بررسی اندیشه های امام در دورهمی بچه های رستا
بچه های رستا با رویکرد کنکاشی برای پاسخ به سوالات نوجوانان در اندیشه های امام خمینی(ره) برگزار می شود .
پروانه دوستی با اشاره به برگزاری این برنامه بیان کرد تعمیق و تبیین اندیشه های ناب معمار کبیر انقلاب اسلامی در آیین های ارتحال آن پیر سفرکرده برای نسل جوان ضروری است از اینرو فرهنگسرای امید در نظر دارد در سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) با ایجاد بستر عملیاتی برای نوجوانان جهت مشارکت و گفتگو در این راستا گام بردارد .
وی عنوان کرد این برنامه با هدف تقویت روحیه پرسشگری و گفتگوی موثر در محیطی امن و مناسب و همچنین تبیین صحیح موضوعات در حوزه نوجوانی با میدان دادن به نوجوانان برگزار می شود .
دوستی اضهار داشت در این برنامه همه ی نوجوانان می توانند در مدت زمان مساوی به گفتگو درباره ی اندیشه های امام ،جریان تحریف ،کاخ نشینی و کوخ نشینی و ...بپردازند .
وی ادامه داد بچه های رستا روز چهارشنبه 10 خرداد ماه با حضور رضا رسولی از ساعت 15 تا 30/16 اجرا می شود .
فرهنگسرای امید در میدان امام حسین (ع)، ابتدای خیابان دماوند، خیابان منتظری، خیابان خشکبارچی، بوستان خیام قرار دارد.
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار