کد خبر: ۱۲۰۶۲۴

بیانیه‌ای برای گرامیداشت روز دانشجو

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای با گرامیداشت۱۶ آذرماه «روز دانشجو"»، بصیرت، شجاعت، انقلابی گری، دشمن ستیزی، مسئولیت پذیری و توانمندی در حل مسائل و ‌چالش های کشور را از شاخص ها و معرف های دانشجوی تراز جامعه اسلامی دانست.

بیانیه‌ای برای گرامیداشت روز دانشجوبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،به نقل از روابط عمومی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در  ابتدای این بیانیه آمده است: 
 ۱۶ آذرماه سال ۱۳۳۲  که سه تن از دانشجویان متعهد و انقلابی در اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده آمریکا و اعطای دکترای افتخاری به وی و همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا، توسط رژیم منحوس پهلوی در دانشگاه تهران به شهادت رسیدند، به عنوان نقطه عطفی در جنبش دانشجویی کشور، نماد شکل‌گیری یک حرکت و مقاومت نخبگانی در مقابل استبداد، استکبار و سلطه بیگانگان و سمبل بصیرت، بیداری و خودآگاهی دانشجویان در تاریخ ایران قرار گرفته است.

این بیانیه می‌افزاید:پس از پیروزی انقلاب اسلامی‌، دانشجویان و جوانان به تأسی از امامین انقلاب اسلامی، همواره در صحنه‌های مختلف نیاز انقلاب و کشور نقش‌آفرین بوده‌اند.تاسیس جهاد سازندگی، سپاه و بسیج مستضعفین در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، اقدام تاریخی و راهبردی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، حضور مجاهدانه و فداکارانه در دوران پرشکوه دفاع مقدس، تشکیل جهاد دانشگاهی و مسئولیت پذیری‌های موثر در سایر صحنه‌های حساس نظام و مقابله هوشمندانه در برابر توطئه‌های دشمنان انقلاب و میهن اسلامی به ویژه در سال‌های اخیر، سند محکم و الهام بخشی از حرکت دانشجویان دوشادوش ملت بزرگ و مقاوم ایران، در پیشبرد آرمان ها و اهداف کلان انقلاب اسلامی بشمار می رود.


این بیانیه با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و یادآوری نقش جوانان بویژه دانشجویان به عنوان محور تحقق نظام پیشرفته اسلامی تصریح کرده است:  امروزه و با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی کشور که دشمن در تلاش است با عملیات روانی و رسانه ای، پیشبرد اهداف شوم خود در تسلیم ملت ایران با تشدید تحریم و جنگ اقتصادی را رقم زند،  بی‌شک تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و بهره‌گیری از قشر جوان، آگاه، متخصص و فرهیخته دانشگاهی، روند خوداتکایی کشور در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، سیاسی و... تحقق راهبرد ایران قوی را تقویت خواهد کرد.

این بیانیه در پایان با گرامیداشت ﯾﺎد، نام و آرمان‌های بلند و تمدن ساز شهیدان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و عرصه‌های امنیت و پیشرفت کشور بویژه شهدای گرانقدر ۱۶ آذر ۱۳۳۲  و تاکید بر لزوم تاسی جنبش دانشجویی به منویات و رهنمودهای حکیمانه مقام عظمای ولایت و رهبری حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) برای حفظ آرمان خواهی، روحیه انقلابی و استکبارستیزی خود، آورده است:
 به فضل الهی دانشجویان متعهد، مومن، انقلابی و آینده ساز  با هوشمندی مثال زدنی خود، تهدیدات طراحی شده اردوگاه دشمن برای نفوذ در جنبش دانشجویی و تضعیف این سرمایه بزرگ ملی را خنثی و لحظه‌ای از اندیشیدن به رفع چالش‌ها و بهبود وضعیت کشور و توسعه اقتدار و ظرفیت سازی برای ارتقای بالندگی و درخشش ایران اسلامی در عرصه های مختلف درنگ نخواهد کرد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
روز دانشجو
اخبار مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار
هوشنگ کامکار: نام احمد پژمان در تاریخ موسیقی جهان باقی خواهد ماند
برگزیدگان نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر معرفی شدند
اعلمی: جشنواره فیلم شهر، مدرسه‌ای برای فیلمسازان نسل آینده ایران
برپایی «خیمه یاس» برای دومین سال متوالی در منطقه ۲۲
«در پناه کتاب»؛ فرهنگسرای خاوران میزبان نویسندگان در هفته کتاب و کتاب‌خوانی
اختتامیه نهمین جشنواره فیلم شهر در برج میلاد برگزار می‌شود
رونمایی «کتاب ایلیا، جادوی سرخ» در فرهنگسرای اندیشه
نشست بررسی و خوانش کتاب «دوباه فکر کن» در کتابخانه تلاش
آیین رونمایی از كتب حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر به همت فرهنگسرای نهج‌البلاغه برگزار می‌شود
رویداد آموزشی تفریحی «خلاقستان ۵» در کتابخانه رحماندوست برگزار می‌شود
نمایشگاه عکس «مهاجرانه» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی گشایش یافت
آنچه در روز سوم جشنواره فیلم شهر می‌بینید
شهر و سینما در قاب نهمین جشنواره فیلم شهر/ مروری بر جشنواره‌ای که نگاه به شهر دارد
برنامه کنسرت‌ها تا پایان ماه دوم پاییز؛ «برج میلاد» هم میزبان است
اسامی نامزد‌های بخش فیلمنامه نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر اعلام شد
کارگاه آموزشی «زیبانویسی» در خانه فرهنگ مهرآباد
راهکار حل مشکلات، مشارکت دادن مردم در امور است
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۴
آیین تجلیل و بزرگداشت میکائیل شهرستانی در فرهنگسرای ارسباران
ششمین اجرای نمایشنامه‌خوانی دختران نوجوان با «پرواز کبک‌ها» در فرهنگسرای فردوس
رویداد فرهنگی «نوجهان» در منطقه ۹ برگزار می‌شود
اجرای نمایش آیینی «مرگ‌اندود» در خانه شهر
دوازدهمین گردهمایی افراد دارای لکنت در فرهنگسرای سرو برگزار می‌شود
مادران شاغل؛ میان رؤیا و واقعیت، عشق و تلاش- حمیده آقابابایی
نشست تخصصی «از هشتگ تا کنش» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود