کد خبر: ۱۱۷۴۲۳

عضو هیئت داوران جشنواره «فرصت» مطرح کرد:

نیازمند استفاده از مدل‌های ترکیبی در آموزش هستیم/ تجربیات آموزش آنلاین گنجینه ارزشمندی است

مجید بایرامی، عضو هیئت داوران جشنواره فرصت معتقد است که تجربه 18 ماهه آموزش آنلاین فرصت مغتنمی است که نباید بی‌توجه از کنار آن گذر کرد.

نیازمند استفاده از مدل‌های ترکیبی در آموزش هستیم/ تجربیات آموزش آنلاین گنجینه ارزشمندی استبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، فرهنگسرای سرو میزبان برگزاری جشنواره «فرصت» است که در آن ظرفیت‌ها و چالش‌های آموزش آنلاین در مدت 18 ماهه از همه‌گیری ویروس کرونا در سراسر دنیا مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد.

با شیوع ویروس کرونا، آموزش آنلاین جایگزین شیوه‌های سنتی آموزش در ایران شد، دانش‌آموزان، معلمین و والدین در این شیوه از آموزش درگیر بوده و تجربیات خوبی را به دست آوردند. جشنواره فرصت فضایی را فراهم کرده است تا تجربیات و ایده‌های آموزش آنلاین در قالب جشنواره‌ای همگانی مورد نقد و بررسی قرار بگیرد.

مجید بایرامی عضو هیئت داوران جشنواره فرصت با اشاره به همه‌گیری ویروس کرونا و تغییراتی که در سیستم آموزشی کشور ایجاد کرده است، گفت: همه‌گیری ویروس کرونا با ایجاد یک شوک، تغییر مهمی در جامعه ایجاد کرد و بسیاری از کسب و کارها به واسطه این موضوع به سمت و سویی دیگر رفت. سال‌ها بود که سراغ ابزارهای الکترونیکی رفته بودیم و حتی بسیاری از مشاغل امروز بدون اینترنت نمی‌توانند کار کنند، اما این موضوع در حوزه آموزش کمرنگ‌تر بود.

وی اضافه کرد: همه‌گیری کرونا پنجره جدیدی از آموزش را به روی افراد درگیر در این حوزه باز کرد. این موضوع هم برای مصرف‌کننده‌ها و دریافت‌کنندگان خدمات آموزشی بود که دانش‌آموزان و دانشجویان‌اند و هم برای کسانی بود که خدمات آموزشی ارائه می‌دهند. اکنون 14 میلیون دانش‌آموز داریم که با خانواده‌هایشان به 30 میلیون نفر می‌رسند. علاوه بر این، دانشجویان را نیز در نظر بگیرید. این جامعه بزرگ درگیر آموزش است. به نظر می‌رسد که شناسایی چالش‌‌ها در این زمینه می‌‌تواند کمک‌کننده باشد.

بایرامی تاکید کرد: اکنون و پس از گذشت 18 ماه از همه‌گیری کرونا باید به این سوال مهم پاسخ داد که این تغییر دارای چه ابعادی است؟ یعنی چگونه می‌توان فرصت‌های آن را بررسی و از آسیب‌ها و معایب آن جلوگیری کرد. به نظرم بهترین راه استفاده از تجربیات دیگران است. جشنواره فرصت چنین فضایی را فراهم کرده است تا افراد درگیر در حوزه آموزش بتوانند از این تجربیات استفاده کنند. بنابراین توجه به برگزاری چنین برنامه‌ای دارای اهمیت است.

عضو هیئت داوران جشنواره فرصت بیان داشت: باید دقت داشت که آموزش آنلاین در دوران کرونا تحت تاثیر کیفیت اینترنت و زیرساخت‌های ارتباطاتی در سراسر کشور با کیفیت‌های مختلفی اجرا شده است. این موضوع تجربیات زیادی را در ابعاد گسترده فراهم می‌کند که خوب است آنها را در منظومه‌ای بزرگ کنار هم قرار بدهیم.

بایرامی ضمن تاکید به بهره‌گیری از آموزش آنلاین در روزهای پساکرونا گفت: به نظر می‌رسد که به دلیل متفاوت بودن کیفیت آنلاین در سراسر کشور، نیازمند استفاده از مدل‌های ترکیبی در آموزش هستیم. بنده معتقدم که باید سراغ آموزش ترکیبی که تلفیقی از آموزش آنلاین و سنتی است برویم. توسعه در آموزش آنلاین امری واجب و ضروری است. نکته مهم این است که نباید این تجربیات را کنار زده و آموزش آنلاین را به صورت کلی کنار بگذاریم.

براساس این گزارش و با اعلام دبیرخانه جشنواره «فرصت» مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا 20 شهریورماه تمدید شده است.

شیوه حضور در جشنواره:

علاقمندان جهت شرکت در جشنواره فرم بارگذاری شده در سایت را دانلود و به آدرس رایانامه( ایمیل) و شماره واتساپی اعلام شده ارسال فرمایند.

تماس با ما:

آدرس سایت: sarv.farhangsara.ir

آدرس رایانامه یا ایمیل جشنواره: forsatsarv@gmail.com

شماره واتساپ: 09335979594

انتهای پیام/

گزارش خطا
اخبار مرتبط

فرهنگ آموزش آنلاین دغدغه جدی جشنواره «فرصت» باشد/

همه می‌توانند از ایده‌ها و تجربیات آموزش آنلاین منتفع شوند

جشنواره «فرصت» تجربیات نسل جدید را به اساتید سنتی منتقل می‌کند/

باز کردن گره‌های آموزش آنلاین با ارائه تجربیات ناب

ورود آموزش آنلاین به سیستم آموزشی کشور باید جدی‌‌تر گرفته شود/

جشنواره فرصت محلی برای کسب ایده از سوی برنامه‌ریزان آموزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار
فیلم؛ موکب فاطمی «خیمه یاس» در منطقه ۲۲
سروستان باغ کتاب میزبان بیش از ۲۵۰ عنوان کتاب در حوزه بین‌الملل
نوری بیلگه جیلان در تیم داوری/ تلاش می‌کنیم آبروی‌مان حفظ شود
آغاز یک سریال جدید با بازی ثریا قاسمی، لعیا زنگنه و امیرحسین صدیق
نمایش «خانواده قبلی» در فرهنگسرای ارسباران اجرا می‌شود
تخفیف ۵۰ درصدی «شهید علم؛ دفتر اول» در آستانه سالگرد شهادت دکتر شهریاری
سه گانه روح‌الله حجازی در قاب نمایش
نمایشگاه گروهی «نقطه‌عطف» در باغ کتاب تهران افتتاح شد
جشنواره داستان‌نویسی «قصه‌ی محله‌ی ما» برگزار می شود
ویژه‌برنامه «ریحانه‌النبی» در بهشت زهرا(س)
موضوع «شهود» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
نمایش «این‌بار دل‌ها سنگی نه، چوبی است» به روی صحنه ارسباران می‌رود
تعطیلی ۲ روزه سالن‌های نمایشی به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س)
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱ آذر ماه ۱۴۰۴
آیین فاطمی «نذر مادری» با پخت سمنو، نماز باران و اجتماع فاطمی در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه نقاشی «پیچک سبز اندیشه» در فرهنگسرای ارسباران
روایت زنان تاریخ‌ساز در نشست «بانوی اندیشه»
«وقتی دنیا برای یک زن تنگ می‌شود» در شنبه‌های نمایش خیابانی فرهنگسرای فردوس
مسابقه «از صفحه تا صحنه» به همت فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود
صفحه اول روزنامه‌ها- پنجشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۴
پنجمین دوره «جشنواره موسیقی محله» با محوریت تکنوازی تنبک برگزار می‌شود
پوستر «ما کتابداراشیم» با تصویر ۲۳۳ کتابدار منتشر شد
فیلم؛ رویداد «دست‌ به‌ دست» در بلوار کشاورز
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
برگزاری یادمان قورچیان ؛ نوازنده و هنرمندی که درک عمیقی از دنیا و هنر داشت