کد خبر: ۱۱۸۶۸۸

فرهنگسرای رسانه برگزار می‌کند

«آقا من جاماندم» پویشی برای بازتاب دلتنگی‌های عزاداران حسینی

فرهنگسرای رسانه کمپین «آقا من جا ماندم» را برای جاماندگان پیاده‌روی اربعین برگزار کرده تا دلتنگی‌ها و درد ودل‌های عاشقان سیدالشهدا را به نمایش بگذارد.

فرهنگسرای رسانه با کمپین «آقا من جاماندم» دلتنگی‌های عزاداران حسینی را بازتاب می‌دهدبه گزارش پایگاه تحلیلی خبری فرهنگ و هنر، در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی، جمع زیادی از عزاداران سیدالشهدا در ایران مشتاق حضور در راهپیمایی میلیونی اربعین و زیارت امام حسین علیه السلام هستند اما به دلیل محدودیت‌های ناشی از ویروس کرونا، این راهیپمایی با تمهیدات ویژه بهداشتی و با جمعیت کمتری از عاشقان اباعبدالله که از ایران مسافر کربلا می‌شوند، برگزار خواهد شد.

فرهنگسرای رسانه همزمان با این مراسم باشکوه کمپین «آقا من جا ماندم» را برای جاماندگان پیاده‌روی اربعین برگزار شده و تلاش دارد تا دلتنگی‌ها و درد ودل‌های عاشقان سیدالشهدا را در قالب عکس و تصویر به نمایش بگذارد تا از این طریق احساسات پاک شهروندان عزادار را در فضای مجازی پیش چشم تمام جهانیان بیاورد.

در این کمپین رسانه‌ای، عزاداران و عاشقان سیدالشهدا که امسال نمی‌توانند در راه‌پیمایی باشکوه اربعین شرکت کنند می‌بایست فیلم‌های یک دقیقه‌ای از دلگویه‌های خود برای حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام را با هشتگ «جاماندگان» در فضای مجازی نشر داده و به کمپین «آقا من جاماندم» بپیوندند.

فرهنگسرای رسانه متولی برگزاری این کمپین بوده و با انتشار این فیلم‌های یک دقیقه‌ای در فضای مجازی به استقبال عزاداران حسینی می‌رود. 

کد ویدیو


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
هزار و صدمین نشست کانون شعر هنگام با انتشار کتاب مشترک
کتاب «متولد کوچه ۵۳» منتشر شد؛ خاطراتی از جهادگر فعال در جنگ
نمایشگاه «خیال‌های کامل و سفال‌های چرخیده» در فرهنگسرای ارسباران
بزرگداشت بهروز رضوی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
ایران، اتفاقی عزیز نشد- محمد کاموس
همایش ادبی «با کاروان سخن» در منطقه ۲۱
رونمایی از مجموعه شعر «شبگردی در آینه» در فرهنگسرای سرو
روایت جنگ ۱۲روزه در نخستین قسمت‌های یک سریال
جشن بزرگ «ایران عزیز» با استقبال بی‌نظیر مردم به کار خود پایان داد
خوانش نمایشنامه «سالگرد» در فرهنگسرای فردوس
حسین عباسی: شاد بودن آدم‌ها روی روح و جسم آن‌ها تأثیر مثبت دارد
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۴
محمد مسلمی: جشن‌هایی مثل «ایران عزیز» لبخند را به بچه‌ها و خانواده‌ها برمی‌گرداند
نگارخانه فرهنگسرای امید؛ بستری برای شکوفایی هنر‌های تجسمی
«کلرمون فران» یکی از آثار خوب و ماندگار مینی‌مالیستی این سال‌هاست
محفل شعر عاشقانه در باغ کتاب تهران
ویژه‌برنامه «آوای نو» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نشست بررسی روند تحول مجسمه‌سازی فیگوراتیو در موزه دکتر سُندوزی
نمایش و نقد فیلم «سلاح‌ها» در فرهنگسرای ارسباران
برگزاری جشن در فضای باز یک فرمول عالی برای ایجاد شادی و نشاط است
نشست ماهانه «خانه ترانه» در فرهنگسرای ارسباران
محفل شعرخوانی «شب‌های پروانه‌ای» در خانه‌موزه دکتر شریعتی
اعلام ۵ کاندیدا برای معرفی به اسکار
هفتادمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «کتاب‌ها بدون بلیت سینما می‌روند»
نمایش و نقد و بررسی مستند «یونا» در فرهنگسرای رسانه