کد خبر: ۱۱۸۷۶۵

مهلت ارسال آثار به سوگواره تصویر دهم تمدید شد

دبیر دومین سوگواره فیلم‌کوتاه عاشورایی تصویر دهم از تمدید مهلت ارسال آثار تا ۲۳ مهر‌ مصادف با هشتم ربیع‌الاول، شهادت حضرت امام‌حسن‌ عسکری (ع) خبر داد.

مهلت ارسال آثار به سوگواره تصویر دهم تمدید شد
به گزارش پایگاه تخلیلی خبری فرهنگ و هنر، محمد رهبر دبیر این رویداد بیان کرد: با توافق مجید مجیدی مدیر این سوگواره با توجه به استقبال گسترده از این رویداد و همچنین درخواست علاقه‌مندان بنا شد تا مهلت ارسال آثار تمدید شود.

او ادامه داد: بدین ترتیب مهلت ارسال آثار که تا پنجم مهر مصادف با اربعین حسینی (ع) اعلام شده بود، با توجه به توافقات صورت گرفته، تا ۲۳ مهر مصادف با هشتم ربیع‌الاول، شهادت حضرت امام حسن‌ عسکری (ع) تمدید شد.

‌وی با تاکید بر اینکه، این زمان مجددا تمدید نخواهد شد، اظهار کرد: با توجه به استقبال و درخواست مکرر علاقه‌مندان، مدت دریافت آثار از سوی دبیرخانه سوگواره به مدت تقریبا سه هفته تمدید شد تا هنرمندان و فیلم‌سازان فرصت مناسبی داشته باشند تا آثارشان را به دبیرخانه ارسال کنند.

دومین «سوگواره فیلم‌کوتاه عاشورایی تصویر دهم» با هدف محوری اشاعه و ترویج سنت‌ها و آیین‌های حسینی با مدیریت مجید مجیدی و دبیری محمد رهبر و با حمایت عتبه حسینی (ع) برگزار می‌شود.

داوری آثار این دوره سوگواره را مجید مجیدی، سیدرضا میرکریمی و نیما جاویدی برعهده دارند.

هنرمندان برای شرکت در این رویداد تا ۲۳ مهر مصادف با شهادت امام‌حسن‌ عسکری (ع) فرصت دارند آثارشان را در قالب فیلم‌های کوتاه مستند، داستانی یا انیمیشن پس از تکمیل فرم درخواست، در سایت سوگواره تصویردهم به نشانی tasvir۱۰.ir بارگذاری کنند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات دقیق‌تر از اخبار، فرآیند برگزاری، قوانین و شیوه‌نامه شرکت در این سوگواره ‌می‌توانند علاوه بر مراجعه به صفحات مجازی سازمان جوانان راه ایمان، به نشانی@Javanane_Rahe_Iman با شماره تلفن ۰۹۱۰۹۲۳۴۲۳۴ تماس حاصل کنند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران
حضور عمو پورنگ در فرهنگسرای بهمن
آلبوم موسیقی «ناز نگه» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود
آبان را با کدام کنسرت‌ها آغاز کنیم؟
۷۷۶ اثر به دبیرخانه هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» رسید
تفکرات اشتباه در برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری- محمد فرج‌زاده
«بهشت در خانه» در خانه موزه شهید بهشتی برگزار می‌شود
افخمی «دکتر فون‌گویر» را برای جشنواره فجر آماده می‌کند/فیلمی کمدی‌تر از «استرنجلاو» کوبریک