کد خبر: ۱۰۵۶۹۴

علیخانی: منتظر مجوز وزارت بهداشت برای ادامه ضبط «عصر جدید» هستیم

مجری وکارگردان برنامه «عصر جدید» گفت: ادامه ضبط برنامه با حضور تماشگران با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری‌های اجتماعی امکان پذیر است اما منتظر هستیم که مجوز از سوی وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا به طور رسمی به ما ابلاغ شود.

با مجوز ستاد ملی مبارزه با کرونا، فصل جدید برنامه استعدادیابی عصرجدید با حضور تماشگران به روی آنتن شبکه سه خواهد رفت.

احسان علیخانی کارگردان و مجری برنامه «عصرجدید» درباره از سرگیری ضبط این برنامه با حضور تماشگران گفت: در هفته های گذشته چندین هزار مخاطب مسابقه استعدادیابی عصرجدید برای تماشای استعداد شرکت‌کنندگان نام نویسی کرده اند که در ماه های گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان ضبط برنامه وجود ندارد.

علیخانی افزود: به دنبال روند کاهشی شیوع ویروس کرونا، طی مذاکرات شفاهی که با وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا انجام داده ایم، ادامه ضبط برنامه با حضور تماشگران با رعایت شیوه‌ه‌نامههای بهداشتی و فاصله‌گذاری های اجتماعی امکان پذیر است اما منتظر دریافت پاسخ نامه ای هستیم که این مجوز از سوی وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا به طور رسمی به ما ابلاغ  شود.

مجری عصرجدید خاطرنشان کرد: به منظور حفظ سلامت هموطنان و برای رعایت هرچه بهتر رعات کردن شیوه‌ه‌نامه‌های بهداشتی، همکاران در حوزه های برنامه سازی باید با متخصصان و کارشناسان حوزه سلامت حتما مشورت کنند و گروه عصرجدید هم با توجه به این اصل مهم، رعایت تمام دستورالعمل های بهداشتی و توصیه های ستاد مبارزه با کرونا را برای حفظ سلامت مردم خوب کشورمان بر خود واجب می داند.

وی با اشاره به تفاوت ساختار برنامه عصرجدید با دیگر برنامه های تلویزیونی گفت: این برنامه به لحاظ تعداد تماشاگران که در هر برنامه نزدیک به ۹۰۰ تا هزار نفر در محل ضبط برنامه حضور دارند و همچنین مدت زمان ضبط طولانی تر برنامه نسبت به دیگر برنامه، شرایط متفاوت تری دارد.

علیخانی ابراز امیدواری کرد به زودی ضبط استعدادیابی عصرجدید با حضور تماشگران در لوکیشن جدید این برنامه شروع شود.

گفتنی است حدود ۱۰ قسمت از فصل جدید برنامه در اواخر دی‌ و اوایل بهمن ماه ضبط شده بود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)