کد خبر: ۱۱۳۳۶۵

کاریکاتور/ نتیجه اصرار ایرانیان بر فرهنگ مقاومت اسلامی

فرهنگ مقاومت ایرانیان که در تاریخ شهره عام و خاص است در این چهار دهه با الهام از آموزه های قرآنی و پیوند با تعالیم اسلامی به خوبی از این تندبادها گذشته و اینک در شرایطی مجددا آن را در پیش گرفته است که شرایطی به مراتب قوی تر از روزهای آغازین انقلاب خود دارد. همین امر سد بزرگی در برابر لشکر کشی های اخیر آمریکا علیه ایران در منطقه تشکیل داده و تقریبا قوای بیگانه را سرخورده تر از هر زمان دیگری در برابر ایران اسلامی کرده است.

کاریکاتور/ نتیجه اصرار ایرانیان بر فرهنگ مقاومت اسلامیبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، جمهوری اسلامی ایران از زمان پیروزی انقلابش در سال 1357 تاکنون با در پیش گرفتن صبر، مقاومت و ایستادگی توانسته است از برهه های بسیار حساسی که هر یک خود به تنهایی پیچی تاریخی محسوب می شدند عبور کرده و راه پیشرفت و اعتلای خود را به سرعت طی نماید.

دوران سخت قبل، حین و پس از پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن 57، ظهور گروهک های مختلف برای انحراف و مصادره انقلاب، وقوع جنگ تحمیلی، تحمیل تحریم های ظالمانه، همجمه های فرهنگی، ظهور فتنه های متعدد در قالب های مختلف، فشارهای اقتصادی، تحریم های هسته ای و این اواخر جنگ اقتصادی همه و همه گوشه هایی از تلاش دشمن در از بین بردن انقلابی بود که امام بزرگوار آن را انقلاب پا برهنگان و مستضعفین می نامید و در عین حال این انقلاب را امید محرومان جهان توصیف کرد.

به رغم همه این مشکلات، ایران اسلامی اما نه تنها عقب ننشست که باسرعتی باور نکردنی در همه حوزه های سیاسی، امنیتی، علمی، دفاعی، فرهنگی و اجتماعی شاهد تجربه های گران سنگی شد که دنیا را متعجب کرد. البته در این مسیر ریزش ها و رویش هایی را نیز به نظاره نشست که مجموع آن در نهایت به بالندگی انقلاب منجر شد.

در این بین کید و تهدیدات دشمنان اما هرگز خاموش نشد و کشور عزیزمان دائما از سوی قدرتهای خارجی مورد دشمنی واقع شد. در مقاطعی این تهدیدات به مرز شمارش معکوس هم رسید اما هوشمندی، درایت و توانمندی کشور در سایه رهبری داعیانه مقام  معظم رهبری هر روز به بلوغ بیشتری می رسید و مانع از هرگونه ماجراجویی دشمن شد. 

این روزها اتفاقا یکی از همان مواقعی است که شاید دشمن تلاش دارد تا به هر نوعی مانع از رشد و شکوفایی ایران اسلامی شود به همین منظور شاهد افزایش استقرار استحکامات نظامی آمریکا در منطقه و تهدیدات و لفاظی های مقامات کاخ سفید علیه کشور هستیم که به تعبیر بسیاری از کارشناسان بیش از آنکه این تهدیدات جدی به نظر ایند اقدامی روانی علیه ملت ایران محسوب می شوند.

 استناد کارشناسان در این خصوص مستظهر به سابقه ای است که ملت ایران در چهار دهه اخیر در رویارویی با تندبادهایی از مشکلات داخلی و خارجی از خود به نمایش گذاشته اند. 

فرهنگ مقاومت ایرانیان که در تاریخ شهره عام و خاص است در این چهار دهه با الهام از آموزه های قرآنی و پیوند با تعالیم اسلامی به خوبی از این تندبادها گذشته و اینک در شرایطی مجددا آن را در پیش گرفته است که شرایطی به مراتب قوی تر از روزهای آغازین انقلاب خود دارد. همین امر سد بزرگی در برابر لشکر کشی های اخیر آمریکا علیه ایران در منطقه تشکیل داده و تقریبا قوای بیگانه را سرخورده تر از هر زمان دیگری در برابر ایران اسلامی کرده است.

کاریکاتور/ نتیجه اصرار ایرانیان بر فرهنگ مقاومت اسلامی


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
سینمای ایران از سایکودرام می‌ترسد؛ «لاک‌پشت» خلاف جریان است
کارگاه تخصصی آموزش شعر کودک و نوجوان در باغ کتاب برگزار می‌شود
رویداد دانش‌آموزی «لوکیشن ۲» در فرهنگسرای ولاء
گروه موسیقی «سپهر آذر» و «ضرب‌آهنگ رسا» در شب موسیقی ارسباران
ورک‌شاپ نقاشی «درخت پاییزی» در نگارخانه آبی فرهنگسرای امید
اعلام اسامی آثار کوتاه داستانی نهمین جشنواره فیلم شهر
نمایشگاه آثار حجمی «پازل من کامل است» در نگارخانه فرهنگسرای ابن‌سینا
حضور «رابین هود» از ۲۰ آبان در تالار وحدت
مستانه مهاجر و علی اوجی از جشنواره فیلم شهر حکم گرفتند
اکران یک فیلم با چاشنی انفجار
«جادوی کلمات» ویژه‌ی نوجوانان علاقمند به نویسندگی در کتابخانه علامه جعفری
پوستر سی‌وسومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران منتشر شد
حمید نعمت‌الله با «بُت» به فجر می‌آید/ یک درام اجتماعی با لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن
آیین رونمایی از ساز سنتور کودک و کتاب آموزشی در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۴
نمایش موزیکال و کودکانه‌ «میمون‌ها»‌ در فرهنگسرای فردوس
فیلم؛ گزارش برنامه «صبحانه ایرانی» از ویژه‌برنامه «به افتخار نوجوونی»
رونمایی از کتاب «بگذر‌ ای قوی زیبا» در خانه موزه دکتر علی شریعتی
اعلام اسامی فیلم‌های ۲ بخش جشنواره فیلم شهر
قالیباف: کشوری که استقلال ندارد هیچ ندارد
کارگاه آموزشی «نقاشی با خودکار» در خانه فرهنگ مهرآباد
فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران منتشر شد
مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران آغاز شد
نمایش و تحلیل فیلم «آنی هال» در فرهنگسرای ارسباران
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان