کد خبر: ۱۱۵۶۰۷

سومین اجرای «با رهروان سحر» در شب شهادت امام علی

در سومین اجرا از ویژه‌برنامه «با رهروان سحر»، جمعی از پاکبانان منطقه ۱۳، در دومین شب از لیالی قدر، مهمان سحری فرهنگ‌سرای امید خواهند شد.

سومین اجرای «با رهروان سحر» در شب شهادت امام علیبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، ویژه‌برنامه «با رهروان سحر» ویژه برنامه‌ای جهت پذیرایی از نیروهای خدمت‌رسان شهر تهران در ماه مبارک رمضان است که به دبیری فرهنگ‌سرای امید در سراسر مناطق ۲۲گانه شهر تهران برگزار می‌شود. 

این برنامه با هدف ترویج فرهنگ اطعام روزه‌داران و نهادینه شدن این سنت پسندیده با کمک خیرین برای ششمین سال پیاپی به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱۳ برپا می‌شود.

از آنجا که گروه‌هاي خدماتی گسترده‌ای نظیر کارکنان بیمارستان‌ها و اورژانس، پاكبانان، نيروی انتظامی، آتش‌نشان‌ها و ... از افطار تا سحر مشغول خدمت‌رسانی بی‌وقفه به شهروندان پایتخت هستند، ویژه‌برنامه «با رهروان سحر» به منظور تقدیم وعده سحری به این خدمت‌گزاران برنامه‌ریزی شده است.

در این برنامه، وعده‌های سحری که با مشارکت شهروندان و بانیان خیر تهیه شده است، با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی و به صورت بسته‌بندی شده در مراکز خدماتی نظیر کلانتری‌ها، آتش‌نشانی‌ها، بیمارستان‌ها و اورژانس و همچنین پاکبانان توزیع خواهد شد.

اولین اجرای این برنامه همزمان با شب میلاد امام حسن مجتبی برگزار شد و حالا در سومین اجرا از ویژه‌برنامه «با رهروان سحر»، فرهنگ‌سرای امید میزبان جمعی از پاکبانان عزیز منطقه ۱۳ در شب شهادت مولای متقیان، امام علی (ع) خواهد بود. این برنامه همزمان با دومین شب از لیالی قدر و با تقدیم وعده سحری به پاکبانان برگزار می‌شود. علاوه بر این، مراسم معنوی قرائت دسته‌جمعی دعای فرج برای تعجیل در ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و دعای سحر در این ساعات بافضیلت برگزار می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایش و نقد فیلم «رها» در فرهنگسرای ارسباران

«قصّه‌های به‌دردبخور» برای نوجوانان منتشر شد

تمدید مهلت ارسال اثر به جشنواره فیلم کوتاه تهران

قصه‌های تلخ و شیرین محله‌ای قدیمی در فصل تازه «حکایت‌های کمال»

صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۴

صفحه اول روزنامه ها- پنجشنبه ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۴

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس