کد خبر: ۱۱۱۹۷۶

فیلم‌های جشنواره «مقاومت» را چگونه تماشا کنیم؟

مدیر پخش و نمایش شانزدهمین جشنواره فیلم «مقاومت» به تشریح نحوه نمایش آثار این دوره از جشنواره پرداخت.

فیلم‌های جشنواره «مقاومت» را چگونه تماشا کنیم؟به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، کریم خوش مرام مدیر پخش و نمایش شانزدهمین جشنواره فیلم «مقاومت» درباره نمایش‌های آنلاین این دوره از جشنواره گفت: جشنواره فیلم «مقاومت» یک بستر مناسب جهت ارائه، معرفی و دیده شدن آثار تولید شده در بخش‌های مختلف با موضوع انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت در ابعاد مختلف است. به منظور نمایش آثار از ابتدای امر در دبیرخانه جشنواره بنا بر نمایش سالنی آثار منتخب در تمام استان‌ها کشور گرفته شد. با توجه به شرایط عمومی کشور در همه‌گیری ویروس کرونا و تصمیم ستاد جشنواره مقرر شد عمده برنامه‌ها به صورت برخط و کم تجمع برگزار شود. یکی از بخش‌های مهم در این مورد نمایش آثار منتخب بود که با توجه به شرایط بحث نمایش سالنی منتفی و مقرر شد از طریق سامانه‌های نمایش آنلاین و رسانه ملی برنامه نمایش انجام شود. به این منظور دو سامانه «عماریار» و «نمافیلم» برای نمایش انتخاب شدند. آثار منتخب هم در سه بخش اصلی، سیدالشهدا مقاومت و فیلمسازان بسیجی جهت نمایش برنامه‌ریزی و در سامانه‌های مذکور بار گذاری شدند که در دسترس عموم علاقه مندان قرار دارد.

وی افزود: بر اساس جدول دو برنامه مجزا به صورت چرخشی در اختیار این دو سامانه قرار دادیم که به صورت روزانه نمایش‌های انجام می‌گیرد. نمایش آثار همزمان با شروع جشنواره و گرامیداشت هفته بسیج از اول آذر ماه کار خودش را شروع کرده و این برنامه تا هفتم آذر ماه ادامه دارد. برنامه‌ریزی انجام شده به صورت روزانه است که نمایش از ساعت ۱۰ صبح هر روز در سه بخش شروع و تا ساعت ۲۲ شب ادامه دارد. البته همین برنامه مجدد از ساعت ۲۲ الی ۱۰ صبح روز بعد جهت علاقه مندان تکرار خواهد شد.

خوش‌مرام اظهار کرد: در بسته بندی فیلم‌ها در هر روز در سه بخش اصلی، سید الشهدا مقاومت و فیلمسازان بسیجی اثر جهت نمایش داریم و آثار متنوع شامل سینمایی، مستند کوتاه و بلند، پویا نمایی، داستانی بلند و کوتاه، نماهنگ جهت نمایش برنامه‌ریزی شده است. دوستان در سامانه نما فیلم بابت جشنواره یک بسته اشتراک رایگان ویژه جشنواره «مقاومت» در اختیار قرار داده‌اند و در سامانه عماریار که هزینه اشتراک بسیار اندکی دارد این دوستان نیز تا ۵۰ درصد تخفیف بابت جشنواره اعمال کرده‌اند. علاقه مندان با مراجعه به این ۲ سامانه می‌توانند با عضویت از تماشای آثار بهره‌مند شوند. البته با این عضویت هم از همه بخش‌های سامانه می‌توانند استفاده کنند.

مدیر پخش و نمایش شانزدهمین جشنواره فیلم «مقاومت» توضیح داد: با توجه به شرایط فضای مجازی متاسفانه امکان صد درصدی برای حفاظت و امنیت محتوای وجود ندارد. به طوری که حتی در اکران‌های آنلاین که بازه زمانی مشخص دارند هم متاسفانه برخی آثار مورد نشر غیر قانونی قرار گرفتند. برای کمک به امنیت محدودیت زمانی تماشا را حداکثر تا ۲۴ ساعت قرار دادیم و امکان دانلود محتوا وجود ندارد و به صورت استریمینگ نمایش‌ها انجام می‌شود. ولی با این وجود هم امکان برخی سوءاستفاده وجود دارد.

وی توضیح داد: عمده آثار نمایش داده شده در جشنواره‌ها، فضای مجازی و رسانه ملی نمایش داده شده‌اند. البته تعداد اندکی از تولیدات کوتاه با مجوز تهیه‌کنندگان محترم برای اولین بار پخش می‌شوند. با توجه به حجم بالای آثار، در بخش نمایش تنها آثار منتخب هیات انتخاب در لیست پخش قرار گرفت.

خوش مرام در پایان گفت: جشنواره «مقاومت» به عنوان اولین جشنواره در نمایش برخط آثار منتخب طی مرحله اول جشنواره در شهریورماه و مرحله دوم که در حال انجام است باب جدیدی از فعالیت‌های نمایشی را شروع کرده که با بررسی نقاط ضعف و قوت این موضوع می‌توان در برنامه‌ریزی سایر برنامه‌ها و جشنواره‌ها مورد استفاده قرار گیرد. در اینجا از همه دوستان و همکاران عزیز و تهیه کنندگان محترم آثار که در برگزاری این جشنواره و نمایش آثار همکاری کرده‌اند، کمال تشکر را دارم.

گزارش خطا
اخبار مرتبط

مدیر اجرایی جشنواره تئاتر «مقاومت» خبر داد:

تهران میزبان بخش خیابانی جشنواره تئاتر «مقاومت» شد

ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایشگاه «میر علمدار» در فرهنگسرای ارسباران

نمایشنامه‌خوانی «مجلس ضربت زدن» در فرهنگسرای خانواده اجرا می‌شود

فیلم؛ «ملاقات در بهشت» به همت مدیریت فرهنگی هنری مترو

نخستین تصویر از بازیگر سریال هری پاتر منتشر شد

اجتماع «بچه‌های رستا» به یاد شهید نهضت شهریاری در مجتمع شیخ صدوق(ره)

امیر نجفی تنها برگزیده طراحی جلد جشنواره کتاب مسکو شد

آثار هنرمند شهید منصوره عالیخانی به نمایش گذاشته می‌شود

نمایش و نقد فیلم «چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم» در فرهنگسرای ارسباران

«عاشورای بدون مرز» در فرهنگسرای نوجوان

نشست تخصصی نگاهی به موسیقی فیلم‌های «لالو شیفرین» در فرهنگسرای ارسباران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۴

چهل و ششمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

هفتادمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران

نشست‌های تخصصی «جهانِ نوجوان» برای ارتقای رمان نوجوان آغاز می‌شود

«آب‌ و آتش» از امروز روی آنتن می‌رود

«رها» با حال و هوای امروز جامعه همخوان است/ شهاب حسینی درست‌ترین انتخاب برای نقش توحید

اکران و نقد فیلم سینمایی «بهانه سکوت» در سینما اندیشه

عرضه پنج انیمیشن کوتاه برای کاهش استرس بچه‌ها

اکران آخرین فیلم وس اندرسون‏ در خانه هنرمندان ایران

ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین از پنجشنبه آغاز می‌شود

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۴

نمایش ویژه «خدای جنگ» در سینما بهمن

برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی بازیگری با «رضا امامی»

بازیگران سریال «موسی کلیم‌الله» به‌زودی مقابل دوربین می‌روند

آمار فروش نمایش‌های تماشاخانه ایران‌شهر اعلام شد