کد خبر: ۱۰۹۲۴۴

به همت فرهنگ‌سرای هنگام برگزار می‌شود

مراسم تعزیه‌خوانی در بوستان نوفل‌لوشاتو

فرهنگ‌سرای هنگام همزمان با ایام سوگواری سالار شهیدان در دهه دوم محرم با برنامه «در سوگ خورشید» میزبان گروه تعزیه‌خوانی دماوند است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، فریبا سجادی رییس فرهنگ‌سرای هنگام از برگزاری برنامه «در سوگ خورشید» با اجرای تعزیه در بوستان نوفل‌لوشاتو خبر داد و گفت: هر سال با آغاز ماه محرم، مراسم تعزیه‌خوانی با حضور پرشور شهروندان در محوطه فرهنگ‌سرا برگزار می‌شد، اما امسال شور حسینی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی همراه شده تا بتوانیم در این ماه ضمن برگزاری مراسم تعزیه نسبت به تداوم مهار کرونا تلاش کنیم.

وی افزود: این برنامه به منظور افزایش شناخت و معرفت دینی شهروندان با همکاری گروه تعزیه‌خوانی دماوند و مشارکت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۴ و حوزه برادران بسیج ۱۵۱ قدس کربلا در ۵ اجرا از تاریخ ۱۱ تا ۱۵ شهریورماه در بوستان نوفل‌لوشاتو منطقه ۴ برگزار می‌شود.

سجادی همچنین از توزیع ماسک رایگان خبر داد و گفت: ما در نظر داریم با همکاری بسیج ۱۵۱ قدس در روزهای اجرای مراسم روزانه تعداد ۵۰۰ ماسک را به صورت رایگان در اختیار شهروندان قرار دهیم تا ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی امسال نیز بتوانیم همچون سال‌های گذشته مراسم پرشوری را برگزار کنیم.

شهروندان برای حضور در مراسم تعزیه می‌توانند در روزهای اعلام‌شده از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹ به بوستان نوفل‌لوشاتو واقع در میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان دلاوران، حد فاصل تکاوران و آزادگان مراجعه کنند. 

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)

نشست نقد و بررسی کتاب «آن مرد بی‌نهایت» در فرهنگسرای سرو

آغاز پویش «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی»

آغاز ثبت‌نام جشنواره تابستانه «نو+جوانه‌ها» در تهران