«دیدن این فیلم جرم است» به سینماها رسید
فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» از چهارشنبه ۱۷ دی ماه روی پرده سینماهای سراسر کشور میرود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، فیلمسینمایی «دیدن این فیلم جرم است» به تهیهکنندگی محمدرضا شفاه و کارگردانی رضا زهتابچیان، از چهارشنبه ۱۷ دی ماه به طور همزمان در سینماهای ۱۹ استان کشور توسط مؤسسه پخش بهمن سبز اکران میشود.«دیدن این فیلم جرم است» با هنرنمایی امیر آقایی، لیندا کیانی، حسین پاکدل، حمیدرضا پگاه، محمود پاک نیت، احسان امانی و نقشآفرینی متفاوت مهدی زمینپرداز، سیاسیترین فیلم دهه نود سینمای ایران است که پس از نمایش در جشنواره فیلم فجر سی و هفتم با واکنشهای گسترده و متفاوتی روبرو شد و به مدت یک سال به محاق توقیف رفت.
در آستانه اکران فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» از پوستر اصلی این فیلم نیز که توسط دانیال فرخ طراحی شده است، رونمایی شد.
هم اکنون سینماهای تمامی شهرهای با وضعیت زرد بازگشایی شده و سینماهای استان تهران، فارس و مازندران نیز بلافاصله پس از بهبود نسبی بیماری کرونا در این مناطق به جمع اکران فیلم «دیدن این فیلم جرم است» اضافه خواهند شد.
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایشگاه گروهی نقاشی کودکان «آوین» در نگارخانه کلک خیال
نمایشگاه گروهی نقاشی و طراحی «نقش قلم» در نگارخانه آفرینش نور
نمایشگاه عکس پرتره کودکان مسلمان جهان در نگارخانه فرهنگسرای سرو
نمایشگاه گروهی «انعکاس خیال» در نگارخانه شفق بر پا شد
نمایشگاه آثار هنری بیماران پروانهای در فرهنگسرای ارسباران برپا شد
برگزاری ورکشاپ نگارگری در نگارخانه فرهنگسرای سرو
نمایشگاه گروهی عکس «روزهای زندگی ۴» در نگارخانه کلک خیال
نمایش «بزبزقندی» در خانه فرهنگ مهرآباد