریس دفاریا» ساخته شده است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نکوداشت قدمعلی سرامی در فرهنگسرای فردوس
یادمان هنرمند فقید علی قورچیان در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
«شهردیدار»؛ گردهمایی معاونان هنری ادوار گذشته سازمان فرهنگی‌هنری شهرداری تهران
آیین نکوداشت «عباس خامه یار» در فرهنگسرای رسانه
ویژه‌برنامه «جشن کتاب» با حضور شهرام شفیعی
رونمایی کتاب «پرامپت‌نویسی رسانه‌ای» در فرهنگسرای رسانه
فراخوان ثبت‌نام فصل جدید مسابقه «مجرینو» اعلام شد
آیت‌الله سید مرتضی نجومی؛ پیونددهنده ملکوت، هنر و معنویت- الهام وزیری
فراخوان دوازدهمین دوسالانه بین‌المللی کارتون و کاریکاتور تهران منتشر شد
روایت ایستادگی سوسنگرد در پاتوق نوجوانان کتاب‌خوان
هفتمین نشست «ساعتی با کتاب» با نقد و بررسی کتاب «عقاید یک دلقک»
آغاز اکران آنلاین مستند «هیچکس نخوابد»
برگزیدگان پویش جهانی «کتاب فارسی من» در باغ کتاب تهران معرفی شدند
طرح پاییزه کتاب در بازار کتاب
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۴
مسابقه‌ی داستانک‌نویسی به مناسبت هفته کتاب در کتابخانه شهدای حصارک
تبدیل تهران به فضایی تئاتری؛ تعهدات مالی تئاتر «شهر» انجام می‌شود
دبیر جشنواره شعر فجر منصوب شد
نمایش و تحلیل روان‌شناختی پویانمای «درون و بیرون ۲» در فرهنگسرای فردوس
«از خود تا خانواده» در فرهنگسرای سلامت
تجلیل از مردی که اعتبار تئاتر را حفظ کرد؛ بزرگداشت میکائیل شهرستانی در ارسباران
رونمایی از کتاب «تقویم تاریک» در فرهنگسرای اندیشه
خوانش گروهی کتاب «من و کتاب» در کتابخانه تلاش
نمایش و نقد فیلم «بخور عبادت کن عشق بورز» در فرهنگسرای ارسباران
«تهرانِ کتابخوان‌ها»؛ برنامه‌های سازمان فرهنگی‌هنری به مناسبت هفته کتاب