کد خبر: ۱۰۸۰۸۷

در فضای مجازی فرهنگ‌سرای خانواده برگزار می‌شود

از خوانش کتاب تا شب شعر «همای رحمت»

همزمان با فرا رسیدن دهه ولایت برای آشنایی شهروندان با فلسفه غدیر و همچنین اهمیت ولایتمداری از منظر اسلام، ویژه‌برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری توسط فرهنگ‌سرای خانواده در فضای مجازی منتشر می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، برای بهره‌مندی شهروندان از برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی و همچنین غنی‌سازی اوقات فراغت آنها در خانه، همزمان با فرا رسیدن دهه ولایت برنامه‌های متنوع فرهنگی و آموزشی در قالب کلیپ، فتوکلیپ و نماهنگ در فضای مجازی فرهنگ‌سرای خانواده منتشر می‌شود.

شیوا مقدم رییس فرهنگ‌سرای خانواده با بیان این مطلب افزود: خوانش کتاب مصور «دست در دست عشق» برای گروه سنی جوان و نوجوان با هدف الگوبرداری از اخلاق و صفات پسندیده بزرگان دین در زندگی و همچنین تأثیرپذیری از موعظه‌ها و داستان‌های قرآنی از جمله برنامه‌هایی است که در قالب فتوکلیپ آماده شده است. 

وی ادامه داد: برنامه «خطبه غدیر» نیز شامل فرازهایی از خطبه غدیر شامل اصول اعتقادی، اخلاقی و فقه با اشاره‌ای به ۲۳ سال نبوت پیامبر اسلام(ص) از دیگر برنامه‌های فرهنگ‌سرای خانواده در دهه ولایت است. همچنین شب شعر «همای رحمت» با همکاری کانون ادبی عرفانی شفق در روزهای ۱۶، ۱۷ و ۱۸ مرداد در فرهنگ‌سرای خانواده برگزار می‌شود. 

رییس فرهنگ‌سرای خانواده در پایان گفت: برنامه «به رنگ عید» با موضوع پرداختن به آداب عید غدیر و ماندگار کردن فرهنگ غدیر در خانواده‌ها و همچنین ویدئوکلیپ «آغاز امامت» در فضای مجازی منتشر می‌شود. جشن عید غدیر نیز با همکاری کانون مذهبی بر ستیغ چکاد برای افزایش شادابی و نشاط شهروندان برگزار می‌شود. 

برای بهره‌مندی از برنامه‌های فرهنگ‌سرای خانواده در فضای مجازی می‌توانید به صفحه اینستاگرام این فرهنگ‌سرا به نشانی FARHANGSARA_KHANEVADE مراجعه کنید. 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
کامران فانی درگذشت
فیلم؛ تقدیر از مادران و معلمان دانش‌آموزان روشندل به همت مدیریت فرهنگی هنری مترو
کتاب «دانستنی‌هایی درباره ماشین‌های سرعتی» با تخفیف ۵۰ درصدی
احیای جشنواره تئاتر «شهر»؛ تئاتر رایگان برای همه شهروندان
آیین رونمایی از کتاب «سومین پر سیمرغ» در باغ کتاب تهران
آثار بخش مهمان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» اعلام شد
انتشار تصویر «بهنام تشکر» در نقش کارآگاه علوی/ اسامی دیگر کارآگاهان
روند درمانی رضا امیرخانی؛ عبور از نقطه اوج التهاب مغزی بدون آسیب ثانویه جدی
نقد و بررسی رمان «جای خالی سلوچ» در کتابخانه شهید جهان‌آرا
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۴
«آیینه حوا»؛ بازتابی از نگاه زنانه در قاب هنر
موزه امام علی(ع) میزبان نقاشی قهوه‌خانه‌ای و آفرینش پرده‌ای عظیم از زندگی پیامبران
موضوع «تنبلی و اهمال کاری» در اندیشگاه ابرانسان بررسی می‌شود
بدنِ مادرانه یعنی عبور از خویشتن خویش
بازارچه «نگار آسمانی» در بوستان خیام برپا می‌شود
اردوی مادر و فرزندی به همت کتابخانه فرهنگسرای سرو
مدیر باغ کتاب: فروش کتاب رشد ۱۰۰ درصدی داشته است
شهاب حسینی تهیه‌کننده «پتک» شد؛ «نهنگ عنبر ۳» ساخته می‌شود
«قصه شکوه» با محوریت نگاه رهبر انقلاب به جایگاه زن مسلمان منتشر شد
«مادر» به شبکه نمایش می‌آید
نمایشگاه گروهی نقاشی کودک و نوجوان «شهر نقاشی » نگارخانه ابن سینا
افتتاح «سینماحقیقت» با رنگ ایران و روز مادر
نمایش و تحلیل فیلم «فرانکنشتاین» در فرهنگسرای ارسباران
رونمایی از فیلم «بی بی مریم» در باغ موزه قصر
نمایشگاه «فراتر از نگاه» در باغ‌موزه قصر