کد خبر: ۱۱۳۰۲۷

«غیررسمی»؛ تجلی صمیمیت و مردم‌داری رهبر انقلاب در کنار حکمرانی‌ ایشان است

حجت‌الاسلام خسروپناه

یادداشت حجت‌الاسلام خسروپناه درباره پخش مستندی متفاوت از رسانه ملی/ «غیررسمی»، تجلی صمیمیت و مردم‌داری رهبر انقلاب در کنار حکمرانی‌ ایشان است/ ای کاش، رهبری حاج قاسم دیگری، برای نجات مردم از شرور فرهنگی و اقتصادی داشتبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص دیدارهای صمیمانه عالی‌ترین مقام کشور با نخبگان و اهالی فرهنگ و پخش آن جلسات در رسانه ملی که گامی در جهت تحکیم رابطه ملت با رهبری است، یادداشتی به رشته تحریر درآورد. 

متن این یادداشت بدین شرح است: 

بسم الله الرحمن الرحیم
«وَأَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّکَ فَحَدِّثْ»
«ﻭ ﻧﻌﻤﺖ‌ﻫﺎﻱ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺕ ﺭﺍ ﺑﺎﺯﮔﻮ ﻛﻦ»

مستند «غیررسمی»، دیدار رهبری با اقشار مختلف فرهنگی و اجتماعی، بخش کوتاهی از ارتباط مردمی مقام معظم رهبری است که سیمای جمهوری اسلامی به نمایش گذاشت. این مستند کوتاه نشان داد که یک فقیه مجتهد با مسئولیت سنگین رهبری چگونه عالم به زمانه است و چگونه از رمان تا کتاب و از فوتبال تا فیلم و از تاریخ تا تمدن، آگاهی و اشراف دارد. مرجع حکیمی که در کنار علم و اجتهاد و اطلاعات گسترده در موضوعات مختلف فرهنگی و اجتماعی و رهبری جامعه و حکمرانی، اهل جهاد و تهجد هم است.

صمیمیت و اخلاق مردم‌مدارانه و انس با جوانان در کنار علم و اجتهاد و حکمرانی رهبری، زیبایی دیگر در این مستند بود. ای کاش واقعیت زندگی رهبری که برای برخی از خواص آشکار است، برای عموم مردم و همه خواص معرفی می‌شد. انصافاً کوتاهی کردیم، کوتاهی نابخشودنی که نتوانستیم حکمت و تدبیر و مردم‌داری و سعه صدر و قاطعیت رهبری را به مردم نشان دهیم.

آیا مردم قبل از این مستند، صبوری و انتقادپذیری و لطافت و دقت و اشراف و مشورت پذیری و اطلاع ایشان از مسابقات ورزشی داخلی و بین المللی را می‌دانستند؟ آیا اهل هنر، اشراف رهبری نسبت به سینما و رمان و موسیقی و سازها و ردیف‌ها و دستگاه‌ها و سایر عرصه‌های هنر و فعالیت‌های اجتماعی را آگاهی داشتند؟

آیا نخبگان می‌دانستند که رهبری همه شخصیت‌های روشنفکر جهان اسلام از سید قطب تا جلال آل احمد و شریعتی و غیره را به طور کامل می‌شناسد. آیا مردم می‌دانند که رهبری ساده‌ترین زندگی را دارد و دردمندانه و شبانه روز به مسئولان و متولیان، سفارش محرومان را می‌کند.

چقدر زیباست حوصله رهبری، زمان اعطای انگشتر به مهمانان که یکی یکی انگشترها را نسبت به انگشت بزرگواری امتحان و در نهایت انگشتر خود را اهدا می‌کند.

دغدغه اصلی رهبری، مسائل فرهنگی و اقتصادی مردم است؛ آنگاه که با مسئولان می‌نشیند و با جدیت تمام و قاطعیت، آنها را خطاب قرار می‌دهد و امر و‌ نهی می‌کند و برخی بی‌کفایتی‌ها را مورد انتقاد صریح قرار می‌دهد و راهکارهای برگرفته از مشورت کارشناسان را پیشنهاد می‌کند؛ اما افسوس که اگر توصیه‌های رهبری در عرصه‌های فرهنگی و اقتصادی و سیاست بین‌المللی عمل می‌شد؛ اینک چنین وضعیتی نداشتیم. مدیریت سیلاب و فاضلاب در اهواز را سال‌ها پیش با استفاده از صندوق توسعه ملی به مدیران گوشزد کرد اما اعتنا نکردند.

ای کاش رهبری، یک حاج قاسم دیگری در مدیریت کلان کشور داشت تا همچون حاج قاسم شهید که امنیت کشور را از شرور داعش حفاظت کرد؛ مردم را از شرور فرهنگی و اقتصادی نجات می‌داد. رهبری شخصیت جامعی است؛ هم اهل مدارا است و هم جدیت دارد. هم اهل لطافت است و هم قاطعیت دارد. هم اهل تدبیر است و هم اهل تهجد. هم متفکر است و هم متعبد.

صدا و سیما و‌ رسانه‌های انقلابی باید رهبر حکیم حاکم دارای جامعیت را به مردم معرفی کنند؛ نه معرفی گزینش‌گرایانه.

خدایا شخصیت این حکیم زمانه را بر نخبگان و عموم مردم آشکار گردان و توفیق شکرگزاری به همگان عنایت فرما. الهی حافظ رهبری باش و انقلاب ایران را به انقلاب مهدی ارواحنا لتراب مقدمه الفداء متصل گردان.

والسلام علیکم و رحمة الله
عبدالحسین خسروپناه
7 دی1399

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس

فراخوان مسابقه روایت‌نویسی «به نام وطن» منتشر شد

۶ شب تعزیه و مرثیه‌خوانی در باغ کتاب تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴

خوانش نمایشنامه «راز پروانه‌ها» در فرهنگسرای عطار نیشابوری

فرشته‌ها شبیه «فرشته‌»اند؛ آقازاده‌ها این دختر را خوب بشناسند

آغاز اکران آنلاین مستند برگزیده جشنواره فیلم فجر