کد خبر: ۷۱۵۵۱

انتشار نمایشنامه تازه‌ای از نیل سایمون

نمایشنامه «خنده در طبقه بیست و سوم» نوشته نیل سایمون با ترجمه بهروز بختیاری و مینا رضاپور به فارسی بازگردانی و به ناشر تحویل داده شد.

به گزارش شهر، بهروز بختیاری، محقق و مترجم، گفت: ترجمه نمایشنامه «خنده در طبقه بیست و سوم» نوشته نیل سایمون، نمایشنامه‌نویس شناخته‌شده آمریکایی را چندی پیش به طور مشترک با مینا رضاپور به پایان رساندم. نیل سایمون جزو نویسندگانی است که در ایران بسیار شناخته‌شده و محبوب است و نمایشنامه‌هایش هم به چاپ بعدی می‌رسند.

وی افزود: پیش از این نمایشنامه «شایعات» نیل سایمون را ترجمه کردیم که چندی پیش در تماشاخانه ایرانشهر اجرا شد و مورد استقبال قرار گرفت. طنز نیل سایمون، طنز موقعیت است و فقط کلامی نیست. طنز نیل سایمون توسط جوانان مورد استقبال قرار می‌گیرد و نسخه‌های نمایشنامه‌هایش فروش قابل توجهی دارند. در نمایشنامه «خنده در طبقه بیست و سوم» او با فضای رسانه‌های جدید شوخی کرده و در توصیف خلاصه شده این نمایشنامه می‌توان گفت که یک شوخی کمدی در فضای رسانه‌ای است.

این مترجم در ادامه گفت: من و خانم رضاپور ترجمه «خنده در طبقه بیست و سوم» را چندی پیش به انتشارات افراز تحویل دادیم و در حال حاضر صفحه‌آرایی‌اش در حال اتمام است. متن تایپی این نمایشنامه 120 صفحه شده است و اگر توضیحات اضافه شده به آن را در نظر بگیریم، حجم کتابی که از آن چاپ می‌شود، حدود 130 صفحه خواهد بود.

بختیاری گفت: من از همه مخاطبانی که «شایعات» را خریدند که باعث تشویق ما برای ترجمه نمایشنامه بعدی نیل سایمون شد، تشکر می‌کنم. انرژی‌ای که ما از این استقبال گرفتیم، باعث شد نمایشنامه «خنده در طبقه بیست و سوم» را در عرض یک ماه ترجمه کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)

نشست نقد و بررسی کتاب «آن مرد بی‌نهایت» در فرهنگسرای سرو

آغاز پویش «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی»

آغاز ثبت‌نام جشنواره تابستانه «نو+جوانه‌ها» در تهران

«زن و بچه» سعید روستایی پروانه نمایش گرفت

چهارمین نشست کانون پیشگامان ظهور با موضوع امام زمان(عج) در فرهنگسرای عطار نیشابوری

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «روح الله» منتشر شد

شاعران در بیعت با شهید غیرت سرودند؛ «قصه جریحه‌دار» میراث‌دار خون شهید

بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی در روز ارتحال امام(ره) رایگان است

پنجاه و ششمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «انقلاب به افق قلب‌ها»

دومین جشنواره گلابگیری فرهنگسرای معرفت

آموزش نمایش خلاق کودک و نوجوان در فرهنگسرای ارسباران

دوره تربیت ژورنالیست سینما و تلویزیون برگزار می‌شود

جلسات هفتگی «مثنوی‌خوانی» در فرهنگسرای ابن سینا

آغاز دوبله «آن‌شرلی» با نصرالله مدقالچی و مریم شیرزاد

اعتراض هنرمندان ۴۲ کشور جهان به جنایات رژیم صهیونیستی با زبان هنر