کد خبر: ۷۷۶۷۶

قهرمانی فنرباغچه در ورزشگاه خالی از مرد

شبی که فقط زن ها مجاز بودند + عکس

تیم فوتبال فنرباغچه روز گذشته در دیدار مقابل "ریز اسپور" به تساوی بدون گل رسید و برای نوزدهمین بار عنوان قهرمانی لیگ ترکیه را بدست آورد.

به گزارش شهر به نقل از فرارو،  تیم فوتبال فنرباغچه برای نوزدهمین بار موفق شد قهرمان ترکیه شود؛ قهرمانی که به رغم دلچسب بودن برای این تیم به ویژه هوادارانش، تلخ هم است. دلچسب بودن به این خاطر که توانستند بالاتر از رقیب دیرینه شان گالاتاسرای جام قهرمانی را بالای سر ببرند و تلخ هم به این خاطر که به رغم این قهرمانی اجازه حضور در رقابت های اروپایی برای فصل پیش رو را ندارند. 


این تیم دومین سال از محرومیتش به خاطر زد و بند در بازی های فوتبال را سپری می کند و فرجام خواهی مسئولان فنرباغچه هم راه به جایی نبرده است اما مهمترین اتفاق این دیدار هم نه در زمین که روی سکوهای ورزشگاه رقم خورد؛ جایی که فقط هواداران زن و خردسال می توانستد در شب قهرمانی فنرباغچه در ورزشگاه حاضر باشند. 


در ترکیه چند فصلی رسم بر این است که هرگاه تیم ها به خاطر رفتار هوادارانشان جریمه می شوند تماشاگران مرد اجازه ورود به ورزشگاه را ندارند و فقط تماشاگران زن هستند که می توانند از نزدیک بازی را تماشا کنند درس عبرت برخلاف بسیاری از فرهنگ ها که تماشاگران زن اجازه ورود به ورزشگاه را ندارد ترکیه این تنبیه عبرت آموز را در دست کار قرار داده تا از این طریق بتواند مانع از گسترش بداخلاقی ها در ورزشگاه های فوتبال شود. 


موضوعی جالب توجه که ظاهرا برای عبرت آموزی چندان بد نیست؛ اینکه به جای کسر امتیاز از تیم ها و یا محروم کردن بازی ها از حضور تماشاگران فقط قشری به ورزشگاه ورود پیدا کنند که حداقل هم و غمشان تشویق کردن تیم های مورد نظر باشد. برخی از عکس های منتشر شده در وب سایت باشگاه فنرباغچه از جشن قهرمانی در ورزشگاه مملو از زن و کودک را در زیر می بینید.

طرفدران تیم فنرباغجچه در شب قهرمانی


طرفدران تیم فنرباغجچه در شب قهرمانی

طرفدران تیم فنرباغجچه در شب قهرمانی

طرفدران تیم فنرباغجچه در شب قهرمانی

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس