کد خبر: ۱۱۵۶۰۷

سومین اجرای «با رهروان سحر» در شب شهادت امام علی

در سومین اجرا از ویژه‌برنامه «با رهروان سحر»، جمعی از پاکبانان منطقه ۱۳، در دومین شب از لیالی قدر، مهمان سحری فرهنگ‌سرای امید خواهند شد.

سومین اجرای «با رهروان سحر» در شب شهادت امام علیبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، ویژه‌برنامه «با رهروان سحر» ویژه برنامه‌ای جهت پذیرایی از نیروهای خدمت‌رسان شهر تهران در ماه مبارک رمضان است که به دبیری فرهنگ‌سرای امید در سراسر مناطق ۲۲گانه شهر تهران برگزار می‌شود. 

این برنامه با هدف ترویج فرهنگ اطعام روزه‌داران و نهادینه شدن این سنت پسندیده با کمک خیرین برای ششمین سال پیاپی به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱۳ برپا می‌شود.

از آنجا که گروه‌هاي خدماتی گسترده‌ای نظیر کارکنان بیمارستان‌ها و اورژانس، پاكبانان، نيروی انتظامی، آتش‌نشان‌ها و ... از افطار تا سحر مشغول خدمت‌رسانی بی‌وقفه به شهروندان پایتخت هستند، ویژه‌برنامه «با رهروان سحر» به منظور تقدیم وعده سحری به این خدمت‌گزاران برنامه‌ریزی شده است.

در این برنامه، وعده‌های سحری که با مشارکت شهروندان و بانیان خیر تهیه شده است، با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی و به صورت بسته‌بندی شده در مراکز خدماتی نظیر کلانتری‌ها، آتش‌نشانی‌ها، بیمارستان‌ها و اورژانس و همچنین پاکبانان توزیع خواهد شد.

اولین اجرای این برنامه همزمان با شب میلاد امام حسن مجتبی برگزار شد و حالا در سومین اجرا از ویژه‌برنامه «با رهروان سحر»، فرهنگ‌سرای امید میزبان جمعی از پاکبانان عزیز منطقه ۱۳ در شب شهادت مولای متقیان، امام علی (ع) خواهد بود. این برنامه همزمان با دومین شب از لیالی قدر و با تقدیم وعده سحری به پاکبانان برگزار می‌شود. علاوه بر این، مراسم معنوی قرائت دسته‌جمعی دعای فرج برای تعجیل در ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و دعای سحر در این ساعات بافضیلت برگزار می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
سومین نشست فعالان حوزه نهج‌البلاغه تهران برگزار شد / تأکید بر گسترش فرهنگ علوی با رویکردی نوین
تلخ بودن به تنهایی دلیلی برای حذف شدن نیست/ برای فرهاد اصلانی ۶ سال صبر کردم
اختتامیه جشنواره روایت پیشرفت در فرهنگسرای خاوران برگزار می‌شود
تخفیف ۵۰ درصدی برای خرید کتاب «باسواد» با موضوع سواد رسانه‌ای
آتنه فقیه‌نصیری همبازی جواد عزتی در «وحشی ۲» شد
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان فرهنگسرای سرو
اکران و نقد فیلم «جاده هالو» در سینما اندیشه
«لعبتکان»، سفری در شاهنامه با دید مدرن
صفحه اول روزنامه ها- دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴
ما و خودزنی‌های همیشگی‌مان- محسن سلیمانی فاخر
آغاز جشنواره فیلم کوتاه با یادی از ناصر تقوایی و شهدای جنگ ۱۲روزه
اکران «بچه مردم» و «غریزه» از ۳۰ مهر
شب موسیقی ارسباران با کنسرت گروه موسیقی «امید نو»
بررسی اختلاف زوجین و راهکار مقابله با آن در نشست خانواده پایدار
معرفی هئیت انتخاب بخش دیگر گونه‌های اجرایی جشنواره تئاتر «شهر»
نقش هوش مصنوعی در روابط عمومی فرهنگی در شهر تهران- محمد فرج‌زاده
حسین صفا: شاعران جوان نباید در تقلید توقف کنند
فیلم؛ کارگاه هنری دانش‌آموزی به همراه تور بازدید از موزه‌های محله پامنار
بازدید مسئولان مجله «الولایه» وابسته به آستان مقدس علوی از موزه امام علی(ع)
«احمد محمود» دوباره آمد
بررسی روان‌شناختی پویانمای «درون و بیرون» در سکانس ۹۸
«امیرکبیر و ایران» در بازار کتاب
ورک‌شاپ نقاشی «بانوی البرز» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴
فرهنگ جهادی؛ اصلی‌ترین سلاح جهاد فرهنگی- محمد باقری