آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد
مراسم اختتامیه جشنواره موسیقی باران که توسط موسسه مردم نهاد شمیم، با هدف شناسایی و تشویق استعدادهای موسیقی در حوزه پیشگیری از اعتیاد به عنوان آسیب اجتماعی، در فرهنگسرای ارسباران برگزار شده و منتخبین بخشهای مختلف این رویداد هنری معرفی شدند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از خبرگزاری دانشجو، آئین اختتامیه جشنواره موسیقی باران به همت موسسه مردم نهاد شمیم، با حضور علاقمندان به موسیقی برگزار شد. درابتدا پرستو قنبری دبیر علمی جشنواره از اهمیت هنر در پیشگیری از اعتیاد گفته و بیان کرد: دلیل برگزاری این جشنواره بالابردن روحیه و حس مثبت در جوانان برای پیشگیری از اعتیاد است.
در ادامه مراسم اختتامیه ابوالحسن صفر پور، مدیر موسسه مردمی شمیم در خصوص اهمیت برگزاری چنین جشنوارههایی اظهار کرد: چنین جشنواهرههایی در بالابردن آگاهی جوانان جهت پیشگیری از اعتیاد بسیار مفید هستند.
پس از کلیپی کوتاه در مورد مضرات مصرف مواد مخدر، دو نوازی ویولن و پیانو توسط دریا روحی و ایلیا گلزار از نوازندگان نوجوان کشور برروی سن اختتامیه جشنواره باران اجراشد.
آوا برزگر از نوازندگان جوان و برگزیده جشنواره، پس از سخنان داوران جشنواره، استاد غلامرضا مشایخی و استاد الناز نوتاش در خصوص آثار دریافتی و استقبال هنرمندان کودک و نوجوان از جشنواره باران، به تک نوازی سنتور پرداخت.
در انتها نیز پس از توضیحات استاد حسین جلالزاده در خصوص داوری آثارجشنواره، استاد علی عرب، دبیر اجرایی جشنواره، قطعهای دلنشین را اجرا کردند.
مراسم اختتامیه جشنواره باران با اعلام اسامی برگزیدگان و اهدای جوایز به کار خود پایان داد.
بخش تک نوازی موسیقی ایرانی
آوا برزگر نوازنده سنتور از شهریار
پرند رحمانی نوازنده دیوان از شهر مریوان
محسن پروانه اسدی نوازنده تنبک از تهران
مائده منصوری نوازنده سنتور از پرند
مانی متین راد نوازنده عود از تهران به عنوان برگزیدگان این بخش معرفی شدند.
بخش تک نوازی موسیقی کلاسیک
نسترن خوری نوازنده پیانو از تهران
ایلیا شاکری نوازنده پیانو از تهران
ترنم سهرابی نوازنده ویولن از تهران
عرشیا مولایی نوازنده پیانو از تهران
به عنوان برگزیدگان نهایی اعلام شدند.
بخش آهنگسازی
حسین مهدیه از نجف آباد اصفهان به عنوان برگزیده این بخش اعلام شد.
بخش گروه نوازی ایرانی
گروه همایون به سرپرستی پدرام دانشفر از پرند
گروه ارغنون از مشکین شهر اردبیل به سرپرستی هادی محمدی حائز رتبههای برتر شدند.
بخش گروه نوازی کلاسیک و کودک
تریو گیتار به سرپرستی امیر رضا امامی از تهران
گروه موسیقی افرا به سرپرستی آیدا هرمزیان از تهران
گروه رنگین کمان به سرپرستی مرضیه شاکری و ابراهیم ابراهیمی از مشهد برگزیده شدند.
پدیده این جشنواره نیز دلارام تفضلی از شهر یزد در بخش آواز بود.
این جشنواره با هدف شناسایی و تشویق استعدادهای موسیقی در حوزه پیشگیری از اعتیاد به عنوان آسیب اجتماعی برگزار شد و مورد استقبال علاقهمندان به موسیقی قرار گرفت.