کد خبر: ۱۱۵۵۱۱

پیشنهادهای هنری برای تعطیلات آخر هفته

با اعلام وضعیت قرمز از همان روزهای آغازین سال ۱۴۰۰ و افزایش شمار مبتلایان باز هم سایه سنگین تعطیلی و کساد بر بسیاری مشاغل افکنده شد. در این میان اگرچه هنوز هم شمار مبتلایان بالا و بسیاری از شهرها همچنان قرمز است، اما برخی از گالری‌ها فعالیتشان را به صورت حضوری از سر گرفته‌اند. البته برخی از گالری‌ها نیز همچنان در فضای مجازی فعالیت می‌کنند یا تعطیل هستند.

پیشنهادهای هنری برای تعطیلات آخر هفته
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، برخی از نمایشگاه‌هایی که به صورت مجازی و حضوری در این روزها در حال برگزاری هستند.
بر این اساس، نمایشگاه انفرادی نقاشی «بی‌خوف، بی‌خیال» با آثاری از مژگان بختیاری از ۱۰ اردیبهشت تا ۷ خردادماه در گالری «اثر» برگزار است. امکان بازدید از این نمایشگاه هر روز به غیر از شنبه‌ها از ساعت ۱۱ تا ۱۹ فراهم شده است.

گالری اثر در خیابان ایرانشهر ، کوی برفروشان، پلاک ۱۶ واقع شده است.

همچنین گالری «این‌جا» تا ۱۴ اردیبهشت ماه میزبان نمایشگاه «هرکجا ماهی می‌رود، آب می‌رود» با آثاری از نجمه کزازی است. علاقه‌مندان می‌توانند هر روز به غیر از شنبه‌ها از ساعت ۱۳ تا ۱۹ از این نمایشگاه بازدید کنند.

گالری این‌جا در ﺧﯾﺎﺑﺎن کریمخان‌زند، خیابان میرزای‌شیرازی، شماره ۹۵ واقع شده است.

گالری «پروژه‌های آران» نیز تا ۱۷ اردیبهشت ماه میزبان نمایشگاه «چرخ بیکران» با آثاری از حدیث فخر است. امکان بازدید از این نمایشگاه هر روز از ساعت ۱۳ تا ۱۸ فراهم شده است. گالری روزهای شنبه‌ و یکشنبه تعطیل است.

گالری پروژه‌های آران در تهران، خیابان نوفل لوشاتو کوچه لولاگر پلاک واقع شده است.

گالری «ثالث» نیز تا ۲۹ اردیبهشت ماه میزبان نمایشگاه گروهی نقاشی «طبیعت با جان» است. در این نمایشگاه آثار علیرضا آدم بکان، عیسی جباری ممقانی، فرید جهانگیر، محمود جوادی‌پور، کیخسرو خروش، مصطفی دشتی، هوشنگ سیحون، جلال شباهنگی، بهجت صدر، یعقوب عمامه‌پیچ، محمد فاسونکی، مجید فعال، سیاوش کسرایی، علی گلستانه، حسین محجوبی، سیراک ملکنیان، ساسان نصیری و منوچهر نیازی ارائه شده است.

امکان بازدید از این نمایشگاه هر روز از ساعت ۱۱ تا ۲۰ فراهم شده است. گالری ثالث در خیابان کریم خان زند بین ایرانشهر و ماهشهر، شماره١٤٨ واقع شده است.  

گالری «آرتیبیشن» تا تاریخ ۱۲ اردیبهشت میزبان آثار برخی از هنرمندان آب‌رنگ‌کار جلفا است. در این نمایشگاه آثاری از هنرمندان ارمنی آبرنگ‌کاری چون وازگن آوانسیان، سیمون آیوازیان، گئورک بوغوسیان، سمبات درکیورغیان، میشا شهبازیان، کلنل منوچهر صرام، یرواند نهاپتیان، نهاپت نهاپتیان، آواک هایراپتیان، هاکوپ وارتانیان به نمایش گذاشته شده است.

بازدید از این نمایشگاه با هماهنگی قبلی امکان‌پذیر است و علاقه‌مندان می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای بازدید از این نمایشگاه به آدرس خیابان شریعتی، پایین‌تر از حسینه ارشاد، گل‌نبی(غرب)، میدان احمدی‌روشن(کتابی)، خیابان ساسانی‌پور، خیابان دریا(قندی)، پلاک ۶، گالری آرتیبیشن مراجعه کنند. همچنین نمایشگاه برای افرادی که در قرنطینه به سر می‌برند، به صورت آنلاین دایر خواهد شد.

گالری «شیرین» نیز تا ۱۵ اردیبهشت ماه میزبان دو نمایشگاه هنری است. بر این اساس نمایشگاه انفرادی نقاشی محمد طباطبایی با عنوان «زمان گمشده» و نمایشگاه انفرادی نقاشی حسین زینال‌پور با عنوان «هفت‌سنگ» در این گالری برپاست.

بازدید از نمایشگاه‌ها فقط با تعیین وقت قبلی امکان‌پذیر است. ساعات بازدید نیز جمعه‌ها از ۱۶ تا ۲۰ و شنبه تا پنجشنبه ۱۱ تا ۱۹ اعلام شده است. گالری دوشنبه‌ها تعطیل است.

همچنین این هفته نمایشگاه مجازی آثار منتخب کتابت قرآنی بانوان خوشنویس با عنوان «شمیم وحی» در وبگاه فرهنگستان هنر به نمایش درآمد.

این نمایشگاه به مناسبت ماه مبارک رمضان از روز دوشنبه (۶ اردیبهشت‌ماه) در وبگاه www.honar.ac.ir ،  منتخبی از کتابت قرآنی بانوان خوشنویس را به نمایش درآورده است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
سینمای ایران از سایکودرام می‌ترسد؛ «لاک‌پشت» خلاف جریان است
کارگاه تخصصی آموزش شعر کودک و نوجوان در باغ کتاب برگزار می‌شود
رویداد دانش‌آموزی «لوکیشن ۲» در فرهنگسرای ولاء
گروه موسیقی «سپهر آذر» و «ضرب‌آهنگ رسا» در شب موسیقی ارسباران
ورک‌شاپ نقاشی «درخت پاییزی» در نگارخانه آبی فرهنگسرای امید
اعلام اسامی آثار کوتاه داستانی نهمین جشنواره فیلم شهر
نمایشگاه آثار حجمی «پازل من کامل است» در نگارخانه فرهنگسرای ابن‌سینا
حضور «رابین هود» از ۲۰ آبان در تالار وحدت
مستانه مهاجر و علی اوجی از جشنواره فیلم شهر حکم گرفتند
اکران یک فیلم با چاشنی انفجار
«جادوی کلمات» ویژه‌ی نوجوانان علاقمند به نویسندگی در کتابخانه علامه جعفری
پوستر سی‌وسومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران منتشر شد
حمید نعمت‌الله با «بُت» به فجر می‌آید/ یک درام اجتماعی با لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن
آیین رونمایی از ساز سنتور کودک و کتاب آموزشی در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۴
نمایش موزیکال و کودکانه‌ «میمون‌ها»‌ در فرهنگسرای فردوس
فیلم؛ گزارش برنامه «صبحانه ایرانی» از ویژه‌برنامه «به افتخار نوجوونی»
رونمایی از کتاب «بگذر‌ ای قوی زیبا» در خانه موزه دکتر علی شریعتی
اعلام اسامی فیلم‌های ۲ بخش جشنواره فیلم شهر
قالیباف: کشوری که استقلال ندارد هیچ ندارد
کارگاه آموزشی «نقاشی با خودکار» در خانه فرهنگ مهرآباد
فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران منتشر شد
مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران آغاز شد
نمایش و تحلیل فیلم «آنی هال» در فرهنگسرای ارسباران
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان