کد خبر: ۱۴۳۳۷۶

کتاب با پری رضوی در کتابخانه علامه امینی

کتابخانه علامه امینی منطقه ۳ همزمان با هفته کتاب، کارگاه کتابخوانی و قصه‌گویی را با حضور پری رضوی نویسنده ادبیات کودک و نوجوان برگزار می‌کند.

کتاب با پری رضوی در کتابخانه علامه امینیبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، کتابخانه علامه امینی منطقه ۳ به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب و با شعار محوری هر کتابخانه یک مرکز فرهنگی، کارگاه قصه‌گویی از کتاب «سفری در کاموا» را با حضور پری رضوی نویسنده و صاحب اثر، روز شنبه ۲۶ آبان‌ماه از ساعت ۱۷:۳۰ ویژه کودکان و نوجوانان برگزار می‌کند.

در این برنامه از پری رضوی به پاس سال‌ها تلاش در حوزه ادبیات کودکان و نوجوانان و نگارش کتاب‌های متعدد در این حوزه تقدیر خواهد شد.

پری رضوی متولد ۱۳۵۲ بیش از بیست سابقه فعالیت در حوزه ادبی و فرهنگی دارد. او کارش را از تبریز شروع کرد و در تهران با حضور در جلسات و کارگاه‌‏های ادبی در سال ۱۳۸۶ اولین مجموعه‌‏اش را با نام «ماه یام» منتشر کرد.

آثار بعدی به نام «گرگ‌‏های خطی» در سال ۱۳۸۹ که مجموعه داستان بود منتشر شد و در سال ۱۳۹۶ مجموعه‏ «یاکاموز» به چاپ رسید.

در همین سال داستان کودک «دست‏‌های مادرانه» چاپ شد که مورد استقبال کودکان سرطانی قرار گرفتِ این داستان در بیمارستان امام خمینی(ره) توسط خود نویسنده برای کودکان خوانش شد.

علاقمندان برای حضور در این برنامه رایگان می‌توانند به کتابخانه علامه امینی می توانند به خیابان آفریقا، بین میرداماد و ظفر، پارک صبا مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۷۸۷۳۸۶ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)

نشست نقد و بررسی کتاب «آن مرد بی‌نهایت» در فرهنگسرای سرو

آغاز پویش «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی»

آغاز ثبت‌نام جشنواره تابستانه «نو+جوانه‌ها» در تهران

«زن و بچه» سعید روستایی پروانه نمایش گرفت

چهارمین نشست کانون پیشگامان ظهور با موضوع امام زمان(عج) در فرهنگسرای عطار نیشابوری

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «روح الله» منتشر شد

شاعران در بیعت با شهید غیرت سرودند؛ «قصه جریحه‌دار» میراث‌دار خون شهید

بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی در روز ارتحال امام(ره) رایگان است

پنجاه و ششمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «انقلاب به افق قلب‌ها»

دومین جشنواره گلابگیری فرهنگسرای معرفت

آموزش نمایش خلاق کودک و نوجوان در فرهنگسرای ارسباران

دوره تربیت ژورنالیست سینما و تلویزیون برگزار می‌شود

جلسات هفتگی «مثنوی‌خوانی» در فرهنگسرای ابن سینا

آغاز دوبله «آن‌شرلی» با نصرالله مدقالچی و مریم شیرزاد

اعتراض هنرمندان ۴۲ کشور جهان به جنایات رژیم صهیونیستی با زبان هنر