کد خبر: ۱۱۴۴۵۷

در فرهنگ‌سرای خانواده برگزار می‌شود

رونمایی از کتاب «ما در جنگ، مادر صلح» و «رد پای نی نی نو»

آیین رونمایی از کتاب «ما در جنگ، مادر صلح» و «رد پای نی نی نو» روز دوشنبه ۱۱ اسفند ماه در فرهنگ‌سرای خانواده برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، آیین رونمایی از کتاب «ما در جنگ، مادر صلح» و «رد پای نی نی نو» روز دوشنبه ۱۱ اسفند ماه ساعت ۱۱ در قالب دومین برنامه «کتاب ماه» با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فرهنگ‌سرای خانواده برگزار می‌شود.  

در این برنامه زیبا برجی فلاح (نویسنده)، مهدی جمالی (کارشناس مجری)، شیوا مقدم (رییس فرهنگ‌سرای خانواده)، میلاد رمضانی ورجاوند، شادی کارآیین و هلیا نصراللهی (نمایشنامه خوان) حضور دارند.

نمایشنامه «رد پای نی نی نو» برگزیده ششمین جشنواره تئاتر شهر با موضوع کودک و خانواده است و بیشتر دغدغه‌های کودک شهرنشین را بیان می‌کند. نمایش با محوریت فرزند دوم پیش می‌رود، اما در روند داستان به موضوعات بسیاری چون روابط بین اعضای خانواده، استفاده از فضای مجازی، غذا خوردن کودک، آداب معاشرت و... نیز اشاره می‌شود.

نمایشنامه «ما در جنگ، مادر صلح» نیز یک نمایشنامه ضد جنگ با رویکرد صلح است و بیشتر به دغدغه کودک برای رسیدن به صلح با خود اشاره دارد. هدف و پیام نمایشنامه این است که صلح از درون انسان، خانه و خانواده شکل می‌گیرد و تا زمانی که انسان‌ها با محیط اطراف خود به صلح نرسند، هیچ جنگی خاتمه نمی‌یابد.

این کتاب در برگیرنده دو نمایشنامه با محوریت کودک و خانواده است و در زمستان ۱۳۹۹ در ۸۲ صفحه توسط انتشارات اوستای پارسیان به چاپ رسید.

زیبا برجی فلاح متولد سال ۱۳۶۷ نویسنده، شاعر و کارگردان تئاتر کودک و نوجوان، مربی تئاتر و مدرس در حوزه نمایش خلاق است و از جمله فعالیت‌های وی می‌توان به مربیگری نمایش خلاق و قصه‌گویی برای کودکان و خردسالان، صداپیشگی و عروسک‌گردانی تئاتر و تلویزیون اشاره کرد. برجی فلاح کارگردانی نمایش «ردپای نی نی نو» که برنده پنج جایزه از ششمین جشنواره تئاتر شهر تهران شد و نویسندگی نمایشنامه‌هایی چون سفر به شهر قصه‌ها، خانه جادوگر، هدیه اسرارآمیز، عینک سحرآمیز و... را در کارنامه هنری خود دارد.   

علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه می‌توانند به خیابان سید جمال‌الدین اسدآبادی (یوسف‌آباد)، خیابان بیست و یکم، بوستان شفق، فرهنگ‌سرای خانواده مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۷۰۶۸۶۹ تماس بگیرند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
تلخ بودن به تنهایی دلیلی برای حذف شدن نیست/ برای فرهاد اصلانی ۶ سال صبر کردم
اختتامیه جشنواره روایت پیشرفت در فرهنگسرای خاوران برگزار می‌شود
تخفیف ۵۰ درصدی برای خرید کتاب «باسواد» با موضوع سواد رسانه‌ای
آتنه فقیه‌نصیری همبازی جواد عزتی در «وحشی ۲» شد
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان فرهنگسرای سرو
اکران و نقد فیلم «جاده هالو» در سینما اندیشه
«لعبتکان»، سفری در شاهنامه با دید مدرن
صفحه اول روزنامه ها- دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴
ما و خودزنی‌های همیشگی‌مان- محسن سلیمانی فاخر
آغاز جشنواره فیلم کوتاه با یادی از ناصر تقوایی و شهدای جنگ ۱۲روزه
اکران «بچه مردم» و «غریزه» از ۳۰ مهر
شب موسیقی ارسباران با کنسرت گروه موسیقی «امید نو»
بررسی اختلاف زوجین و راهکار مقابله با آن در نشست خانواده پایدار
معرفی هئیت انتخاب بخش دیگر گونه‌های اجرایی جشنواره تئاتر «شهر»
نقش هوش مصنوعی در روابط عمومی فرهنگی در شهر تهران- محمد فرج‌زاده
حسین صفا: شاعران جوان نباید در تقلید توقف کنند
فیلم؛ کارگاه هنری دانش‌آموزی به همراه تور بازدید از موزه‌های محله پامنار
بازدید مسئولان مجله «الولایه» وابسته به آستان مقدس علوی از موزه امام علی(ع)
«احمد محمود» دوباره آمد
بررسی روان‌شناختی پویانمای «درون و بیرون» در سکانس ۹۸
«امیرکبیر و ایران» در بازار کتاب
ورک‌شاپ نقاشی «بانوی البرز» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴
فرهنگ جهادی؛ اصلی‌ترین سلاح جهاد فرهنگی- محمد باقری
هفتاد و پنجمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «وقتی مغز آدم یک جا بند نمی‌شود»