هوشنگ جاوید:
یکی از ریشههای پیوند با مسلمانان سایر کشورها موسیقی دینی است
هوشنگ جاوید با بیان اینکه برگزاری جشنواره موسیقی پیامبر مهربانی اتفاق خوبی را رقم زده است، گفت: قطعا یکی از ریشههای پیوند ما با مسلمانان سایر کشورها بحث موسیقی دینی و مذهبی است که تاکنون ناشناخته مانده است.

جاوید که پیش از این در سال ۱۳۸۵ هنر نعت خوانی را که ویژه پیامبر عظیم الشان است در جشنواره «نعت خورشید» و از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به جامعه معرفی کرده بود، افزود: بعد از جشنواره «نعت خورشید» حرکات در این زمینه ضعیف شده بود. اما دوباره برگزاری جشنواره موسیقی پیامبر مهربانی اتفاق خوبی را رقم زده است. قطعا یکی از ریشههای پیوند ما با مسلمانان سایر کشورها بحث موسیقی دینی و مذهبی است که تاکنون ناشناخته مانده است.
این کارشناس موسیقی بیان کرد: این اتفاق چند جنبه مختلف دارد: یکی وحدت اندیشه را خیلی خوب در بین کشورها و میان اقوام و نواحی مختلف آسیایی به خوبی نشان میدهد. دوم اینکه شادی کردن ویژه مذهبی مردم کشورها را به نمایش میگذارد. سوم اینکه آمدن گروههای مختلف موسیقی باعث آشنایی مردم ما با ایشان میشود که خیلی بهتر از انواع موسیقی بیمحتوای فرنگی است.
نویسنده کتاب «آخرین خنیاگر» با ابراز امیدواری نسبت به برگزاری و استمرار چنین جشنوارههایی در سراسر استانها تصریح کرد: این شکل از موسیقی پاکتر از انواع موسیقی هاست و برای اینکه هنرمندان داخلی بدانند که در کشورهای همسایه و همفکر به لحاظ اندیشه مذهبی و دینی چگونه موسیقی را به معرض اجرا در میآورند. در جامعه ما در بخش هنر کسانی که موسیقی رسمی کشور را اجرا میکنند، دنبال این هستند که حتما از جایی حمایت شوند تا کاری تولید کنند، در حالیکه در کشورهای همجوار ما اینگونه نیست. تمامی هنرمندان براساس مسائل دینی خودشان کار انجام میدهند و حتی جشنواره برگزار میکنند و سرانجام از سوی مردم تقویت و تشویق میشوند.
نخستین جشنواره بینالمللی موسیقی پیامبر مهربانی، از روز جمعه چهارم دی آغاز به کار کرده و به مدت ۴ روز در فرهنگسراهای شهر تهران ادامه خواهد داشت.
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار