همزمان با برگزاری مراسم اعتکاف
نشست روایت صبر و سواد رسانهای در مساجد منطقه ۲۱ برگزار شد
کتابخانه مسجد النبی (ص) مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۲۱، ۲۶ دی ماه و هم زمان با ایام پر فیض اعتکاف رجبیه و در شب وفات بزرگ بانوی پبام آور کربلا حضرت زینب کبری (س) در دو مسجد حضرت ابوالفضل (ع) و مسجدالنبی (ص) کارگاه سواد رسانهای و معرفی کتاب را ویژه معتکفین جوان و نوجوان برگزار کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۲۱ در تاریخ ۲۶ دیماه برنامه روایت صبر (روایتگری سیره شهدا با نگاه به صبر حضرت زینب (س)، همراه با معرفی کتاب) را با توجه به فرا رسیدن ایام اعتکاف و استفاده از ظرفیت حضور نوجوانان و جوانان و نگاه به رسالت سازمان فرهنگی هنری و فرهنگسراها با رویکرد توجه به قشر نوجوان و جوان و تشویق برای حضور نوجوانان در عرصه فعالیتهای فرهنگی و کنشگران فعال، و توجه به حلقههای دورهمی، نظیر دورهمی بچه کتابخونها، در قالب ترویج فرهنگ مطالعه کتاب و کتابخوانی، معرفی کتابهای برنامه پی کتاب، مانند مسیح اسلام ... در مدح و منقبت فضائل امیرالمومنین (ع) از نگاه اهل سنت به قلم علی قهرمانی، کتابهای آفتاب در حجاب در خصوص حضرت زینب (س) با مناسبت ایام وفات آن بانوی بزرگ همراه با معرفی کتابهای: خاکهای نرم کوشک، زندگی شهید عبدالحسین برونسی و عارفانه زندگی نامه شهید احمدعلی نیری از جوانان و شاگردان آیت الله حق شناس بعنوان یکی از جوانانی که میتواند الگوی مناسبی برای یک جوان باشد، که از کتب مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است در برنامه روایتگری در مسجد النبی (ص) منطقه ۲۱ بعد از نماز ظهر وعصر ویژه نوجوانان معتکف و نمازگزاران توسط وحید شمس علی، انجام شد.
در این برنامه درکنار معرفی کتب مورد نظر واشاره شده اهتمام و دقت نظر نوجوانان در برخورد و مواجهه نوجوانان با والدین توجه به زندگی و وصایای شهدا، مطالعه کتاب، توسل و توکل، دقت نظر در حدیث نفس و... برای حلقههای نوجوانان معتکف اشاره شد.
همچنین برنامه تبیینی سواد رسانهای با حضور استاد فرهاد دوانقی کارشناس حوزه رسانه، تدوینگر، فیلمساز، راوی شهدا چهارشنبه ۲۶ دیماه ۱۴۰۳ در مسجد حضرت ابوالفضل ع، بعد از نماز مغرب وعشاء انجام شد. در این برنامه جناب دوانقی ضمن تشریح و تبیین هنر مواجهه با رسانه، دانش و مدیریت تفکر، تفکرانتقادی در برابر رسانه، علم و دانش افزایی در این زمینه را بسیار مهم دانسته و افزودند نوجوان آگاه میبایست در موضوع حضور در عرصههای مختلف فرهنگی بالاخص رسانه قوی و دارای نگاه دقیق باشد.
ایشان معرفی کتاب، مانند حجره پریا نوشته آقای حداد پورجهرمی درخصوص حضور نوجوانان طلبه دختر در برخورد با آتئیستها و مطالعهای زیاد این نوجوانان طلبه برای خدا باوری و روشن گری افراد و گروههایی که به بی خدایی و پوچگرایی توجه داشتند اشاره کرده و گفتند که چگونه این نوجوانان حتی در راه تبیین راه خدا و دین و برای توجه به هم ونوع ساعتها مطالعه میکردند. در این برنامه که خواهران نوجوان معتکف مختاطب اصلی و هدف بودند ضمن ارائه پرسشهایی از کارشناس برنامه از ایشان درخواست برگزاری کارگاههای بیشتری برای یادگیری را داشتند.