کد خبر: ۱۲۴۳۷۶

نشست تخصصی «موزه و رسانه» به مناسبت هفته ارتباطات برگزار می‌شود

رئیس موزه ارتباطات از برگزاری نشست تخصصی «موزه و رسانه» به مناسبت هفته ارتباطات و روز جهانی موزه خبر داد.

نشست تخصصی «موزه و رسانه» به مناسبت هفته ارتباطات برگزار می‌شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،حسن عمیدی  با اشاره به شعار سال ۲۰۲۲ میلادی موزه با عنوان «قدرت موزه‌ها» گفت: نشست تخصصی «موزه و رسانه» به مناسبت هفته ارتباطات و روز جهانی موزه ها با همکاری ستاد معرفی و آموزش میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و موزه ملی ارتباطات روز پنج شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ در محل موزه ارتباطات برگزار می شود.

وی در گفتگو با ایرنا موضوع این نشست را « قدرت موزه ها، نوآوری پایداری و جامعه سازی» عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه شعار امسال «روز جهانی موزه»، بر همه ظرفیت‌های قدرت ساز موزه تاکید می‌کند، هدف اصلی انتخاب این شعار برگشتن موزه‌ها به جایگاه مهمی است که از نظر تاثیرگذاری در جامعه به واسطه جایگاه ارزشمندشان دارند.

وی خاطرنشان کرد: در این نشست موضوعاتی چون «قدرت موزه ها در دیپلماسی فرهنگی»، «مبانی قدرت، موزه و رسانه»، «نقش موزه ها در تبیین فرهنگ قدرت، جغرافیا و صلح»، «موزه، رسانه ی پرنفوذ» و «استراتژی ارتباطی و نقش اجتماعی موزه ها» توسط سخنرانان ارائه خواهد شد.

عمیدی با اشاره به نقش و جایگاه فرهنگی موزه‌ها گفت: موزه ها علاوه بر پیام رسانه ای که دارند کارکرد آگاهی‌بخشی و اطلاع رسانی و سرگرمی هم دارند. در سال های اخیر با توجه به پیشرفت‌های تکنولوژی، فناوری‌های جدید بر نحوه آشنایی و بازدید مردم از موزه‌ها و قدرت نفوذ موزه ها بسیار تاثیرگذار بوده است.

مریم دشتی زاده عضو هیئت علمی دانشگاه هنر شیراز، سامان خلیلیان و سید محمد رئیس السادات دکترای جغرافیای سیاسی ، حسن عمیدی و حمید شکری خانقاه دکترای علوم ارتباطات اجتماعی سخنرانان نشست موزه و رسانه هستند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
پدیده کاتارسیس امروز در سینما کمیاب است| از گمین‌شافت تا گزل‌شافت؛ از بومی به جهانی
نمایش و نقد و بررسی فیلم «فرشته‌ها با هم می‌آیند» در فرهنگسرای فردوس
نمایش موزیکال «خرگوش شعبده باز» در فرهنگسرای اخلاق
دیپلمات ونزوئلایی:ملت‌های دارای دشمن مشترک، یک ملت واحد هستند و هویت مشترک دارند
نمایشگاه گروهی نقاشی و نقاشیخط «یک حضور» در پردیس ملت
محصول جدید مرکز انیمیشن سوره آماده نمایش شد؛ تماشای «بافنده بهار»
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۴
هزار و صدمین نشست کانون شعر هنگام با انتشار کتاب مشترک
کتاب «متولد کوچه ۵۳» منتشر شد؛ خاطراتی از جهادگر فعال در جنگ
نمایشگاه «خیال‌های کامل و سفال‌های چرخیده» در فرهنگسرای ارسباران
بزرگداشت بهروز رضوی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
ایران، اتفاقی عزیز نشد- محمد کاموس
همایش ادبی «با کاروان سخن» در منطقه ۲۱
رونمایی از مجموعه شعر «شبگردی در آینه» در فرهنگسرای سرو
روایت جنگ ۱۲روزه در نخستین قسمت‌های یک سریال
جشن بزرگ «ایران عزیز» با استقبال بی‌نظیر مردم به کار خود پایان داد
خوانش نمایشنامه «سالگرد» در فرهنگسرای فردوس
حسین عباسی: شاد بودن آدم‌ها روی روح و جسم آن‌ها تأثیر مثبت دارد
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۴
محمد مسلمی: جشن‌هایی مثل «ایران عزیز» لبخند را به بچه‌ها و خانواده‌ها برمی‌گرداند
نگارخانه فرهنگسرای امید؛ بستری برای شکوفایی هنر‌های تجسمی
«کلرمون فران» یکی از آثار خوب و ماندگار مینی‌مالیستی این سال‌هاست
محفل شعر عاشقانه در باغ کتاب تهران
ویژه‌برنامه «آوای نو» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نشست بررسی روند تحول مجسمه‌سازی فیگوراتیو در موزه دکتر سُندوزی