کد خبر: ۱۱۴۵۴۱

کاشت نهال زیتون در فرهنگ‌سرای امام(ره) با گرامی‌داشت مقاومت

امرودی: هنر و آزادی مرهون مقاومت است

مراسم روز درختکاری با گرامی‌داشت مقاومت پنجشنبه ۱۴ اسفندماه با حضور رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، شخصیت‌هایی از کشورهای لبنان و فلسطین و دو تن از اعضای شورای اسلامی شهر تهران در فرهنگ‌سرای امام(ره) برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، در آستانه روز درختکاری، ویژه‌برنامه «نهال مقاومت» روز پنجشنبه ۱۴ اسفندماه به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱ با حضور جمعی از مدیران فرهنگی و شخصیت‌هایی از کشورهای لبنان و فلسطین در فرهنگ‌سرای امام(ره) برگزار شد. در این مراسم که با گرامی‌داشت مقاومت در برابر صهیونیسم همراه بود، چند نهال زیتون با هدف نشان دادن رویکرد توامان صلح و ایستادگی در فضای سبز این فرهنگ‌سرا کاشته شد. 

حجت‌الاسلام میثم امرودی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، صلاح زواوی سفیر فلسطین در ایران، ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی در ایران، صلاح فحص نماینده جنبش امل لبنان در ایران، محمدجواد حق‌شناس و الهام فخاری اعضای شورای اسلامی شهر تهران و حسین رویوران کارشناس مسائل خاورمیانه تعدادی از حاضران در این برنامه بودند. 

در ابتدای مراسم حجت‌الاسلام میثم امرودی رییس سازمان فرهنگی هنری با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) در اهمیت اجر دنیوی و اخروی کاشت درخت گفت: وقتی کسی درختی را می‌کارد، تا زمانی که مردم از سایه درخت یا تنه و شاخ و برگ آن استفاده می‌کنند و از میوه‌اش تناول می‌کنند، برای کسی که درخت را کاشته صدقه‌ای جاری خواهد شد و تا روزی که آن درخت پا برجاست، ثوابی که از آن منبعث است، نصیب آن شخص می‌شود. 

امرودی: هنر و آزادی مرهون مقاومت است

وی ادامه داد: از آنجا که درخت نشان صلح و زیست مسالمت‌آمیز است، کاشت درخت با هدف گرامی داشت مقاومت نمادی از صلح و ایستادگی و مبارزه با صهیونیسم است. امروز در حالی این مراسم را برگزار می‌کنیم که مقاومت در برابر همه گونه تهاجمی ایستاده و اگر مقاومت نبود، مطمئناً داعش و دیگر گروه‌های تروریستی پیروز شده بودند. 

حجت‌الاسلام امرودی افزود: هنر و آزادی هم مرهون مقاومت است و در عین حال مقاومت خشونت نیست، بلکه خود علیه خشونت است و عین عدالت هم هست. ما بنا داریم با هر مناسبتی اعلام کنیم که قدر این نعمت را می‌دانیم و امروز اینجا جمع شده‌ایم تا به کسانی که به فلسطین قهرمان و عزیز تهاجم می‌کنند، بگوییم در مقابل آنها ایستاده‌ایم.  

رییس سازمان فرهنگی هنری تصریح کرد: با هر مناسبت و بهانه‌ای باید قدر نعمت مقاومت را بدانیم. مقاومت یعنی صلح، آزادی و مقابله با استبداد و استکبار. نه تنها ملت ایران، بلکه همه جهانیان حامی صلح و مقاومت هستند. برگزاری این مراسم در فرهنگ‌سرایی که به نام امام خمینی(ره) مزین است، انتخاب بسیار مناسبی بود و امیدواریم بتوانیم اینجا را مرجع و ملجأ همه مستضعفان و مرکزی برای نشر افکار بزرگ حضرت امام(ره) قرار دهیم. 

وی در پایان گفت: امروز مقاومت به شیعیان و لبنان و فلسطین و سوریه و عراق محدود نیست و یک نهضت عمومی است. همان طور که انقلاب اسلامی مختص به ایران نبود و جریانش آن قدر نضج پیدا کرده که انشالله پرچم آن به دست مصلح نهایی حضرت امام زمان(عج) برسد. 

در ادامه صلاح زواوی سفیر فلسطین در ایران با ابراز خرسندی از حضور در این مراسم عنوان کرد: اهمیت مقاومت تا حدی است که در جهان امروز منتظر هستند ببینند سید حسن نصرالله چه می‌گوید. غرب امروز نمی‌خواهد که دوباره اسلام احیا شود. امت آزاد نمی‌شود، مگر با اسلام و اسلام هم آزاد نمی‌شود، مگر با جهاد. 

امرودی: هنر و آزادی مرهون مقاومت است

محمدجواد حق‌شناس عضو شورای اسلامی شهر تهران سخنران بعدی مراسم بود که با تجلیل از مقاومت اظهار کرد: درخت نماد ایستادگی است و ما امروز درخت می‌کاریم، به یاد کسانی که ایستادند و ایستاده خون و جان دادند و برای اقامه حق از جان گذشتند و می‌خواهیم بگوییم به یاد شما هستیم. نماد مقاومت انسان‌ها امام حسین(ع) است که ایستاد و تا آخرین لحظه ایستاده جان داد.

وی افزود: روز درختکاری آغازی برای نوروز ایرانیان است که بهار و پاکی و طراوت را جشن می‌گیرند و درخت نماد زندگی و زیبایی و ماندگاری است.

در پایان مراسم حاضران چند نهال زیتون را به نشانه صلح و مقاومت و به مناسبت روز درختکاری در فضای سبز فرهنگ‌سرای امام(ره) کاشتند.

امرودی: هنر و آزادی مرهون مقاومت است
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
سینمای ایران از سایکودرام می‌ترسد؛ «لاک‌پشت» خلاف جریان است
کارگاه تخصصی آموزش شعر کودک و نوجوان در باغ کتاب برگزار می‌شود
رویداد دانش‌آموزی «لوکیشن ۲» در فرهنگسرای ولاء
گروه موسیقی «سپهر آذر» و «ضرب‌آهنگ رسا» در شب موسیقی ارسباران
ورک‌شاپ نقاشی «درخت پاییزی» در نگارخانه آبی فرهنگسرای امید
اعلام اسامی آثار کوتاه داستانی نهمین جشنواره فیلم شهر
نمایشگاه آثار حجمی «پازل من کامل است» در نگارخانه فرهنگسرای ابن‌سینا
حضور «رابین هود» از ۲۰ آبان در تالار وحدت
مستانه مهاجر و علی اوجی از جشنواره فیلم شهر حکم گرفتند
اکران یک فیلم با چاشنی انفجار
«جادوی کلمات» ویژه‌ی نوجوانان علاقمند به نویسندگی در کتابخانه علامه جعفری
پوستر سی‌وسومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران منتشر شد
حمید نعمت‌الله با «بُت» به فجر می‌آید/ یک درام اجتماعی با لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن
آیین رونمایی از ساز سنتور کودک و کتاب آموزشی در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۴
نمایش موزیکال و کودکانه‌ «میمون‌ها»‌ در فرهنگسرای فردوس
فیلم؛ گزارش برنامه «صبحانه ایرانی» از ویژه‌برنامه «به افتخار نوجوونی»
رونمایی از کتاب «بگذر‌ ای قوی زیبا» در خانه موزه دکتر علی شریعتی
اعلام اسامی فیلم‌های ۲ بخش جشنواره فیلم شهر
قالیباف: کشوری که استقلال ندارد هیچ ندارد
کارگاه آموزشی «نقاشی با خودکار» در خانه فرهنگ مهرآباد
فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران منتشر شد
مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران آغاز شد
نمایش و تحلیل فیلم «آنی هال» در فرهنگسرای ارسباران
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان