کد خبر: ۱۰۶۷۹۳

آخرین جزئیات از احداث بوستان ایرانیان

افتتاح بوستان وثوق الدوله در شهریور ماه

مختاری درباره آخرین وضعیت احداث بوستان وثوق الدوله در منطقه ۱۴ و بوستان ایرانیان در منطقه ۱۹ توضیحاتی داد.

افتتاح بوستان وثوق الدوله در شهریور ماه / آخرین جزئیات از احداث بوستان ایرانیان

علی محمد مختاری مدیر عامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهرداری تهران در تشریح آخرین وضعیت احداث باغ وثوق الدوله در منطقه ۱۴ گفت: شهروندان باید به این نکته توجه کنند که اگر ما در برنامه زمان بندی شده خود نسبت به وعده افتتاح باغ وثوق الدوله عقب هستیم علت آن وجود ساختمانی در مجموعه باغ وثوق الدوله است که ارزش میراثی دارد.

مدیر عامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهرداری تهران افزود:ما در سازمان بوستان ها و فضای سبز شهرداری تهران در بحث محوطه سازی بوستان وثوق الدوله اقدام های موثری انجام دادیم و فضای این بوستان پیشرفت ۷۰درصدی دارد.

مختاری تصریح کرد: کار مرمت و بازسازی ساختمان واقع در بوستان وثوق الدوله به دلیل ارزش میراثی از سوی کارشناسان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در حال انجام است و امیدواریم بتوانیم تا انتهای شهریورماه بوستان وثوق الدوله در منطقه ۱۴ شهرداری تهران را افتتاح و مورد بهره برداری قرار دهیم.

مدیر عامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که آخرین وضعیت احداث بوستان ایرانیان در منطقه ۱۹ شهرداری تهران به چه شکل است، گفت: مهمترین مشکل در احداث بوستان ایرانیان موضوع مالکیت زمین است و از مساحت ۱۸۰هکتاری زمین آن تنها بخش کوچکی تملک شده است.

مختاری با تاکید بر این نکته که نمی توان در احداث بوستان ایرانیان به شکل قسمت بندی شده عمل کنیم گفت: در مورد بوستان ایرانیان باید تاکید کنم که زمین آن یک مالک ندارد.

او با اشاره به دستور پیروز حناچی شهردار تهران برای شروع به احداث بخش کوچک تملک شده بوستان ایرانیان گفت: روز سه شنبه مناقصه احداث بوستان ایرانیان واقع در منطقه ۱۹شهرداری تهران برگزار می شود و در بحث اعتبار سازمان املاک باید به این نکته اشاره کرد که موضوع باید از سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران پیگیری شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو