کد خبر: ۱۱۳۵۰۱

«جان نبی»؛ ویژه‌برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه(س)

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برنامه‌های این سازمان به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه(س) را تشریح کرد و گفت: این مجموعه‌برنامه‌ها با عنوان «جان نبی» در قالب هشت عنوان برنامه برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، سیدعلیرضا فاطمیان‌پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از برگزاری ویژه‌برنامه‌های سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) با عنوان «جان نبی» از ۱۸ دیماه خبر داد و در تشریح این برنامه‌ها گفت: پویش جهادی «گره‌گشا» با مشارکت کانون‌های بانوان فرهنگ‌سراهای تهران در پنج هفته از دهه دوم ایام فاطمیه تا ولادت حضرت امیرالمومنین علی(ع) اجرا می‌شود. در این پویش جهیزیه پنج زوج نیازمند توسط نیکوکاران تهیه می‌شود.

وی افزود: مسابقه خوشنویسی «سلام فاطمی» با موضوع صلوات خاصه حضرت زهرا(س) با خط نستعلیق و خط ثلث برای همه گروه‌های سنی برگزار می‌شود. هر شرکت‌کننده می‌تواند حداکثر سه اثر را تا پایان دی ماه به صورت فیزیکی یا دیجیتالی به دبیرخانه مسابقه ارسال کند. آیین اختتامیه و اهدای جوایز به سه اثر برگزیده، در شب میلاد حضرت زهرا(س) به صورت مجازی برگزار می‌شود. همچنین نمایشگاه مجازی از آثار ارسالی منتخب برپا می‌شود.

فاطمیان‌پور در ادامه به پویش جهادی «روضه‌خوان» اشاره کرد و گفت: این پویش با هدف ترویج روضه‌های خانگی با همکاری مداحان و سخنرانان مذهبي اجرا می‌شود. علاقه‌مندان به راه‌اندازی روضه خانگی می‌توانند درخواست خود را با شماره‌های ۰۹۱۲۶۵۴۹۹۷۴ و ۰۲۱۷۷۴۲۵۹۶۸ دبیرخانه این برنامه مطرح کنند تا برای مراسم سخنران و مداح اعزام شود.

وی در ادامه گفت: آیين چهارپايه‌خوانی «بلندا» از دیگر برنامه‌های ایام فاطمیه است که با هدف احیای این آیین قدیمی توسط نوجوانان و جوانان برگزار می‌شود. این مراسم با مشارکت هیئت‌های نوجوانان برپا می‌شود. گروه‌های کوچک عزاداری در ایام شهادت حضرت زهرا(س) هر روز در یک کوچه حضور پیدا کرده و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مراسم کوتاه عزاداری را برگزار می‌کنند.

فاطمیان‌پور افزود: مراسم تعزيه آنلاين «ياس نبوی» با مشاركت دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه علمی كاربردی برپا می‌شود که این مراسم از طریق فضای مجازی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران پخش خواهد شد. 

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری در ادامه تشریح برنامه‌های ایام فاطمیه گفت: کنگره شعر «هجده سال نوری» با هدف تجلیل از افراد صاحب‌نام عرصه شعر و ادبیات آیینی و معرفی افراد برگزیده و برتر حوزه  شعر آیینی با حضور چهره‌های شاخص این دوره، ۱۹ دی ماه در فرهنگ‌سرای خاتم(ص) واقع در منطقه ۱۸ برگزار شد. 

فاطمیان‌پور به تولید محصولات با موضوع شهادت حضرت زهرا(س) اشاره کرد و گفت: قطعه موسيقی «گريه بارون» با موضوع عفاف و حجاب با آهنگسازی و خوانندگی امیر حقیقت، تنظیم سعید عظیمی و ترانه رضا یزدانی تولید شده است. همچنین از دیگر برنامه‌های تولیدی می‌توان به تولید کلیپ «خط ویژه» با موضوع شهادت حضرت زهرا(س) اشاره کرد. همچنین مجموعه محصولات ويژه شهادت حضرت زهرا(س) در قالب‌های متنوع پادكست، ويدئوكليپ، استوری و... تولید و از طریق شبکه‌های اجتماعی فرهنگ‌سراها منتشر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
«پشت صحنه نوشتن» افشا شد
فیلم مستند «زیبا، لذیذ، مبتذل» اکران می‌شود
منزوی می‌گفت کتاب چاپ کن تا دستت خالی شود
پردیس ملت خانه جشنواره «سینماحقیقت» شد
هادی مرزبان درگذشت
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲ آذر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ موکب فاطمی «خیمه یاس» در منطقه ۲۲
سروستان باغ کتاب میزبان بیش از ۲۵۰ عنوان کتاب در حوزه بین‌الملل
نوری بیلگه جیلان در تیم داوری/ تلاش می‌کنیم آبروی‌مان حفظ شود
آغاز یک سریال جدید با بازی ثریا قاسمی، لعیا زنگنه و امیرحسین صدیق
نمایش «خانواده قبلی» در فرهنگسرای ارسباران اجرا می‌شود
تخفیف ۵۰ درصدی «شهید علم؛ دفتر اول» در آستانه سالگرد شهادت دکتر شهریاری
سه گانه روح‌الله حجازی در قاب نمایش
نمایشگاه گروهی «نقطه‌عطف» در باغ کتاب تهران افتتاح شد
جشنواره داستان‌نویسی «قصه‌ی محله‌ی ما» برگزار می شود
ویژه‌برنامه «ریحانه‌النبی» در بهشت زهرا(س)
موضوع «شهود» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
نمایش «این‌بار دل‌ها سنگی نه، چوبی است» به روی صحنه ارسباران می‌رود
تعطیلی ۲ روزه سالن‌های نمایشی به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س)
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱ آذر ماه ۱۴۰۴
آیین فاطمی «نذر مادری» با پخت سمنو، نماز باران و اجتماع فاطمی در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه نقاشی «پیچک سبز اندیشه» در فرهنگسرای ارسباران
روایت زنان تاریخ‌ساز در نشست «بانوی اندیشه»
«وقتی دنیا برای یک زن تنگ می‌شود» در شنبه‌های نمایش خیابانی فرهنگسرای فردوس
مسابقه «از صفحه تا صحنه» به همت فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود