کد خبر: ۱۰۸۸۳۱

آماده‌سازی ۶۰ نقطه از فضای باز تهران برای برپایی هیأت +نشانی

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از آماده‌سازی ۶۰ نقطه از فضای باز شهر تهران با ظرفیتی بالغ بر ۱۸ هزار نفر برای برپایی هیأت با رعایت نکات بهداشتی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، با توجه به شرایط ایجاد شده به دلیل شیوع کرونا و عدم امکان برپایی مراسم عزاداری امام حسین (ع) در فضای بسته، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با انتخاب حدود ۶۰ نقطه از فضای باز شهر تهران، موقعیتی برای برپایی هیأت‌های عزاداری در ایام ماه محرم فراهم کرده است.

بر همین اساس، هیأت‌های عزاداری که هر ساله در محیط بسته به اجرای برنامه می‌پرداختند، می‌توانند با انتخاب یکی از مکان‌های پیش‌بینی شده، مراسم خود را به این اماکن منتقل کنند.

سیدعلیرضا فاطمیان‌پور، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ عمومی خبرگزاری فارس با اشاره به اهمیت برپایی مراسم عزاداری امام حسین (ع) با رعایت نکات بهداشتی و ضوابط اعلام شده به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا اظهار داشت: فرهنگسراها و فضاهای روباز شهرداری موقعیت مناسبی برای حضور عزاداری حسینی دارند. بر همین اساس ما این اماکن را احصا کرده و بر اساس فراخوانی از هیأت‌های حسینی خواستیم تا در صورت لزوم، به جای برپایی هیأت در مکان‌های قبلی، از فضای روباز پیش‌بینی شده استفاده کنند.

وی با بیان اینکه حدود ۶۰ نقطه از مناطق ۲۲ گانه شهر تهران آماده حضور عزاداری و هیأت‌های عزاداری هستند، افزود: این فضاهای روباز با مساحتی بالغ بر ۵۰ هزار مترمربع در مناطق مختلف شهر تهران است که ظرفیت حضور بیش از ۱۸ هزار نفر را دارد.

فاطمیان‌پور با اشاره به اینکه هیأت‌های عزاداری می‌توانند با عنوان «جلوه سوگ» برنامه‌های خود را پیگیری کنند، خاطر نشان کرد: متولیان هیأت‌ها و حتی مداحان برای رزرو و انتخاب محل برپایی هیأت و فضای باز سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، می‌توانند با مراجعه به سایت جلوه سوگ علاوه بر اطلاع از مکان‌های پیش‌بینی شده، فضای مورد نظر خود را انتخاب و برای انجام مراحل آماده‌سازی آن اقدام کنند.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران افزود: البته با توجه به اینکه در روزهای اخیر فراخوان اعلام شده است، ممکن است برخی از اماکن تاکنون رزرو شده باشند؛ به طوری که میدان امام حسین (ع) قرار است برنامه عزاداری با حضور سعید حدادیان، ناصر رفیعی و حجت‌الاسلام سیدحسین مؤمنی در دهه اول محرم برپا شود.

به گزارش فارس، علاقه‌مندان برای اطلاع از نحوه انتخاب محل برپایی هیأت در سطح شهر تهران می‌توانند به اینجا و برای دریافت موقعیت‌های برپایی هیأت‌ها توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به لینک زیر مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است