کد خبر: ۱۴۷۵۰۳

نمایشگاه «میر علمدار» در فرهنگسرای ارسباران

نمایشگاه «میر علمدار» با موضوع شهادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) با روایت نقاشی قهوه‌خانه‌ای در فرهنگسرای ارسباران برپا می‌شود.

نمایشگاه «میر علمدار» در فرهنگسرای ارسبارانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه «میر علمدار» با موضوع شهادت علمدار کربلا حضرت ابوالفضل العباس (ع) با روایت نقاشی قهوه‌خانه‌ای توسط هنرمندان سعید مسیبی و سهیل مسیبی، روز جمعه ۲۷ تیرماه ساعت ۱۶ در نگارخانه‌ شماره ۲ فرهنگسرای ارسباران گشایش می‌یابد و به مدت ۵ روز میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

نقاشی قهوه‌خانه‌ای هنری‌ است روایتگر و برگرفته از تخیل هنرمند که با تکنیک رنگ روغن ترسیم می‌شود؛ هنری که روایتگر نبرد حق و باطل و خیر و شر و یادآور حماسه‌ها، رشادت‌ها و مظلومیت بزرگان دین و قهرمانان این سرزمین است.

نقاشی قهوه‌خانه‌ای هنری است عامیانه که سفارش‌دهنده و حامی آن قشر ضعیف و متوسط جامعه بوده و در حسینیه‌ها، قهوه‌خانه‌ها، زورخانه‌ها و هر جایی که محل اجتماع مردم باشد، به کار گرفته می‌شود.

ریشه‌های این هنر را در کلیتی به نام نقاشی ایرانی به ویژه در نگارگری می‌توان جست‌وجو کرد.

بیانیه این نمایشگاه عبارت است از: «همزمان با ایام محرم اینجانب سهیل مسیبی و پدر عزیزم استاد سعید مسیبی بر آن شدیم با طرح و نقش زدن بر پهنه بوم یاد وخاطره نقاشان قهوه‌خانه‌ای همان هنرمندان خیالی‌ساز  که آثارشان در حکم آینه بازتاب دهنده اعتقادات و عواطف مردم این سرزمین هست را همچنان زنده نگه داریم و راهشان را ادامه دهیم و ادای دینی کنیم به پیشگاه شهدای دشت کربلا و پیروان راستین آن‌ها و با آغشته کردن قلموی خود به رنگ، پرده‌هایی ترسیم کنیم از جنس حماسه و ایثار و روایت کنیم داستان‌هایی از مصیبت کربلا با محوریت شهادت علمدار کربلا حضرت عباس (ع)».

علاقه‌مندان برای بازدید از نمایشگاه می‌توانند تا یکم مردادماه از ساعت ۱۰ تا ۱۸ به نگارخانه شماره ۲ فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۳۳۹۹ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایشگاه «میر علمدار» در فرهنگسرای ارسباران

نمایشنامه‌خوانی «مجلس ضربت زدن» در فرهنگسرای خانواده اجرا می‌شود

فیلم؛ «ملاقات در بهشت» به همت مدیریت فرهنگی هنری مترو

نخستین تصویر از بازیگر سریال هری پاتر منتشر شد

اجتماع «بچه‌های رستا» به یاد شهید نهضت شهریاری در مجتمع شیخ صدوق(ره)

امیر نجفی تنها برگزیده طراحی جلد جشنواره کتاب مسکو شد

آثار هنرمند شهید منصوره عالیخانی به نمایش گذاشته می‌شود

نمایش و نقد فیلم «چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم» در فرهنگسرای ارسباران

«عاشورای بدون مرز» در فرهنگسرای نوجوان

نشست تخصصی نگاهی به موسیقی فیلم‌های «لالو شیفرین» در فرهنگسرای ارسباران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۴

چهل و ششمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

هفتادمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران

نشست‌های تخصصی «جهانِ نوجوان» برای ارتقای رمان نوجوان آغاز می‌شود

«آب‌ و آتش» از امروز روی آنتن می‌رود

«رها» با حال و هوای امروز جامعه همخوان است/ شهاب حسینی درست‌ترین انتخاب برای نقش توحید

اکران و نقد فیلم سینمایی «بهانه سکوت» در سینما اندیشه

عرضه پنج انیمیشن کوتاه برای کاهش استرس بچه‌ها

اکران آخرین فیلم وس اندرسون‏ در خانه هنرمندان ایران

ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین از پنجشنبه آغاز می‌شود

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۴

نمایش ویژه «خدای جنگ» در سینما بهمن

برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی بازیگری با «رضا امامی»

بازیگران سریال «موسی کلیم‌الله» به‌زودی مقابل دوربین می‌روند

آمار فروش نمایش‌های تماشاخانه ایران‌شهر اعلام شد