بررسی نقش خداباوری در زندگی روزمره در نشست بچههای رستا
سی و هفتمین نشست گفتگو محور بچههای رستا در تاریخ ۷ آذر از ساعت ۱۵ در فرهنگسرای یاریگران زندگی و با موضوع بررسی نقش خدا باوری در زندگی روزمره و راههای ارتقا و تقویت باورهای اصیل دینی و اسلامی در راستای نیل به اهداف و ارتقا تاب آوری در حوادث زندگی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، سی و هفتمین نشست گفتگو محور بچههای رستا در تاریخ ۷ آذر از ساعت ۱۵ در فرهنگسرای یاریگران زندگی و با موضوع بررسی نقش خدا باوری در زندگی روزمره و راههای ارتقا و تقویت باورهای اصیل دینی و اسلامی در راستای نیل به اهداف و ارتقا تاب آوری در حوادث زندگی برگزار شد.
تسهیلگر برنامه ابتدا با طرح این سوال که چرا بررسی نقش خدا در زندگی انسانها حائز اهمیت است و تاثیر دین و معنویت در بهبود کیفیت زندگی چیست؟ ضمن وادار کردن نوجوانان به اندیشیدن خدا باوری را به عنوان سنگ بنای باورهای دینی و اعتقادی عنوان کرد و گفت این اعتقاد قلبی مسیر زندگی را برای انسان روشن میکند و آثار زیادی در سبک زندگی شخص دارد.
وی در ادامه ضمن ذکر این نکته که تقویت ایمان، سلامت جسم و روان، آرامش روحی و ارتقا صبر و بردباری را در پی دارد گفت اعتقاد به خدا و آموزههای اسلامی به عنوان یک چشمه لایزال برای منبع اصلی تعیین اصول اخلاقی و تشخیص درست از نادرست است. آموزههای دینی و الهی به عنوان راهنمایی برای رفتارهای انسانی عمل میکنند و حس مسئولیت اجتماعی و شخصی را تقویت میکنند.
لاجوردی در ادامه گفت: در مواقع دشواری و بحرانهای زندگی، پناه بردن به خدا به عنوان منبع آرامش و آسایش است و دعا و نیایش در کنار بردباری و تلاش بهعنوان ابزارهایی قدرتمند یاریگر انسان در زندگی است.
لاجوردی در ادامه ضمن دعوت از نوجوانان برای اندیشه بیشتر در این مورد از آنان خواست تا زندگی خود را مرور و مواردی که توانسته اند با یاری جستن از توکل به خدا و صبر و تلاش از سختی بگذرند را بخاطر آورده و در صورت تمایل برای سایرین تعریف کنند.
وی اضافه کرد: ارزشهای معنوی میتواند به عنوان منبع الهامبخشی برای تحقق پتانسیلهای فردی و پیشرفت شخصی عمل کند. این ارتباط معنوی به شخص انگیزه میدهد تا به دنبال رشد و بهبود مستمر باشند و به هدفهای والای انسانی دست یابند.
این تسهیلگر ادامه داد: دین و اعتقاد به خدا اغلب به انسجام و همبستگی اجتماعی کمک میکند. جامعههای دینی معمولاً از ملزومات مشترکی پیروی میکنند که ارزشهای جمعی و همکاریهای اجتماعی را تقویت میکند.
وی در ادامه از نوجوانان خواست به تحلیل جایگاه خدا در زندگی خود بپردازند تا به به درک عمیقتری از انسانیت و بعد روحانی زندگی خود دست یابند. وی ادامه داد:هر فرد ممکن است بر اساس تجربههای شخصی و فرهنگی خود، این جایگاه را به گونهای متفاوت درک کند.
لاجوردی در خاتمه ضمن توصیف مسئله فلسطین از مقاومت و صبر این ملت قهرمان به عنوان یک نمونه بارز نشات گرفته از باورهای عمیق الهی و دینی نام برد.
پرسش و پاسخ و بحث پایان بخش این نشست بود.
علاقهمندان به برنامههای فرهنگسرای یاریگران زندگی میتوانند به آدرس میدان قیام، نبش بوستان کوثر فرهنگسرای یاریگران زندگی مراجعه کنند و یا برای کسب اطلاعات با تلفن ۳۳۵۶۹۰۴۰ تماس بگیرند.