کد خبر: ۱۱۳۱۲۳

زینب سلیمانی در گفتگویی اختصاصی با شبکه المیادین:

پدرم خود را سرباز مردم ایران و رهبری می‌دانست

دختر شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در آستانه نخستین سالروز شهادت پدرش و در گفتگویی اختصاصی با شبکه تلویزیونی المیادین به تشریح دیدگاه‌ها و ویژگی‌های برجسته این الگوی درخشان جبهه مقاومت پرداخت.

پدرم خود را سرباز مردم ایران و رهبری می‌دانستبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از شبکه المیادین، «زینب سلیمانی» دختر شهید سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه در آستانه نخستین سالروز شهادت پدرش، به ذکر ویژگی‌های برجسته شخصیتی ایشان پرداخت و گفت: «رهبر انقلاب برای حاج قاسم سلیمانی حکم رگ گردن را داشت و او خود را حقیقتاً سرباز مردم ایران و رهبری می‌دانست».

زینب سلیمانی در مصاحبه اختصاصی با المیادین گفت که آنچه پدر وی را متمایز می‌کند این است که او «یک فرمانده میدانی قدرتمند نظامی برخوردار از یک جاذبه بسیار قوی و هوش فوق العاده بود و افزون بر آن، دارای قلبی فوق العاده دلسوز و مهربان بود». وی در ادامه افزود که حاج قاسم معمولاً در قلب مردم نفوذ می‌کرد، به ویژه در قلب کسانی که با آنها کار می‌کرد و حلقه نزدیکان او».

زینب سلیمانی خاطرنشان کرد که حضور حاج قاسم سلیمانی در میدان نبرد و در کنار مبارزان و در کشورهای مختلف ماحصل اعتقاد وی به لزوم ایستادن در کنار افراد آسیب پذیر در هرجایی از جهان بود و اینکه ایشان بین مردم لبنان، سوریه، ایران، فلسطین و یا یمن تمایزی قائل نمی‌شد. زیرا «تعرض به مردم، مال و ناموس آنها خط قرمز او بودند».

وی با بیان اینکه پدرش در آن واحد در میدان نبرد، هم فرمانده بود و هم سرباز، افزود: «زندگی پدرش همواره مملو از مخاطرات بوده و هر زمان که [به سوی میدان نبرد] می‌رفته، دشمن و دشمنانی در کمین او بوده‌اند». زینب سلیمانی همچنین گفت که «یک بار دو جنگنده آمریکایی تلاش کرده‌اند هواپیمایی را که پدرش در آن حضور داشته، هدف بگیرند».

بنا به گفته زینب سلیمانی، این شهید والامقام در عملیات آزادسازی شهر «آمرلی» و در پاسخ به این پرسش که چرا در میادین جنگ حضور دارد و این مسئله خطرناک است، گفته بود که «نمی‌تواند نسبت به زنان و کودکانی که در محاصره‌اند و جانشان در خطر است، بی‌اعتنا باشد». او می‌گفت: «چگونه از من می‌خواهید که نروم؟! این جوانان مظلوم گرفتار شده‌اند. آنها بعد از خدا امیدشان به من است. چگونه نروم؟» شهید سلیمانی همچنین می‌گفت که «آنها منتظرند من بروم و به آنها کمک کنم. وقتی می بی نم هر زن آواره ای از این جنگ رنج می‌برد، یاد دخترم زینب می افتم.. اینها مثل فرزندان من هستند. وظیفه من است که بروم، و من نمی‌توانم بمانم».

زینب سلیمانی تأکید کرد که ایده حاکم بر کار شهید سلیمانی این بود که هر کجا ظالم و مظلومی باشد، یا «در هر کشوری احساس کرد که مردم مظلومی تحت ستم هستند و آزادی از آنها سلب شده است، فکر می‌کرد که باید به حمایت آن مردم برود و به آنها کمک کند».

دختر شهید سلیمانی در ادامه افزود که «حاج قاسم معتقد بود که بین سوریه، ایران و لبنان نزدیکی وجود دارد و اینکه این مرزهای مشترک خطرناک است. هر لحظه دشمن می‌تواند نفوذ خود را گسترش دهد و به مرزهای ایران برسد و وارد آن شود. آرمان و ملت فلسطین برای او بسیار مهم بودند. شهید سلیمانی تمام توانایی خود را برای خدمت به آرمان فلسطین قرار داد و نتیجه آن شد که امروز ما شاهد مقاومت فلسطین هستیم».

دختر شهید سلیمانی تصریح کرد: «میراث حاج قاسم برای ملت فلسطین اجازه نخواهد داد که اشغالگری اسرائیل ادامه یابد».

به گفته زینب سلیمانی، حاج قاسم برای عراق تلاشی مضاعف می‌کرد. او در عراق، سوریه، فلسطین و لبنان و حتی در ایران مقاومتی ایجاد کرد که مأموریتش فراتر از این امور است.

دختر این شهید والامقام همچنین گفت که در حوزه داخلی، سردار دل‌ها به هیچیک از جناح‌های سیاسی تعلق نداشت و همیشه می‌گفت: «من سرباز این ملت هستم»، و اینکه «او هرگز خود را به هیچکدام از جریان‌های سیاسی گره نزد».

او روابط پدرش با ابومهدی المهندس را «عمیق و قلبی» توصیف و اضافه کرد که هیچ گاه پدرش را بدون همراهی ابومهدی المهندس ندیده است. به گفته زینب سلیمانی، ابومهدی پیشتر گفته است که از خدا می‌خواهد اگر روزی قرار است اتفاق بدی برای حاج قاسم بیفتد، او از این دنیا رفته باشد و این روز را نبیند.

زینب سلیمانی روابط پدرش با سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان را «عشقی برادرانه» دانست و افزود: «پدرم خود را حقیقتاً سرباز امام خامنه‌ای و مردم ایران می‌دانست و عاشق رهبری بود. من اگر علاقه حاج قاسم را به حضرت آقا توصیف کنم، میگویم آقا حکم رگ گردن حاج قاسم را داشت».

دختر شهید سلیمانی همچنین گفت که این سردار شهید همواره مقاومت یمن را می‌ستود و از ملت صبور و مؤمن به مشیت الهی و مطمئن به رهبری یمن تمجید می‌کرد و «عبدالملک الحوثی» را یکی از رهبران قدرتمند مقاومت می‌دانست.

زینب سلیمانی در ادامه افزود که شهید سلیمانی معمولاً بشار اسد، رئیس جمهور سوریه را به عنوان «مردی بسیار شجاع، که به ملت خود اهمیت می‌دهد و آنها را بسیار دوست دارد» توصیف می‌کرد و اینکه بشار اسد برخلاف بسیاری از رهبران عرب که تحت فشار قرار گرفتند، «محکم ایستادگی کرد و با قدرت از مردم و کشورش دفاع کرد».

زینب سلیمانی همچنین در مورد غم و اندوه عمیقی که پدرش پس از شهادت «حاج عماد مغنیه» مسئول نظامی حزب الله تجربه کرد، توضیح داد و گفت که او و خانواده اش «تا چندین روز نمی‌توانستند با پدر صحبت کنند زیرا او از نظر روحی بسیار آسیب دیده بود».

وی تصریح کرد: «پدرش هنگام شهادت حاج عماد مغنیه، فرمانده شهید حزب‌الله همان حس و حالی را پیدا کرد که زمان شهادت شهید احمد کاظمی تجربه کرده بود و این موضوع در فیلمی که از حال ایشان پخش شده، قابل مشاهده است».

اما شهید سلیمانی که به گفته دخترش «در جبهه‌ها به دنبال شهادت بود، علاقه زیادی به خانواده‌های شهدا نشان می‌داد. او نگران آنها بود و دوست داشت از آنها مراقبت کند».

زینب سلیمانی در بخشی از این گفتگو به برخی از عادت‌های شخصی سردار شهید از جمله علاقه وافر او به مطالعه کتاب به ویژه کتابهای تاریخی، شعرخوانی و حفظ اشعار و همچنین فعالیت‌های ورزشی اشاره کرد.

زینب سلیمانی با اشاره به اینکه «ما به سرنوشت محتوم انسانی حقیر و شوم مانند ترامپ، این قاتل، معتقدیم و ایمان داریم که خداوند خون شهدا را نمی بخشد» تأکید کرد که ترامپ هزینه «ترور» را به وحشتناک‌ترین شکل ممکن پرداخت خواهد کرد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایش و نقد فیلم «رها» در فرهنگسرای ارسباران

«قصّه‌های به‌دردبخور» برای نوجوانان منتشر شد

تمدید مهلت ارسال اثر به جشنواره فیلم کوتاه تهران

قصه‌های تلخ و شیرین محله‌ای قدیمی در فصل تازه «حکایت‌های کمال»

صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۴

صفحه اول روزنامه ها- پنجشنبه ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۴

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس