کد خبر: ۱۰۵۲۵۲

جایزه بهترین فیلم کوتاه بدون دیالوگ ونیز

جشنواره بین فرهنگی ونیز، جایزه بهترین فیلم کوتاه بدون دیالوگ را به فیلم کوتاه «دیگری» به‌کارگردانی سامان حسین‌پور و آکو زند کریمی از کردستان اهدا کرد.

فیلم کوتاه دیگری محصول مشترک ایران و هند، داستان مردی است که دیگری زندگی او را می‌رباید.

جشنواره بین فرهنگی ونیز، بر این پایه که هر کشوری فرهنگ، هویت و جهان‌بینی خاص خود را دارد و این اختلاف گنجینه‌ای باارزش در تجربیات زیستی نوع بشر به حساب می‌آید، اولین دوره خود را در ونیز، شهر با قدمت، زیبایی و ارزش‌های هزار ساله، برگزار می‌کند.

جایزه بهترین فیلم کوتاه بدون دیالوگ ونیز به دیگری از کردستان رسید

این جشنواره آثاری دارای جنبه‌های فرهنگی محلی و ملی را برای دستیابی به مفهوم بین فرهنگی و غنی‌سازی متقابل ارزش‌ها، آداب و رسوم و سنت‌ها، فراتر از همزیستی ساده، از سراسر جهان می‌پذیرد.

فیلم‌هایی با موضوعاتی از قبیل روابط بین زنان و مردان، تحصیلات، نوجوانی، پیری، بیماری، همبستگی، خشونت، دوستی، رابطه با طبیعت یا سایر موضوعات گسترده مانند اینها که قطعاً جنبه‌های مهمی از تعلق فرهنگی فیلم‌ساز را در بر دارند، مورد توجه برگزارکنندگان این جشنواره است و برآن است تا با ایجاد بستری پرتحرک و پویا، افق‌های تازه‌ای را بازکرده و به راه خود ادامه دهد.

این سومین حضور و سومین جایزه جشنواره‌ای فیلم کوتاه دیگری ساخته مشترک سامان حسین پور و آکو زندکریمی است.

این فیلم قبل تر در جشنواره کاستدورف صربستان جایزه بهترین فیلمبرداری و در جشنواره فیلم کوتاه تهران جایزه دوم بخش سینما و کتاب را از آن خود کرده است.

به دلیل همه‌گیری کروناویروس، فیلم‌های برگزیده جشنواره در ونیز در یک سینمای روباز و با تدابیر بهداشتی در تاریخ ۲۹ می ۲۰۲۰، برای عموم مردم نمایش داده خواهد شد.

در این اثر مجید پتکی، محمد بیداق بیگی کرمانشاهی، شنیا مظفریان، آسیه مرادی زر، شیوا صوفی محمودی، حدیقه محمودی به عنوان بازیگر فعالیت دارند و مدیر فیلمبرداری آن هم حامد بقائیان است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران