ترویج مهربانی آسیبهای اجتماعی را کاهش میدهد
احترام و مهربانی، دو واژه ای است که اگر به آنها توجه شود، بسیاری از آسیب های اجتماعی کاهش می باید؛ بنابراین باید مهربانی را که هم عامل پیشگیری از جرم و هم راه درمان آن است، در جامعه منتشر کنیم.

به گزارش شهر،حجت الاسلام و المسلمین شهاب مرادی با بیان این مطلب در مراسم گلریزان کانون اصلاح و تربیت که به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) با حضور استاندار تهران، جمعی از مسوولان، هنرمندان و ورزشکاران برگزار شد، گفت: سخت گیری های نا به جا در خانواده زمینه ای می شود تا کودک در معرض فعالیت های بزهکارانه قرار گیرد؛ بنابراین ضروری است که مهربانی را ترویج و از سرزنش بی مورد بچه ها دوری کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین شهاب مرادی با بیان اینکه مهربانی ذات زندگی است، گفت: پذیرفتن واژههایی مانند «خشم»، «غم»، «اندوه» و «غضب» در زندگی اشتباه است؛ چرا که اینها حقیقت زندگی نیستند و ما باید مهربانی و بخشش را ترویج کنیم. زیرا جامعه ای که گرفتار خشم می شود زندگی را بی معنا می بیند و این خشم در تزاید اتفاق می افتد.
مرادی حل بسیاری از مسائل مانند کودکان بدسرپرست و بی سرپرست را بر اساس قانون به عهده دولت دانست و افزود: باید از بیت المال برای کاهش و رسیدگی به این گونه آسیب های اجتماعی استفاده شود.
وی در ادامه «کودک کار» و «کودک خیابان» را دو آسیب جدی در حوزه مسایل اجتماعی برشمرد و از رسانهها خواست تا پیگیر و پرسشگر این گونه آسیبها از دستگاههای مکلف باشند.
حجت الاسلام شهاب مرادی زحمات مربیان کانون اصلاح و تربیت را ارزنده خواند و گفت: در این کانون افرادی در تلاشند که مهربان اند و این شغل را با علاقه و انگیزه انتخاب کرده اند. افرادی که در این کانون ها مددکار هستند، اگر در خارج از این جا، در زمینه های تخصصی خود فعالیت کنند؛ به طورقطع سه تا چهار برابر درآمد خواهند داشت؛ اما با عشق و علاقه به اینجا می آیند و مهربانی را به این بچه ها هدیه می کنند و از آنها نیز مهربانی می بینند.
رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ارتباط مددجو با محیط، مددکار، خانواده، تحصیل، شغل، آینده و همچنین ارتباط با خدا و اهل بیت(ع) را مهم و اساسی خواند و خواستار تأمین و تعمیق این ارتباط ها شد.
حجت الاسلام شهاب مرادی همچنین با اشاره به میلاد پیامبر رحمت و مهربانی، گفت: پیامبر نماد و مظهر مهربانی است. درس مشترک همه انبیاء و امامان، اصلاح بشر و مهربانی است و ما باید مهربانی را تکثیر کنیم. ما نیازمند مهربانی هستیم. هرکجا از مهربانی کم بگذاریم، شرایط نامطلوب اجتماعی بر جامعه ما حاکم می شود. البته اصلاح رفتار، کار سختی است و با گذشت سن و سال دشوارتر می شود تا مرحله ای که دیگر اصلاح امکانپذیر نیست.
مرادی با اشاره به علل پیدایش آسیب های اجتماعی گفت: ما برای ریشهیابی آسیب های اجتماعی در زمینه کودکان و نوجوانان پژوهشی که قابل اعتماد باشد و حاکمیت بتواند آن را در ساختار اجرایی خود پیاده کند، کم داریم. در این مورد پژوهش های کتابخانه ای وجود دارد که نوعی گزارش آماری است و مشکل چندانی را حل نمی کند.
رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تصریح کرد: مشکل ما در این باره تک رشته ای نیست و به مطالعات میان رشته ای نیاز داریم؛ بنابراین ضروریست دیدگاههای مختلفی مانند روانشناسی و فقه در این مورد درنظرگرفته شود.
حجت الاسلام شهاب مرادی با تاکید براین که همه در قبال جلوگیری از انتشار اخبار خشونتآمیز،مسئولیت دارند،گفت: در جامعه اتفاق تلخ کودک آزاری و همسرآزاری وجود دارد، اما باید این مسائل را به گونهای درمان کنیم که نیاز نداشته باشیم افکار عمومی را به کمک بگیریم.
وی در پایان تاکید کرد: ما به عنوان شیعیان مکتب امام صادق(ع) باید بدانیم که اهل بیت(ع) الگوی کامل انسانیت هستند و نسخه ایشان برای تعامل مسلمانان در درون اجتماع، مهربانی است. بنابراین ما راهی غیر از افزایش و انتشار مهربانی نداریم.
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار