کد خبر: ۷۶۶۲۳

خواسته علی نصیریان از شهرداری

علی نصیریان در مراسم شب چراغ دو نمایش الماس و شهر تارا و مَم و زین از شهرداری تهران خواست با مساعدت خود طرح توسعه سنگلج را در سال جاری عمل کند.

به گزارش شهر، علی نصیریان در این مراسم گفت: چراغ های این تماشاخانه از سال 1343 با جشنواره نمایش های ایرانی روشن شده و بسیار خوشحالم که با تلاش هنرمندان این چراغ تا به حال روشن مانده است.

وی ادامه داد: سنگلج پر از خاطره های خوب است. شاید بتوان گفت این تماشاخانه، بهترین تالار اجرایی کشور است حتی به لحاظ آکوستیک و زاویه دید، از تالار اصلی تئاترشهر هم بهتر است.

این بازیگر باسابقه کشور افزود: اما ایرادهایی هم دارد. به طور مثال: لابی، اتاق های گریم و رختکن آن کوچک است. سالهاست که طرح توسعه تماشاخانه سنگلج به سد بوروکراسی و کاغذ بازی های اداری خورده است،از پیش از انقلاب تا به امروز!

نصیریان در پایان گفت: امیدوارم که امسال با مساعدت شهرداری تهران، شورای شهر و همینطور شهرداری منطقه (که همگی هم در همین خیابان مستقرند)، این طلسم شکسته شود.

حسین طاهری رییس اداره کل هنرهای نمایشی سخنران بعدی مراسم بود و طی سخنانی کوتاه ضمن تشکر از هنرمندانی که اجازه ندادند تا چراغ های سنگلج و یا تالار های دیگر خاموش شود، عنوان کرد: تمام ابزار قانونی خود را به کار خواهیم گرفت تا طرح توسعه سنگلج بالآخره به سامان برسد.

در پایان مراسم شب چراغ، استاد علی نصیریان با روشن کردن چراغ های نمادین نمایش های این تماشاخانه را افتتاح کرد.

در این مراسم هنرمندانی همچون اسماعیل خلج، داریوش مؤدبیان، هرمز هدایت، آتش تقی پور، حمید منوچهری، کاظم هژیرآزاد، احمد علامه دهر، خسرو احمدی، حسین مسافر آستانه، علی بی غم، شهرام کرمی، اتابک نادری، طوفان مهردادیان، اکبر عبد العلی زاده، عباس عبد العلی زاده، علیرضا غفاری، علی یدالهی، آزاده پور مختار، ناهید مسلمی، مائده طهماسبی و آرزو افشار حضور داشتند.

تماشاخانه سنگلج این روزها میزبان دو نمایش الماس و شهر تارا به کارگردانی میثم یوسفی و مَم و زین به کارگردانی تینو صالحی است. این نمایش ها به ترتیب در ساعت های 18:30 و 20 به روی صحنه می روند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)

نشست نقد و بررسی کتاب «آن مرد بی‌نهایت» در فرهنگسرای سرو

آغاز پویش «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی»

آغاز ثبت‌نام جشنواره تابستانه «نو+جوانه‌ها» در تهران

«زن و بچه» سعید روستایی پروانه نمایش گرفت

چهارمین نشست کانون پیشگامان ظهور با موضوع امام زمان(عج) در فرهنگسرای عطار نیشابوری

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «روح الله» منتشر شد