کد خبر: ۱۰۵۱۸۸

رعایت اخلاق در دوران ویروس کرونا

رییس پژوهشکده‌ علوم بهداشتی جهاددانشگاهی در مقاله‌ای به برخی از نگرانی‌های اخلاقی مربوط به شیوع بیماری کرونای ۲۰۱۹ از جمله سوء استفاده‌ی سیاسی از شرایط ایجادشده و انتشار اطلاعات مضر اشاره کرده است.

دکتر علی منتظری، در مقاله‌ای که در شماره‌ اخیر نشریه‌ Medical Journal of the Islamic Republic of Iran تحت عنوان Some ethical concerns related to the coronavirus disease 2019 (COVID-19) به چاپ رسیده است، به برخی از نگرانی‌های اخلاقی مربوط به بیماری کرونای ۲۰۱۹ اشاره کرده است.

وی در این مقاله اظهار کرده است که اگرچه نگرانی‌های بسیاری در خصوص بیماری کروناویروس وجود دارد، اما مباحث اخلاقی باید در اولویت باشند، زیرا بُعد انسانی همه‌گیری اخیر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

استاد پژوهش گروه سلامت جامعه  پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی، در مقاله‌ خود، هرگونه سوءاستفاده سیاسی از شرایط ایجادشده در رابطه با کووید ـ ۱۹، عدم مراقبت شایسته از افراد مسن و انتشار اطلاعات مضر را غیراخلاقی برشمرده و یادآوری کرده است که این بیماری دیر یا زود از بین خواهد رفت، اما جوامع انسانی، مردمانی را به یاد خواهند سپرد که در این روزهای سخت، اخلاق را فراموش نکرده و از خود رفتار سنجیده و معقول بروز داده‌اند.

مقاله‌ی فوق از طریق مراجعه به آدرس mjiri.iums.ac.ir قابل دسترس است.

بنا بر اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، دکتر منتظری دارای گواهی‌نامه‌ عالی علوم بهداشتی (MP.H) و درجه دکتری (PhD) در رشته‌ی سلامت همگانی با گرایش اپیدمیولوژی از دانشگاه گلاسکو است. پیش‌ از این، نام رییس پژوهشکده‌ علوم بهداشتی جهاددانشگاهی در فهرست پژوهشگران ایرانی پراستناد نظام رتبه‌بندی ESI در سال 2019 قرار گرفت.


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو