کد خبر: ۱۰۶۷۱۳

43 هزار نفر مخاطب سینماها در یک هفته / «شنای پروانه» صدرنشین جدول فروش شد

پس از گذشت چهار ماه از تعطیلی سینماها، از روز یکم تیر سینماها بازگشایی شدند و در مجموع ۴۳ هزار و ۹۶۱ مخاطب در سینماهای سراسر کشور در ۶ روز ابتدایی تیرماه، به تماشای فیلم‌ها نشستند.

43 هزار نفر مخاطب سینماها در یک هفته /

مسعود نجفی مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی شب گذشته جمعه ۶ تیرماه در گفتگوی تلفنی با برنامه "نقد سینما" با بیان اینکه آمار فروش و مخاطب فیلم‌ها از اول تیر روزانه در سایت سازمان سینمایی منتشر شده است، گفت: از اواسط هفته پیش رو این آمار به تفکیک فروشنده، گیشه، تخفیف‌ها، سالن، فیلم و حتی ساعت خرید در سامانه سمفا به صورت آنلاین اعلام خواهد شد تا مورد استفاده سینماگران، منتقدان و اهالی رسانه قرار گیرد.

نجفی افزود: با توجه به تاکید رئیس سازمان سینمایی مبنی بر شفاف سازی، در سال گذشته سامانه سینماشهر این اطلاعات را در اختیار مخاطبان قرار می‌داد و امسال قرار است سامانه سمفا آمار اکران را کامل‌تر منتشر کند.

وی با اشاره به آمار مخاطبان سینما بعد از بازگشایی گفت: ۴۳ هزار و ۹۶۱ نفر تا این لحظه مخاطب فیلم‌های روی پرده بودند که از این تعداد حدود ۶۰ درصد به "شنای پروانه"، ۲۵ درصد به فیلم "خوب، بد، جلف ۲ "و ۱۵ درصد به فیلم‌های دیگر اختصاص دارد.

مدیر کل روابط عمومی سازمان سینمایی مخاطبان پنجشنبه و جمعه را حدود ۳۰ هزار نفر عنوان کرد و ادامه داد: تا این لحظه (ساعت ۲۳:۳۰ جمعه ۶ تیرماه) ۱۸ هزار و ۵۷۴ نفر مخاطب فیلم‌های امروز بودند که چند سئانس فوق‌العاده همچنان ادامه دارد.

نجفی در پایان خاطرنشان کرد: با آماری که از فروش فیلم‌ها در دو روز اخیر مشاهده شد به روند اکران فیلم‌ها در روزهای آینده می‌توانیم خوشبین باشیم. خصوصاً اینکه باید اعتماد مردم به سالن‌های سینما با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سینماها از سوی پرسنل و تماشاگران جلب شود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
شنای پروانه سینما
ارسال نظر
آخرین اخبار
اعلام نتایج بررسی متون بخش تئاتر صحنه‌ای جشنواره تئاتر «شهر»
سومین گردهمایی بزرگ خانواده «اهالی بهشت» در فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود
مسابقه شنیداری کتاب گویای «بزرگمرد کوچک»
مجمع بین‌المللی شهری بریکس، دیپلماسی شهری در خدمت منافع ملی- محمودرضا کبیری یگانه
«آموزش کاربردی ترانه‌سرایی»
دیوارنگاره جدید میدان ولی‌عصر(عج) رونمایی شد
اختتامیه سومین دوره فیلمسازی «صدر پلاس» در فرهنگسرای بهمن
برنامه‌های فرهنگی و هنری با «فرهنگسرای منتظر» در نماز جمعه تهران
نمایش و تحلیل فیلم «سه روز کندور» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۶ آبان ماه ۱۴۰۴
هفتاد و ششمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «گیرنده: زیر ۱۸ سال»
نمایش و تحلیل فیلم «نیاز» در فرهنگسرای ارسباران
اعلام نتایج بررسی متون ۲ بخش جشنواره تئاتر «شهر»
گزیده‌ای از اشعار شفیعی‌کدکنی برای کودکان منتشر شد
مسابقات فوتبال نوباوگان به همت فرهنگسرای رویش
اکران و نقد «ساعت‌ها» در سینما اندیشه
اکران آنلاین فیلم «پیر پسر» آغاز شد
«سواد رسانه‌ای در مسیر آینده دیجیتال»؛ آغاز برنامه‌های ملی به مناسبت هفته جهانی سواد رسانه‌ای ۲۰۲۵
شصت و ششمین نشست کانون عکاسی شفق با عنوان «معجزه‌ای برای عکاسان»
«به افتخار نوجوونی»؛ مشارکتی هدفمند در تقویت نشاط و هویت نسل نوجوان
آغاز اردو‌های مهارت‌افزایی هنری و فرهنگی در فرهنگسرای اشراق
اعلام آثار پذیرفته‌شده در بخش «دیگرگونه‌های اجرایی» جشنواره تئاتر «شهر»
معرفی و نقد آثار زینب اطهری در فرهنگسرای سلامت
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۵ آبان‌ماه ۱۴۰۴
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه