کد خبر: ۱۱۵۵۷۵

نشست تخصصی تاثیرراهبرد روز جهانی قدس برزمینه سازی فرو پاشی اسرائیل

در آستانه آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس کنفرانس بین المللی «تاثیر راهبرد روز جهانی قدس بر زمینه‌سازی‌های فروپاشی اسرائیل» به صورت مجازی و به همت فرهنگسرای رسانه و رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه برگزار می‌شود.

نشست تخصصی تاثیرراهبرد روز جهانی قدس برزمینه سازی فرو پاشی اسرائیلبه گزارش پایگاه تحلیلی خبری فرهنگ و هنر ، با اشغال فلسطین و تأسیس رژیم جعلی اسرائیل در این سرزمین تاریخی و اسلامی، جدای از فروپاشی ساختاری ملت فلسطین پیامدهای خطرناکی را نیز برای کل منطقه و جهان اسلام به همراه داشته است. اسرائیل همان گونه که در ادبیات بنیان گذاران آن آمده است به عنوان یک پادگان نظامی برای اجرای سیاست‌های منطقه‌ای قدرت‌های استعماری تعریف شده است. از این روی، منشأ همه ناامنی‌ها و اختلافات و مشکلات منطقه به شمار می‌آید.
با پیروزی انقلاب اسلامی شاهد تغییر معادله درگیری در فلسطین هستیم و امام خمینی(ره) نیز با ارائه طرح ابتکاری و راهبردی «روز جهانی قدس» موضوع فلسطین را به عنوان یکی از اولویت‌های جهانی خصوصا جهان اسلام معرفی کردند. این کار باعث شد تلاش‌های دشمنان برای کمرنگ سازی اولویت فلسطین خنثی شود. 
هم‌اینک در سال 1400 یعنی 43 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی و طرح شعار «اسرائیل باید از بین برود» به عنوان یک تکلیف شرعی و انسانی، در نظر است تا شاخصه‌های فروپاشی اسرائیل از منظر نخبگان ایرانی، فلسطینی و جهان عرب در قالب یک وبینار مورد بررسی قرار گیرد. بر این اساس، نشست ویبناری نخبگانی «تاثیر راهبرد روز جهانی قدس بر زمینه‌سازی‌های فروپاشی اسرائیل» با ابتکار رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دمشق و فرهنگسرای رسانه برگزار می‌شود. 
در این کنفرانس مجازی، شاخصه‌های فروپاشی رژیم صهونیستی در دو محور «فروپاشی از درون» و «فروپاشی از بیرون» مورد بررسی قرار می‌گیرد. در محور فروپاشی از درون، موضوعاتی نظیر چالش‌های نسلی، امنیتی، سیاسی اجتماعی، اقتصادی و ایدئولوژیکی مورد بررسی قرار گرفته و در عوامل فروپاشی بیرونی در موضوعاتی از جمله گسترش محور مقاومت، از دست رفتن برتری‌های استراتژیکی،‌ تغییر نگاه افکار عمومی در غرب و شکل‌گیری جنبش‌های مدنی علیه اسرائیل و ... واکاوی می‌شود. 
در این کنفرانس تخصصی آنلاین، چهره‌های نام آشنای محور مقاومت از جمله ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در تهران، خالد القدومی نماینده جنبش حماس فلسطین در تهران، سیدحمیدرضا عصمتی رایزن فرهنگی ایران در سوریه، امیر موسوی دیپلمات سابق جمهوری اسلامی ایران، سید عبدالله صفی الدین، نماینده حزب الله لبنان در تهران، صلاح فحص، نماینده جنبش امل لبنان در تهران، دکتر خلف الجراد تحلیلگر و پژوهشگر عضو انجمن علوم سیاسی عرب، جورج جبور سفیر سابق سوریه در سازمان ملل متحد، دکتر ترکی الحسن سفیر سابق سوریه سخنرانی خواهند کرد. حسین رویوران نیز مجری کارشناس این برنامه خواهد بود. 
این کنفرانس مجازی روز چهارشنبه 15 اردیبهشت ماه ساعت ۲۰:۳۰ به وقت تهران و ساعت ۱۹:۰۰ به وقت دمشق برگزار می‌شود. این برنامه به صورت آنلاین از طریق اینستاگرام فرهنگسرای رسانه و رایزنی فرهنگی ایران در سوریه پخش می‌شود.



گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

اجرای دوباره «یخ‌بستگی» در تماشاخانه ایرانشهر

تخفیف ۵۰ درصدی کتاب «لاجورد»؛ بازخوانی نامردمی‌های منافقین

نمایش و نقد فیلم «رها» در فرهنگسرای ارسباران

«قصّه‌های به‌دردبخور» برای نوجوانان منتشر شد

تمدید مهلت ارسال اثر به جشنواره فیلم کوتاه تهران

قصه‌های تلخ و شیرین محله‌ای قدیمی در فصل تازه «حکایت‌های کمال»

صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۴

صفحه اول روزنامه ها- پنجشنبه ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۴

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ