کد خبر: ۱۰۵۳۹۷

رئیس دانشگاه سوره خطاب به وزیر ارتباطات:

بی اطلاعی اپراتورها از رایگان بودن اینترنت آموزش مجازی دانشگاه ها

رئیس دانشگاه سوره درباره تمدید استفاده رایگان از اینترنت برای سامانه های آموزش مجازی گفت: اپراتورها از ارائه اینترنت رایگان برای سامانه های آموزش مجازی دانشگاه ها بی اطلاع هستند.

محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره در رشته توئیتی در پاسخ به توئیت محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر تمدید یکماه دیگر استفاده «رایگان» دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، اساتید و دانشجویان از سامانه‌های آموزش مجازی، گفت: جناب وزیر، به جِدّ می‌توان گفت که میلیون‌ها دانشجو، طلبه و استاد مخاطب این توئیت شما هستند و می‌توانند درباره آن هم قضاوت کنند، اما واقعاً خوب نیست مساله‌ای این چنین که دو وزیر و چند معاون وزیر به صراحت درباره آن در رسانه‌های رسمی صحبت کرده‌اند، بعد از ۱ ماه چنین معطل بماند.

وی افزود: جناب وزیر، بهتر است خودتان هم با اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت تماس بگیرید و ببینید که آیا این وعده داده شده از سوی دو وزیر مهم این کشور، برای ارائه اینترنت «رایگان» برای سامانه‌های آموزش مجازی، اجرایی شده است یا خیر؟ مطمئن باشید که همگی ابراز بی اطلاعی می‌کنند.

رئیس دانشگاه سوره با ارائه نمونه‌هایی از تماس با برخی اپراتورها که از رایگان شدن اینترنت سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه‌ها اظهار بی اطلاعی می‌کردند، افزود: دوستانی هم که این توئیت را می‌بینند با بقیه اپراتورهایی که دسترسی دارند، تماس بگیرند و از آنها درباره «رایگان» شدن ترافیک سامانه‌های آموزشی دانشگاه خود بپرسند و فایل صوتی مکالمه خود را ذیل همین توئیت به اشتراک بگذارند تا ببینیم واقعاً این وعده مهم و فراگیر، محقق شده است یا خیر؟

رئیس دانشگاه سوه خطاب به وزیر ارتباطات اعلام کرد: پیشنهاد می‌کنم مساله‌ای با این سطح از فراگیری و اهمیت را شخصاً تا حصول نتیجه مطلوب نهایی، پیگیری کنند، امیدوارم در پیگیری امور مسلمین و حق_الناس موفق و سربلند باشید.

سید علی اکبر صفوی مسئول کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم نیز در خصوص صحبت‌های وزیر ارتباطات مبنی بر دسترسی دانشگاه‌های کشور به خدمات آموزشی آنلاین نیز گفت: از نظر ابلاغ به اپراتورها درست می‌گویند ولی اینکه دقیقاً اپراتورها اعمال کرده‌اند یا خیر و یا اگر اعمال کرده‌اند چگونه دانشگاه می‌تواند ببیند اعمال شده جای سوال است.

به گزارش مهر، محمدجواد آذری جهرمی چندی پیش با انتشار مطلبی در توئیتر اعلام کرده بود که استفاده «رایگان» دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، اساتید و دانشجویان از سامانه‌های آموزش مجازی به مدت یکماه دیگر تمدید شد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس