کد خبر: ۱۰۶۹۸۴

اسماعیلی: با حاد شدن شرایط شاید به وضعیت تعطیلی بازگردیم

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم اتخاذ تصمیمات مناسب برای آغاز سال تحصیلی جدید تاکید کرد: اگر شاهد حاد شدن وضعیت باشیم ممکن است در کنار اعمال محدودیت‌ها بازگشت به وضعیت تعطیلی را نیز بار دیگر تجربه کنیم.

اسماعیلی: با حاد شدن شرایط شاید به وضعیت تعطیلی بازگردیم

مهدی اسماعیلی  در خصوص موضوع امکان زوج و فرد شدن حضور دانش‌آموزان در مدارس اظهار کرد: اکنون موضوع شیوع ویروس کرونا مساله‌ای جهانشمول بوده و این ویروس در تمامی کشورهای جهان مشکلاتی را ایجاد کرده است. در این خصوص امید است که اقدامات بهداشتی و پروتکل‌های اعلام شده موفق واقع شوند، ‌اما اگر خدایی ناکرده نتوانیم در این شرایط جلوی شیوع بیشتر ویروس را بگیریم قطعا تمامی حوزه‌ها همچون حوزه آموزش و پرورش تحت تاثیر قرار خواهند گرفت.

وی ادامه داد: اگرچه طرح‌های بهداشتی و آموزشی همچون زوج و فرد کردن مدارس خود جای تأمل دارد چرا که ما باید با توجه به اقتضائات آن زمان یعنی زمان آغاز سال تحصیلی تصمیمات را اتخاذ کنیم، چرا که نمی‌توانیم از حالا تاریخی را مشخص کنیم و بگوییم در این تاریخ مدارس بازگشایی خواهند شد و شرایط کلاس‌ها به اینگونه خواهد بود به همین دلیل ما باید در آن زمان تصمیم لازم را اتخاذ کنیم.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این موضوع مستلزم این است که وضعیت شیوع ویروس کرونا را دائما رصد کرده و موقعیت‌ها را در این حوزه بررسی کنیم. همچنین باید توجه داشته باشیم که اولویت ما ابتدا سلامتی دانش آموزان و سلامتی دانشجویان است. اگرچه از سوی دیگر ادامه‌ی وضعیت کجدار و مریز آموزش می‌تواند خود برای آینده مشکلاتی را ایجاد کند، ولی به هرحال باید بپذیریم که اولویت اول حفظ جان دانش آموزان و دانشجویان است.

وی در ادامه اظهار کرد: موضوع زوج و فرد شدن حضور دانش آموزان در مدارس با هدف پراکندگی، فاصله گذاری و کاهش برخورد فیزیکی دانش آموزان در محیط‌های آموزشی در نظر گرفته شده است، باید توجه کنیم تاثیر تصمیماتی که در این حوزه اتخاذ می‌شود به میزان شیوع در آن زمان مرتبط است. اگرچه موضوع فاصله گذاری اجتماعی پرهیز از تجمعات غیرضروری و استفاده از ماسک خود امری حائز اهمیت است و باید توجه کنیم تجمع چه در مدارس و چه در ادارات خود ممکن است مشکلاتی را ایجاد کند.

اسماعیلی در پایان اضافه کرد: اگر در وضعیت کرونا ویروس وضعیتی نگران‌ کننده را برای ما ایجاد کند و مسائل بر سر راه شرایط حادی را رقم بزند در کنار اعمال محدودیت شاید مجبور باشیم مجددا به وضعیت تعطیلی باز گردیم به همین دلیل است که تصمیمات باید در شرایط خود اتخاذ شود. در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی هم در این مساله بررسی‌های لازم را خواهد داشت و با امید به خدا در زمان لازم اعلام نظر خواهد کرد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
کرونا ویروس
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)