کد خبر: ۱۴۸۵۰۹

معرفی کتاب «چرا حال انسان امروزی خوب نیست؟!» در کتابخانه هنر

بیستمین دورهمی کتابخوانی با عنوان «عصرانه با طعم کتاب» با مشارکت کانون ادبی آوای جان در کتابخانه هنر فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

معرفی کتاب « چرا حال انسان امروزی خوب نیست؟!» در کتابخانه هنربه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، بیستمین دورهمی کتابخوانی با عنوان «عصرانه با طعم کتاب» دوشنبه ۲۴ شهریورماه ساعت ۱۶:۳۰ در کتابخانه هنر فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

موضوع این نشست، مطالعه گروهی و بحث و گفت‌وگو درباره کتاب تاب «چرا حال انسان امروزی خوب نیست؟!» نوشته مایکل روث و ترجمه فریبا مقدم است.

امید و التیام مضمون این کتاب را تشکیل می‌دهد. این کتاب درباره ترمیم شأن و وقار ما به‌عنوان انسان و بازگرداندن زندگی خود به مرتبه کمالی است که حق ذاتی ما می‌باشد. ما مقام افتخارآمیز ذاتی‌مان را که به آن فراخوانده شده‌ایم از دست داده و ترک کرده‌ایم. این موضوع انکارناپذیر است. جامعه ما دیگر اجازه نمی‌دهد به خود نگاه کنیم و به نتیجه‌ای که دلخواه‌مان است دست یابیم. واضح است که انسان امروزی چنانچه یونگ می‌گوید در جست‌وجوی روح است. بنابراین زمان آن رسیده است که بازگشت کنیم؛ بازگشت به خود حقیقی‌مان. در این کتاب کوشش کرده‌ایم چگونگی این بازگشت را نشان دهیم.

این نشست با مشارکت کانون فرهنگی ادبی و هنری آوای جان با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی برگزار می‌شود و لاله نیکوسرشت دبیر کانون به عنوان کارشناس نشست حضور خواهد داشت.

حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و علاقمندان برای شرکت در آن می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
معرفی کتاب «چرا حال انسان امروزی خوب نیست؟!» در کتابخانه هنر
کنسرت رایگان بابک افرا در دوازدهمین شب جشن «ایران عزیز»
تخفیف ۵۰ درصدی کتاب «زال و سیمرغ»؛ داستانی جذاب از ادبیات کهن فارسی
انیمه‌های میازاکی را در باغ کتاب تماشا کنید
گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس با نمایشگاه «قاب هشت» در فرهنگسرای سرو
هالۀ گمشده؛ آزادی یا ابتذال هنر؟- محسن سلیمانی فاخر
تاوان دانشگاه در مخالفت با صهیونیست‌ها؛ از فلسطین تا چارلی کرک- اکبر نصراللهی
معرفی کتاب‌های تاثیرگذار در نشست ادبی «اهل کتاب»
سینماها در روز ملی سینما رکورد زدند؛ کدام فیلم‌ها پرفروش بودند؟
میرکریمی از «یک حبه قند» و آخرین وضعیت ساخت رئیسعلی دلواری گفت
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۲۳ شهریورماه ۱۴۰۴
نقد و بررسی «سه‌تار» آل احمد در عصرانه با کتاب فرهنگسرای فردوس
رونمایی کتاب «کلرمون فران» در فرهنگسرای اندیشه
عصرانه‌ی تفریحی رقابتی مادربزرگ‌ها در خانه‌فرهنگ میثاق
نیکول کیدمن با «دروغ‌های کوچک بزرگ» بازمی‌گردد
باشکوه‌ترین جشن وحدت اقوام ایرانی را دیدم
کنسرت موسیقی همنوازان «همراز» در فرهنگسرای ارسباران
امید جهان در بم درگذشت
جشنواره پاییزه «بوی ماه مهر» در فرهنگسرای اشراق
تماشاگر؛ قهرمان خاموش یا قربانی سینمای بی‌برنامه- محسن سلیمانی فاخر
جشن بزرگ «ایران عزیز» تمدید شد
نشست دورهمی و دورخوانی کتاب «بلاتکلیف» در فرهنگسرای اشراق
نمایش و نقد فیلم «بهشت» در فرهنگسرای ارسباران
«کاروان صُمود» جدیدترین دیوارنگاره میدان ولی‌عصر(عج) شد
تمرین اتحاد اقوام در هفته وحدت با «ایران عزیز»