کد خبر: ۱۴۰۲۶۷

در قالب یک ویدئو؛

محسن تنابنده از تولید «پایتخت ۷» خبر داد/ سریال کلید خورد

محسن تنابنده بازیگر و سرپرست نویسندگان سریال «پایتخت» شب گذشته ویدئویی را در صفحه مجازی خود منتشر کرد و از کلید زدن فصل جدید سریال خبر داد.

محسن تنابنده از تولید «پایتخت ۷» خبر داد/ سریال کلید خوردبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، طی یک سال اخیر بارها مباحث مختلفی درباره تولید پروژه «پایتخت» مطرح شده است؛ از تولید قسمت ویژه سینمایی تا ساخت فصل جدید سریال که هر بار اخبار غیررسمی در فضای مجازی سر و صدا می‌کرد.

مدیران تلویزیون در همه یک سال گذشته بدون اشاره به فیلمنامه از مذاکرات درباره ساخت سریال «پایتخت» می‌گفتند و اینکه این مسیر نه تنها در بن بست نیست بلکه تعامل و مذاکره با عوامل به بهترین شکل پیگیری می‌شود. در همین حین حواشی و اخباری هم درباره حضور یا عدم حضور برخی از بازیگران در فصل جدید این سریال مطرح می‌شد. تا اینکه هومن حاجی عبداللهی با توییت هایی نسبت به برخی از این اخبار اطلاع رسانی کرد. او ابتدا با انتشار تصویری از شروع به کار عوامل «پایتخت» خبر داد که این تصور را به وجود آورد ضبط و تصویربرداری سریال آغاز شده است و بعد در تصویر دیگری از پشت صحنه این مجموعه از حضور بهرام افشاری در این سریال اطلاع رسانی کرد که پیش از این گفته شده بود به دلیل مشغله‌های کاری در این پروژه حضور ندارد.

مهدی نقویان رئیس سیمافیلم به تازگی در مصاحبه‌ای از مرحله پیش تولید این سریال خبر داد و اینکه چون سریال بعد از پنج سال تولید می‌شود پیش تولید سنگینی دارد.

با این حال به فاصله ۲ روز از این مصاحبه، محسن تنابنده بازیگر و سرپرست نویسندگان سریال شب گذشته ویدئویی را در صفحه مجازی خود منتشر کرد و از کلید زدن «پایتخت» جدید خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس

فراخوان مسابقه روایت‌نویسی «به نام وطن» منتشر شد

۶ شب تعزیه و مرثیه‌خوانی در باغ کتاب تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴

خوانش نمایشنامه «راز پروانه‌ها» در فرهنگسرای عطار نیشابوری

فرشته‌ها شبیه «فرشته‌»اند؛ آقازاده‌ها این دختر را خوب بشناسند

آغاز اکران آنلاین مستند برگزیده جشنواره فیلم فجر