
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، امروز پنجشنبه و در آستانه چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران با حضور اساتید، هنرجویان تعدادی از دوستداران هنر و خانواده های آنان از کتاب داستان «اونور دنیا» به نویسندگی خانم ها آدلیا غریب دوست، مه سیما قاسمی و زینب شمسی رونمایی شد.
برپایه این گزارش، این افراد از هنرآموزان مدرسه تخصصی رسانه و زیر نظر استاد لیلی فیروز بودند که با فراگیری نحوه درست داستانویسی به سبک استاد ابوالفضل درخشنده اقدام به نوشتن و سپس چاپ کتاب کردند.نویسندگان این کتاب از متولدین اوایل دهه نود بودند.
مهدی شکیبایی رییس فرهنگسرای رسانه در این مراسم گفت : پیش از این نشست های ادبی و فرهنگی با عنوان زرین قلم و در قالب برنامه های رونمایی کتاب، تجلیل از نویسندگان و نقد و بررسی کتاب و... در فرهنگسرای رسانه برگزار شده است و این برنامه 267 نشست ادبی محسوب می شود وی ادامه داد ؛ قرار بر این شد که تجلیل از نوقلمی های دهه 90 و 80 نیز به این سری نشست ها افزوده شود تا با ایجا فضا و امکانات مناسب بتوانیم رویداد واتفاق فرهنگی را در مسیر ادبیات و فرهنگ در نسل جوان شاهد باشیم .
لیلی فیروزفر ویراستار و مربی داستان نویسی ضمن اهمیت به شناسایی استعدادهای کودکان و نوجوانان گفت : داستان نویسان با عمل داستانی و نوشتن انگیزه و نیت و هدفشان را به خواننده نشان می دهندو اینکه این هنرجویان دهه 80 و 90 در شرایط مختلف و شاید مشکل در این کلاس ها شرکت کردند نشان از این است که هدف و استعدادشان برای خانواده و خودشان دارای اهمیت است .
فیروز فر ادامه داد؛ این جلسات و نشست ها بسار مفید و موثر است و جای قدردانی دارد و امیدوارم این زنجیره ادامه داشته باشد.
ابوالفضل درخشنده نویسنده ادبی ضمن اشاره به سختی های کار و تاکید بر پشتکار در هر کار گفت : هر اتفاق هنری در قالب نویسندگی و موسیقی و ... سختی های خودش را دارد تا به عرضه و ارائه آن اثر می رسد.
کسی که هنری دارد نیاز به خودنمایی ظاهری نداردو کسی که هنر مند است با ابزار هنر صحبت می کند و نیاز به تحسین دیگران ندارند ، زیرا که هنر را درذات خود درونی کرده است.
درخشنده خطاب به نویسندگان نوجوان گفت : این اتفاق برای شما بسار مهم است ولی نگذارید غرور بر شما غلبه کند و همچنین نگذارید افرادی در این راه مایوستان کنند.
وی ادامه داد حضرت علی (ع) فرموده اند : (اگر امروزتان مثل دیروز باشد ضررکردید) با توجه به این آیه شخصیت شما در حال تکامل و رشد است اگر نقدی است آن را بپذیرید زیرا آن نقد برای بهترشدن و پیشرفت کار شماست .
درخشنده در انتها اضافه کرد ؛ امیدوارم سازمان فرهنگی هنری با آموزش بتواند زمینه را برای آفرینش های هنری فراهم کند زیرا درآینده مهندسی فرهنگ کشور به هنر و قلم این نویسندگان نیاز دارد.
در جریان این برنامه هنرنمایی های متعددی از سوی تعداد دیگری از هنرجویان مدرسه تخصصی فرهنگسرای رسانه که از متولدین دهه هشتاد و 90 بودند انجام شد.
در پایان این مراسم از 10 هنرآموز نوجوان دهه نود و دهه 80 که به اجرای برنامه زنده در این مراسم پرداختند با اهدای لوح و جوایزی توسط رئیس فرهنگسرای رسانه تجلیل شد.
نوجوانان تجلیل شده در فرهنگسرای رسانه در حوزه های مختلف هنری به شرح زیر است:
1- آدلیا غریب دوست -نویسنده - متولد 1390
2- مه سیما قاسمی - نویسنده - متولید 1391
3- زینب شمسی - نویسنده - متولد 1391
4- کوثر شکیبائی- گویندگی و اجرا- متولد 1388
5- سامیار اکبر زاده - نقاشی و نوازندگی- متولد 1386
6- ستایش درخشنده - شاهنامه خوانی- متولد 1391
7- کورش گرجی - آواز سنتی - متولد 1390
8- کارن صفائی نائینی- تک نوازی تنبک - متولد 1393
9- النا امینی - دوبله - متولد 1391
10- ریحانه گنجی پور- قرائت قرآن - متولد 1394
انتهای پیام /