کد خبر: ۱۰۷۵۲۵

کارگردان "توکیو بدون توقف" این روزها مشغول امدادرسانی در هلال احمر است

سعید عالم‌زاده کارگردان قدیمی سینما و تلویزیون که مدت زیادی است کاری را جلوی دوربین تلویزیون و یا سینما نبرده، این روزها در هلال‌احمر مشغول امدادرسانی است.

به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فرهنگ و هنر؛ آخرین باری که کاری مقابل دوربین برد به "تاکسی پلیس" و پیشتر از آن "آسمان همیشه ابری نیست" برمی‌گردد، البته سینمایی‌ها او را با کار پرفروش "توکیو بدون توقف" می‌شناسند. مدت‌هاست که از سعید عالم‌زاده کارگردان شناخته شده خبری نیست. به سراغش رفتیم خیلی اهل مصاحبه نیست اما گپ کوتاهی داشتیم. جالب است که این روزها در کسوتِ امدادرسان یا هلال‌احمری فعالیت می‌کند. کارگردان

عالم‌زاده در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم حضورش در فعالیتهای هنری گفت: شما از من سؤال می‌کنید چرا نیستم؟ چون اوضاع و احوال کار هنری، خیلی خوب نیست و فقط عده‌ای خاص همیشه هستند. بعد از آخرین کاری که کردم به دلایل مختلف پیشنهادها و طرح‌‌های دیگر تصویب نشد. کارمند هلال‌احمرم و درگیر کارهای مربوط به امدادرسانی‌ام. کرونا بخشی از کار ما به شمار می‌رود، سیل، زلزله و هر اتفاق غیرمترقبه! من زمانی در روابط عمومی هلال‌احمر بودم و این روزها در بخش جذب داوطلبان که به مراتب جذاب‌تر و فعال‌تر است. چرا که در این بخش می‌توان به شکل‌های مختلف، هنرمندان، ورزشکاران و خیرین را درگیر کرد. خوشحالم که در مواقع ضروری به مردم خدمت می‌کنیم. 

وی افزود: هرازگاهی دست به قلم می‌برم و الان فیلمنامه‌ای دارم موقعیت فراهم شود دوست دارم کاری برای سینما بسازم. تلویزیون بعید است، چون افراد خودش را می‌طلبد. من "آسمان همیشه ابری نیست" را برای تلویزیون کار کردم و بعد از آن مینی سریال "تاکسی پلیس" را ساختم. یکی دو کار از طریق تهیه‌کنندگان رفتم و دیدم تمایل آنچنانی ندارند که من باشم. به طور غیرمستقیم کارگردان عوض شد و من هم تلویزیون را بوسیدم و کنار گذاشتم. البته تهیه‌کنندگان آن موقع می‌گفتند و کار نکردیم و اتفاق نیفتاد. 

کارگردان سریال "آسمان همیشه ابری نیست" در خصوص باز کردن فضا برای نویسندگان و کارگردانان، تأکید کرد: یک مقداری فضا را باز بگذارند، آنقدر محدودیت ایجاد نکنند که درام شکل نگیرد. مشکل ما در تلویزیون قصه خوب است، قصه خوب هم می‌توانیم داشته باشیم، چون نویسنده توانمند و توانا داریم اما در مرحله اجرا آنطور که باید و شاید اتفاق نمی‌افتد. باید اجازه دهند نویسنده و کارگردان با آزادی عمل وارد میدان شود. حتماً سازندگان و دست‌اندرکاران کارها از چارچوب و سیاستگذاری‌ها با خبرند اما خودسانسوری شاید هدف را در کارها گم کند و در نتیجه سازندگان انگیزه‌شان را برای کار از دست بدهند. با خودشان بگویند کار نکنیم کمتر حرض می‌خوریم! 

وی با اشاره به اینکه اگر شرایط فراهم شود و برگردم به تلویزیون،‌ کار طنز می‌سازم، خاطرنشان کرد: من برگردم صددرصد با وضعیت موجود جامعه کمدی و طنز می‌سازم. الان با شرایطی که در جامعه حاکم است هنرمندان به خصوص و دست‌اندرکاران فیلم و سریال باید به شدت روحیه مردم را شاد کنند. الان وقتِ طنازی است تا حس و حال افسردگی و فشار روانی را از مردم بردارید. شرایط فراهم شود و بخواهم کاری بسازم قطعاً چند کار کمدی خواهم کرد. کمدی که مردم از ته دل بخندند و برای لحظاتی هم شده دور از اجتماع خشمگین باشند. 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس