به گزارش شهر، برگزيدگان بيست و هفتمين جشنواره فيلم كوتاه تهران در آيين اختتاميه اين جشنواره كه از ساعت 19 در تالار انديشه حوزه هنري برگزار شد، معرفي شدند.
در بخش بهترين فيلم با موضوع چشمانداز سرزمين زيباي ما تنديس جشنواره و مبلغ 20 ميليون ريال جايزه نقدي و 15 ميليون ريال حمايت از توليد اثر بعدي به عنوان بهترين فيلم اين بخش به بابك نظري براي فيلم پويانمايي شكرستان از تهران داده شد.
در بخش بهترين فيلم با موضوع پرتو ايمان تنديس جشنواره و مبلغ 20 ميليون ريال جايزه نقدي و 15 ميليون ريال حمايت از توليد اثر بعدي به عنوان فيلم اين بخش به محمدعلي هاشمزهي براي فيلم مستند ليكو از تهران اهدا شد.
در بخش بهترين فيلم با موضوع چراغ راه تنديس جشنواره و مبلغ 20 ميليون ريال جايزه نقدي و 15 ميليون ريال حمايت از توليد اثر بعدي به عنوان بهترين فيلم اين بخش به وحيد چاوش براي فيلم مستند به سحر اعتماد كن از تهران تقديم شد.
در بخش بهترين تحقيق و پژوهش فيلم مستند تنديس جشنواره و مبلغ 20 ميليون ريال جايزه نقدي به احسان معصوم براي فيلم مستند روياي گمشده از تهران اهدا شد.
در بخش بهترين فيلنامه تنديس جشنواره و مبلغ 20 ميليون ريال جايزه نقدي به الهه صلحجو براي فيلم داستاني يار دوازدهم از شهر كرد اهدا شد.
در بخش صدا تنديس جشنواره و مبلغ 20 ميليون ريال جايزه نقدي به آرش قاسمي براي صداگذاري فيلم داستاني غروب حلزون از تهران اهدا شد.
در بخش تصويربرداري ديپلم افتخار و مبلغ 5 ميليون جايزه نقدي به محمد حدادي براي تصويربرداري فيلم داستاني در راه ويلا از تهران تقديم شد.
ديپلم افتخار و مبلغ 5 ميليون جايزه نقدي هم به اشكان اشكاني براي تصويربرداري فيلم داستاني مهماني زير آب از تهران اهدا و تنديس جشنواره و مبلغ 20 ميليون ريال جايزه نقدي به ارسطو مداحي گيوي براي تصويربرداري فيلم مستند زندگي در كسوف از تهران تقديم شد.
در بخش تدوين ديپلم افتخار و مبلغ 5 ميليون جايزه نقدي به احمد قلعهنويي براي تدوين فيلم مستند مسير عشق از اراك اهدا شد.
در اين بخش هيئت داوران فيلمي را شايسته دريافت تنديس ندانست.
در بخش بهترين استعداد جوان در بخش مستند تنديس جشنواره و مبلغ 20 ميليون ريال جايزه نقدي و 7 ميليون ريال حمايت از توليد اثر بعدي به عنوان بهترين فيلم اين بخش به مجيد شيدا براي فيلم مستند ريتم شهر من از يزد اهدا شد.
در بهترين استعداد جوان در بخش داستاني تنديس جشنواره و مبلغ 20 ميليون ريال جايزه نقدي و 7 ميليون ريال حمايت از توليد اثر بعدي به عنوان بهترين فيلم اين بخش به علي الفت براي فيلم داستاني دليل از همدان داده شد.
در بخش بهترين استعداد جوان در بخش پويانمايي هيئت داوران فيلمي را شايسته دريافت تنديس در اين بخش ندانست.
در بخش بهترين فيلم مستند ديپلم افتخار و مبلغ 5 ميليون جايزه نقدي به فتحالله اميري براي فيلم مستند زندگي در كسوف از تهران اهدا شد.
تنديس جشنواره و مبلغ 30 ميليون ريال جايزه نقدي و 15 ميليون ريال حمايت از توليد اثر بعدي به عنوان بهترين فيلم اين بخش به لقمان خالدي براي فيلم مستند مشترك مورد نظر از تهران داده شد.
در بخش بهترين فيلم تجربي تنديس جشنواره و مبلغ 30 ميليون ريال جايزه نقدي و 15 ميليون ريال حمايت از توليد اثر بعدي به عنوان بهترين فيلم اين بخش به كريم عظيمي براي فيلم تجربي خانهام ابريست از اردبيل تقديم شد.
در بخش بهترين فيلم پويانمايي ديپلم افتخار و مبلغ 5 ميليون جايزه نقدي به عاطفه يوسفي براي فيلم پويانمايي پهلوان اكبر از تهران اهدا شد.
تنديس جشنواره و مبلغ 30 ميليون ريال جايزه نقدي و 15 ميليون ريال حمايت از توليد اثر بعدي به عنوان بهترين فيلم اين بخش به ساره شفيعيپور براي فيلم پويانمايي بالاتر از ابرهاي خاكستري از تهران داده شد.
بنا به پيشنهاد هيئت داوران جشنواره براي اولينبار بخش جانبخشي در بخشهاي جشنواره گنجانده شد.
دراين بخش، ديپلم افتخار جانبخشي در بخش پويانمايي به حميد سهرابي براي فيلم پويانمايي نيمپرده از تهران اهدا شد.
تنديس جشنواره و مبلغ 10 ميليون ريال جايزه نقدي براي جانبخشي در بخش پويانمايي هم به بهزاد رجبيپور براي فيلم پارازيت از تهران تعلق گرفت.
در بخش بهترين فيلم داستاني ديپلم افتخار و مبلغ 5 ميليون جايزه نقدي به آزاد محمدي براي فيلم داستاني غروب حلزون از تهران اهدا شد.
تنديس جشنواره و مبلغ 30 ميليون ريال جايزه نقدي و 15 ميليون ريال حمايت از توليد اثر بعدي به عنوان بهترين فيلم اين بخش هم به داريوش غريبزاده براي فيلم داستاني سكار از بوشهر داده شد.
در بخش بهترين فيلم به معناي مطلق با نگاه ملي تنديس جشنواره و مبلغ 40 ميليون ريال جايزه نقدي و 30 ميليون ريال حمايت از توليد اثر بعدي به عنوان بهترين فيلم با نگاه ملي به «كريم فائقيان» براي فيلم داستاني تولد يك گلوله از بوشهر اهدا شد.
در بخش بهترين تهيهكننده تنديس جشنواره و مبلغ 20 ميليون ريال جايزه نقدي به احسان محمدحسني براي تهيهكنندگي فيلم مستند اسكو از تهران اهدا شد.
در بخش بازيگري ديپلم افتخار و مبلغ 5 ميليون جايزه نقدي به خاطره ندري براي بازي در فيلم داستاني با هم از اردبيل داده شد.
ديپلم افتخار و مبلغ 5 ميليون جايزه نقدي هم به پوريا رحيمي براي بازي در فيلم داستاني غروب حلزون از تهران اهدا شد.