کد خبر: ۱۰۸۳۲۱

نمایشگاه کرونا به وقت تهران

نمایشگاه کرونا به وقت تهران (#همه ماسک می زنیم) در محل خانه کاریکاتور با رعایت پروتکل های بهداشتی از 20 مرداد ماه تا 20 شهریور ماه امسال برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه کرونا به وقت تهران (#همه ماسک می زنیم) در محل خانه کاریکاتور با رعایت پروتکل های بهداشتی از 20 مرداد ماه تا 20 شهریور ماه 1399 برگزار می شود. 
همچنین این نمایشگاه به صورت مجازی در صفحه رسمی اینستاگرام مناطق 22 گانه، فرهنگسراهای و مراکز خاص هر روز یک اثر به نمایش گذاشته می شود.

نمایشگاه کرونا به وقت تهران
در این نمایشگاه آثار هنرمندانی چون:

آرس/کوبا، احمد کبیر کیشور/بنگلادش، اولگ لوکتیو/اوکراین، اولگ گوسول/اوکراین، ندا تنهایی مقدم/جوزف‌پارچال/جمهوری چک،محمدحبیبی/ایران،حکمت سیل/ترکیه،دیدی سری ویدیانتو/اندونزی،علیرضاذاکری/ایران،حمیدصوفی/ایران،کائو گومز/برزیل، مارکودآگوستینو/ایتالیا،  میلنکوکوسانویک/صربستان، محمود نظری/ایران، نیکولالیستیس/کرواسی، وانگ زی ژن/چین، ولادیمیر کازانفسکی/اوکراین، هیکابی دمیرچی/ترکیه، هاکان کلاس/ترکیه، هاندرن خوشناو/ عراق به چشم می خورد.

استفاده از مدیای طنز در آگاه سازی خطرات بیماری در جامعه، فرهنگ سازی در خصوص پیشگیری از شیوع بیماری و استفاده از ماسک از نگاه کارتون، ضرورت استفاده مردم از ماسک با نگاه طنز به عنوان مهمترین وسیله بازدارنده بیماری در جامعه، هم آوایی جامعه در مشکلات و با هم بودن در شکست بیماری کرونا،نشان دادن اهمیت این بیماری در به خطر انداختن سلامتی و شور و نشاط جامعه از نگاه هنرمندان معاصر عرصه کاریکاتور از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه مجازی است.

علاقمندان می  توانند برای دیدن این آثار به صورت مجازی (هر روز یک اثر) به صفحه رسمی اینستاگرام خانه کاریکاتور ایران به نشانی @iranian-cartoon-house مراجعه نمایند.


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
تالار وحدت میزبان شاعران و اهالی موسیقی در «از ایران بخوان»‌
افتتاح «سینمای ایران برای وطن» با فیلم «خانه دوست کجاست؟»
هفتاد و یکمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران
کارگاه رایگان آشنایی با نقاشی قهوه‌خانه‌ای در فرهنگسرای ارسباران
نمایش و نقد فیلم «نقشه فنیقی» در فرهنگسرای ارسباران
عکس؛ صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۴مرداد ماه ۱۴۰۴
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران