کد خبر: ۱۱۳۰۲۶

برپایی بزرگترین محفل قرآنی به وسعت جبهه مقاومت همزمان در 4 کشور

همزمان با نخستین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس محفل انس با قرآن کریم در چهار کشور ایران، عراق، سوریه و لبنان موسوم به «محفل محور مقاومت» برگزار می‌شود.

برپایی بزرگترین محفل قرآنی به وسعت جبهه مقاومت همزمان در 4 کشوربه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، این محفل شنبه ۱۳ دیماه از ساعت 18:30 تا  20  از حرم حضرت زینب (سلام الله علیها) آغاز و ضمن ارتباط زنده با کشورهای دیگر، از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می‌شود.

شهرهای کرمان در ایران، دمشق (حرم مطهر حضرت زینب سلام الله علیها) در سوریه، ضاحیه در لبنان و بغداد محل شهادت سردار شهید سلیمانی و ابومهدی و همرزمانشان و وادی السلام نجف در عراق میزبان این محفل نورانی قرآنی خواهند بود.

در این محفل قرآنی، محمد نبیل أمهز ، مهدی شمعونی، حمزة منعم قاریان لبنانی هستند که به تلاوت آیات ۳۰ تا ۳۶سوره مبارکه فصلت، آیات ۲۱ تا ۲۷ سوره مبارکه احزاب ۲۱ تا ۲۷ و آیات ۷۱ تا ۷۶ سوره مبارکه نساء می پردازند.

در سوریه نیز آیات ۱ تا ۷ سوره مبارکه فتح، آیات ۳۵ تا ۳۸ سوره مبارکه نور و آیات ۱۸۹ تا ۱۹۵ سوره آل عمران توسط سید جواد حسینی و جعفرزاده قرائت می‌شود.

در فرودگاه بغداد، محل شهادت سردار قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس قرای عراقی آیات ۳۸ تا ۴۱ سوره مبارکه حج، آیات اول تا دهم سوره مبارکه انفال، و آیات ۱۶۹ تا ۱۷۴ سوره مبارکه آل عمران را تلاوت می‌کنند و در  وادی السلام نجف بر سر مزار مطهرشهید ابومهدی نیز آیات ۷۲ تا ۷۵ سوره مبارکه انفال، آیات ۵۹ تا ۶۵ همین سوره و آیات ۲۹ تا ۳۵ سوره مبارکه فاطر قرائت خواهد شد.
در کرمان، محل ولادت و مزار مطهر سپهبد شهید قاسم سلیمانی آیات ۸۲ تا ۸۵ سوره مبارکه مائده، آیات ۹۵ تا ۱۰۰ سوره مبارکه نساء و آیات ۶۱ تا ۷۷ سوره مبارکه فرقان توسط مجیدطالبی زاده، مجتبی یداللهی و رسول دوست محمدی در حضور ارادتمندان و عاشقان سردار دل ها قرائت می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایشگاه «میر علمدار» در فرهنگسرای ارسباران

نمایشنامه‌خوانی «مجلس ضربت زدن» در فرهنگسرای خانواده اجرا می‌شود

فیلم؛ «ملاقات در بهشت» به همت مدیریت فرهنگی هنری مترو

نخستین تصویر از بازیگر سریال هری پاتر منتشر شد

اجتماع «بچه‌های رستا» به یاد شهید نهضت شهریاری در مجتمع شیخ صدوق(ره)

امیر نجفی تنها برگزیده طراحی جلد جشنواره کتاب مسکو شد

آثار هنرمند شهید منصوره عالیخانی به نمایش گذاشته می‌شود

نمایش و نقد فیلم «چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم» در فرهنگسرای ارسباران

«عاشورای بدون مرز» در فرهنگسرای نوجوان

نشست تخصصی نگاهی به موسیقی فیلم‌های «لالو شیفرین» در فرهنگسرای ارسباران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۴

چهل و ششمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

هفتادمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران

نشست‌های تخصصی «جهانِ نوجوان» برای ارتقای رمان نوجوان آغاز می‌شود

«آب‌ و آتش» از امروز روی آنتن می‌رود

«رها» با حال و هوای امروز جامعه همخوان است/ شهاب حسینی درست‌ترین انتخاب برای نقش توحید

اکران و نقد فیلم سینمایی «بهانه سکوت» در سینما اندیشه

عرضه پنج انیمیشن کوتاه برای کاهش استرس بچه‌ها

اکران آخرین فیلم وس اندرسون‏ در خانه هنرمندان ایران

ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین از پنجشنبه آغاز می‌شود

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۴

نمایش ویژه «خدای جنگ» در سینما بهمن

برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی بازیگری با «رضا امامی»

بازیگران سریال «موسی کلیم‌الله» به‌زودی مقابل دوربین می‌روند

آمار فروش نمایش‌های تماشاخانه ایران‌شهر اعلام شد