کد خبر: ۱۰۶۲۴۴

حجت الاسلام محسنی اژه ای مطرح کرد؛

جلوگیری از ورود زندانیان با حبس‌های کوتاه مدت به زندان

معاون اول قوه قضاییه گفت: از ورود زندانیان با حبس‌های کوتاه مدت به زندان جلوگیری کردیم.

جلوگیری از ورود زندانیان با حبس‌های کوتاه مدت به زندان/ بکارگیری تلفن‌های هوشمند برای رصد تماس‌های تلفنی در زندان‌ها

 حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای معاون اول قوه قضاییه در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید این سازمان که صبح امروز در سازمان زندان‌ها برگزار شد، اظهار کرد: انسان از مخلوقات برتر الهی است و همین موجود می‌تواند با غفلت و عدم اطاعت از خدا، رسول و ولی فقیه به اسفل السافلین برسد.

وی ادامه داد: بنای اسلام این است که همه انسان‌ها به قرب الهی برسند، اما متأسفانه به حق دیگران تعدی می‌کنیم، به همین دلیل برخی از اقدامات بازدارنده باید برای عده‌ای در نظر گرفته شود.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران بیش از همه به فکر اصلاح بوده است، گفت: متأسفانه از بعد از انقلاب ناگزیر از این بخش فاصله گرفتیم و به جای تربیت و رشد و کمال برای افراد متخلف مجازات و اقدامات بازدارنده در نظر گرفته شد.

معاون اول قوه قضاییه ادامه داد: اگر آن اقدامات اول انقلاب نبود، قطعاً رویکرد بر اساس اصلاح و تربیت بود.

وی در زمینه تربیت و اصلاح گفت: در جهت اصلاح قوانین اقداماتی صورت گرفت تا حد امکان جمعیت کیفری کاهش پیدا کند و فرصتی ایجاد شد تا هم بزهکار از فرصت قانونی استفاده کند ،هم دستگاه‌های اجرایی، به همین دلیل مجازات‌های جایگزین حبس تعیین شدند و دستور العمل‌های متعددی برای صدور قرار‌ها و چگونگی صدور آن‌ها در نظر گرفته شد.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به تعداد زندانیان گفت: کشور‌های جهان معیار‌های خاص خود را دارند و ما هم مبانی خاص خود را داریم و باید به این موارد توجه کنیم.

وی گفت‌: اقدامات خوبی در حوزه تربیتی انجام شده است، اما هنوز بسیار جا داریم و ناگزیریم کسانی که فساد می‌کنند هم مجازات شوند.

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه توبه یک فرصت است، تصریح کرد: خداوند فرد توبه کننده را دوست دارد و او را می‌بخشد، اما آیا برای همین باب توبه برای مجرمین و یاغی گران فکری کرده‌ایم؟ باید نسبت به این موضوع فصل جدیدی باز شود و تمام دستگاه‌ها و نظام باید به باب توبه توجه کنند.

وی افزود: این جلسه برای تکریم از دو مدیر تشکیل شده است، در طول سالیان متعدد آقای جهانگیر تلاش کردند و سعی داشتند که بهترین خود را انجام دهند و شهادت می‌دهیم که ایشان تمام تلاش خود را به کار گرفت.

معاون اول قوه قضاییه گفت: آقای جهانگیر از امروز با حفظ سمت برای پیگیری حقوق شهروندی ابلاغ گرفتند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به وضعیت زندانیان گفت: وظیفه ما نگهداری است و باید بستر مناسبی برای رشد و حرفه آموزی و اشتغال برای زندانی به وجود بیاید.

وی ادامه داد: زندانی پس از مدتی بیرون می‌آید و ممکن است تبدیل به عنصری بد شده باشد، به همین دلیل باید برای او شغل در نظر گرفته شود.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای گفت: سازمان زندان‌ها می‌تواند با ارتباط مستقیم و آسیب شناسی به دولت و مجلس و قوه قضاییه پیشنهاد دهد تا زندانی مشکلات مضاعف نداشته باشد.

معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: گاهی اوقات خانواده زندانیان توقعاتی دارند و تحمل آن مشکل است، اما خواهش من این است که تمام همکاران در سازمان زندان‌ها در برابر تندخویی‌ها و توقعاتی که حتی نا به جا هم هستند صبر و تحمل داشته باشند.

وی با اشاره به وضعیت زندانیان در زندان‌ها افزود: باید ترتیبی اتخاذ کنیم که زندانیان حق دیگری را زیر پا نگذارند و اذیت نکنند، چراکه نباید یک زندانی توسط سایر زندانیان مورد اجحاف قرار گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: تمام ظرفیت‌ها باید احصا شوند، طبقه بندی در زندان‌ها موضوع مهمی است و مسئله بهداشت هم یکی دیگر از موضوعاتی است که باید به آن توجه داشته باشیم.

وی درباره موضوع کرونا گفت: جمهوری اسلامی ایران را با دیگر کشور‌ها مقایسه کنید و ببینید که وضعیت آن‌ها چگونه است، اما ما در هر شرایطی حتی تحریم هم خوب عمل کرده ایم.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو