کد خبر: ۱۱۴۸۸۲

مدرسه مولوی آماده است

آغاز فعالیت «تئاتر مولوی» از ۱۶ فروردین

مدیر مرکز تئاتر مولوی اعلام کرد فعالیت این مجموعه در سال ۱۴۰۰ با اجرای یک اثر نمایشی در سالن اصلی مجموعه، از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود.

آغاز فعالیت «تئاتر مولوی» از ۱۶ فروردینبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، امیرحسین حریری مدیر مرکز تئاتر مولوی درباره زمان آغاز فعالیت‌های این مجموعه در سال ۱۴۰۰ و میزبانی از اجراهای نمایشی گفت: ما از روز دوشنبه ۱۶ فروردین با میزبانی از یک اثر نمایشی در سالن اصلی مجموعه، فعالیت خود را در سال جدید آغاز می‌کنیم. طبق بازبینی‌های انجام شده و مجوزهای صادر شده، از دهه آخر فروردین نیز میزبان ۲ اثر نمایشی دیگر می‌شویم.

وی ادامه داد: تا زمان برگزاری جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران مجموعه میزبان این آثار نمایشی است و با آغاز جشنواره تمامی فضای مجموعه میزبان برگزاری جشنواره خواهد شد.

حریری درباره اثری که از ۱۶ فروردین به صحنه می‌رود، توضیح داد: این اثر نمایشی که اقتباسی از نمایشنامه «یرما» است با کارگردانی ندا شاهرخی در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی اجرا می‌شود.

به گزارش مهر ، مدیر مرکز تئاتر مولوی درباره برنامه‌ریزی برای آغاز به کار مدرسه تئاتر مولوی یادآور شد: ما آمادگی این را داشتیم که بعد از تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ فعالیت مدرسه تئاتر مولوی را آغاز کنیم ولی به دلیل اعمال محدودیت‌های جدید کرونایی و اینکه برگزاری کارگاه‌های آموزشی و همچنین فعالیت مراکز آموزشی در گروه ۳ مشاغل ستاد ملی مقابله با کرونا قرار داد، این امر با تأخیر همراه شد.

وی در پایان سخنان خود تأکید کرد: امیدوارم با برطرف شدن محدودیت‌های کرونایی، از اوایل اردیبهشت سال ۱۴۰۰ مدرسه تئاتر مولوی فعالیت خود را آغاز کند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشنواره داستان‌نویسی «قصه‌ی محله‌ی ما» برگزار می شود
ویژه‌برنامه «ریحانه‌النبی» در بهشت زهرا(س)
موضوع «شهود» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
نمایش «این‌بار دل‌ها سنگی نه، چوبی است» به روی صحنه ارسباران می‌رود
تعطیلی ۲ روزه سالن‌های نمایشی به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س)
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱ آذر ماه ۱۴۰۴
آیین فاطمی «نذر مادری» با پخت سمنو، نماز باران و اجتماع فاطمی در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه نقاشی «پیچک سبز اندیشه» در فرهنگسرای ارسباران
روایت زنان تاریخ‌ساز در نشست «بانوی اندیشه»
«وقتی دنیا برای یک زن تنگ می‌شود» در شنبه‌های نمایش خیابانی فرهنگسرای فردوس
مسابقه «از صفحه تا صحنه» به همت فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود
صفحه اول روزنامه‌ها- پنجشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۴
پنجمین دوره «جشنواره موسیقی محله» با محوریت تکنوازی تنبک برگزار می‌شود
پوستر «ما کتابداراشیم» با تصویر ۲۳۳ کتابدار منتشر شد
فیلم؛ رویداد «دست‌ به‌ دست» در بلوار کشاورز
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
برگزاری یادمان قورچیان ؛ نوازنده و هنرمندی که درک عمیقی از دنیا و هنر داشت
فراخوان جشنواره داستان و ناداستان «روایت پیروزی»
نگاهی به موسیقی «فردیرک دیلیوس» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت عباس خامه‌یار در فرهنگسرای رسانه با حضور چهره‌های برجسته فرهنگی و سیاسی
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۴
کارگاه آموزشی رویداد ملی پادکست فارسی در فرهنگسرای ارسباران
نشست ادبی «از قلم تا قله» در فرهنگسرای سلامت
رونمایی کتاب‌های «برف کهنه» و «برف نو» در فرهنگسرای خاوران؛ روایت نوجوانان از جنگ و زندگی
رونمایی از سه اثر تازه حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر در چهارمین همایش «مبانی تربیتی در مکتب نهج‌البلاغه»