کد خبر: ۱۴۹۰۶۶

نمایش و نقد فیلم «سینما متروپل» در فرهنگسرای ارسباران

فیلم سینمایی «سینما متروپل»، یکشنبه ۲۰ مهرماه در ششصد و شصت و هشتمین نشست باشگاه فیلم ارسباران به نمایش در می‌آید و پس از آن با حضور عوامل نقد و بررسی می‌شود.

نمایش و نقد فیلم «سینما متروپل» در فرهنگسرای ارسبارانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ فیلم سینمایی «سینما متروپل» به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر، نویسندگی مشترک محمدعلی باشه آهنگر و حامد باشه آهنگر و تهیه‌کنندگی سیدحامد حسینی، یکشنبه ۲۰ مهرماه ساعت ۱۸، در ششصد و شصت و هشتمین نشست باشگاه فیلم تهران، در فرهنگسرای ارسباران به نمایش در می‌آید و پس از آن نقد و بررسی می‌شود.

فیلم اجتماعی، عاشقانه و درام «سینما متروپل»، نامزد ۱۳ رشته و برنده ۴ جایزه از چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر (برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمبرداری و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد)، هم‌اکنون در سینماهای سراسر کشور در حال اکران است.

مجتبی پیرزاده، نوشین مسعودیان، هومن برق‌نورد، حسین باشه‌آهنگر، پریوش نظریه، شهاب عسگری، سهراب منصوری، فرید قبادی، هادی عامل هاشمی، حسین پوریده، شهریار فرد، رضا کیانیان و ....بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

«سینما متروپل» روایتگر تلاش گروهی از مردم آبادان برای بازسازی و راه‌اندازی دوباره یک سینما در روزهای سخت محاصره است؛ قصه‌ای از امید، عشق و قدرت سینما در روزهای سخت.

پس از نمایش فیلم، نشست نقد و بررسی فیلم با حضور محمدعلی باشه آهنگر(نویسنده و کارگردان)، سیدحامد حسینی(تهیه‌کننده)، حامد باشه آهنگر(نویسنده)، حمید باشه آهنگر(تدوین)، رضا کیانیان(بازیگر)، نوشین مسعودیان(بازیگر)، حسین باشه آهنگر(بازیگر)، کورش جاهد(مدرس سینما) و جمعی دیگر از عوامل فیلم برگزار خواهد شد.

علاقمندان برای حضور در ششصد و شصت و هشتمین نشست باشگاه فیلم تهران می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.

همچنین برای رزرو صندلی نیز می‌توانند به بخش فیلم ایرانی در سایت سینماتیکت مراجعه کنند؛ امکان خرید حضوری نیز نیم ساعت قبل از اکران فیلم وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
«پشت صحنه نوشتن» افشا شد
فیلم مستند «زیبا، لذیذ، مبتذل» اکران می‌شود
منزوی می‌گفت کتاب چاپ کن تا دستت خالی شود
پردیس ملت خانه جشنواره «سینماحقیقت» شد
هادی مرزبان درگذشت
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲ آذر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ موکب فاطمی «خیمه یاس» در منطقه ۲۲
سروستان باغ کتاب میزبان بیش از ۲۵۰ عنوان کتاب در حوزه بین‌الملل
نوری بیلگه جیلان در تیم داوری/ تلاش می‌کنیم آبروی‌مان حفظ شود
آغاز یک سریال جدید با بازی ثریا قاسمی، لعیا زنگنه و امیرحسین صدیق
نمایش «خانواده قبلی» در فرهنگسرای ارسباران اجرا می‌شود
تخفیف ۵۰ درصدی «شهید علم؛ دفتر اول» در آستانه سالگرد شهادت دکتر شهریاری
سه گانه روح‌الله حجازی در قاب نمایش
نمایشگاه گروهی «نقطه‌عطف» در باغ کتاب تهران افتتاح شد
جشنواره داستان‌نویسی «قصه‌ی محله‌ی ما» برگزار می شود
ویژه‌برنامه «ریحانه‌النبی» در بهشت زهرا(س)
موضوع «شهود» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
نمایش «این‌بار دل‌ها سنگی نه، چوبی است» به روی صحنه ارسباران می‌رود
تعطیلی ۲ روزه سالن‌های نمایشی به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س)
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱ آذر ماه ۱۴۰۴
آیین فاطمی «نذر مادری» با پخت سمنو، نماز باران و اجتماع فاطمی در تهران برگزار می‌شود